Uporabno
34 ogledov

Pripravite se na nove začetke in se potopite v svet pametne zabave

Huawei Huawei
Poznate tisti občutek, ko greste ven in se spomnite, da ste telefon pozabili doma? Prav gotovo se vam je to že kdaj zgodilo. Danes imajo naprave ključno vlogo v naših vsakdanjih življenjih, pa naj gre za povezanost z našimi najdražjimi ali pa preživljanje prostega časa. Odkrijte nov način pametne zabave s Huaweijevo poletno ponudbo izdelkov ter naredite nov korak k življenju, polnemu zabave!

Res ne moremo zanikati, da veliko časa preživimo na napravah, na katerih poslušamo glasbo, gledamo filme, igramo igrice ter pošiljamo sporočila prijateljem. Tehnologija Huawei se nenehno razvija, saj lahko le tako svojim uporabnikom zagotovimo najboljše rezultate. Naprave ne obstajajo le zato, da nam olajšajo življenje, temveč tudi zato, da nam odkrivajo nove zanimivosti, nove strasti. Huawei se trudi izboljšati kakovost vašega življenja z inovativnimi pripomočki, s katerimi se boste odkrivali svet pametnih življenjskih izkušenj.

Huawei | Avtor: Huawei Huawei

Neomejene možnosti zabave z ekosistemom Huawei

Prihodnost je tu, a je vedno polna dela. Ker nenehno opravljamo več opravil hkrati, bi morale biti tudi naše naprave sposobne večopravilnosti. Včasih je obvladovanje časa res zahtevno, saj tekom dneva težko opravimo vse, kar smo si zadali. Kljub temu pa lahko nekatere dejavnosti, kot so branje knjig, poslušanje klasične glasbe, gledanje filmov ter igranje igric, izvajamo hkrati. Prisluhnite svojemu seznamu energične glasbe na slušalkah Huawei Freebuds 4i ter pojdite na sprehod z zapestnico Huawei Watch Fit, ki vas bo sproti obveščala, koliko korakov ste že naredili. Moč ekosistema Huawei bo podpirala vaš življenjski slog ter vam pomagala, da boste učinkoviti od zore do mraka.

Huawei | Avtor: Huawei Huawei

Izberite si svoj najljubši hobi

Predstavljajte si, da bi lahko svojo strast prenesli na pripomoček, ki bi vas podpiral v katerikoli situaciji. Zdrsnite v način zabave kjerkoli ste, ne glede na dražljaje iz okolja. Najnovejši pametni telefon Huawei P40 lite ter slušalke Huawei FreeBuds 4i so vse, kar potrebujete, da boste končno sledili svoji strasti.

Umetnost, šport, ali petje – karkoli želite, naprave Huawei bodo podprle vašo rutino. Huawei FreeBuds 4i vam poleg natančnega, aktivnega izničevanja hrupa omogoča jasnejše poslušanje ter tako ustvarja visokokakovostno zvočno izkušnjo.

Nad njimi je navdušen tudi vloger Ciril Komotar: "Veliko sem na poti in na cesti, zato mi slušalke zelo koristijo. FreeBuds 4i uporabljam tako rekoč povsod. Ko sem v avtomobilu se prek njih pogovarjam, velikokrat jih uporabljam med športnimi aktivnosmi in doma, ko se hočem odklopit z glasbo. Moram reči, da so me navdušile s svojo dolgotrajno avtonomijo, saj še nobenih nisem polnih tako zelo redko, pa tudi udobne so zelo, lahko jih imam v ušesih praktično cel dan."

Da pa se prepričate o pravilnosti svojega rokovanja s pripomočki ne pozabite pregledati nasvetov, ki jih lahko najdete na internetu kar preko svoje naprave. Za branje preizkusite telefon serije P40 lite, ki ponuja odlično razmerje med zaobljenimi vogali ter ukrivljenimi robovi, kar zagotavlja pravilen prikaz vsebine. Eleganten ukrivljen zaslon pa je najboljše zagotovilo za odlično bralno izkušnjo.

Huawei | Avtor: Huawei Huawei

Vzemite si trenutek zase

Življenje je naporno. In včasih je vse, kar potrebujete, le nekaj časa zase. Ustavite se in se sprostite. S pametno zapestnico Huawei Watch Fit vam ni več treba skrbeti, da boste morda kaj pozabili. Zapestnica vas bo spomnila, da je čas, da vstanete s stola in se malo razgibate ali pa spremenite svoj položaj. Poleg tega vam bo pripravila tudi poročila o kakovosti spanja s podrobno analizo posameznih dejavnikov.

Ste vedeli, da gledanje filmov in televizijskih programov lahko deluje sproščujoče? Ko gledate filme, se vaši možgani sprostijo, saj vam ni treba o ničemer razmišljati. Večzaslonska funkcija naprav Huawei Matebook X Pro in MatePad T10 omogoča brezhibno sodelovanje med prenosnikom ali tabličnim računalnikom ter pametnim telefonom. Prenosne pripomočke, kot so tipkovnica, kamera, mikrofon in miška, lahko uporabljate kot zunanjo dodatno opremo pametnega telefona, kar omogoča bolj priročno uporabniško izkušnjo. S pomočjo te rešitve uporabnik lahko prevzame klic in odgovori na sporočilo neposredno s tabličnega računalnika ter istočasno odklene pametni telefon za brezhibno izkušnjo z več napravami.

Z novo promocijsko ponudbo boste še lažje uživali v udobnem in skrbno pretehtanem pametnem življenju. Celotna ponudba je na voljo od 23. 8. do 19 .9 .2021 pri našem partnerju Big Bang.
Več informacij na Huawei Forum.

Huawei | Avtor: Huawei Huawei