Uporabno
9761 ogledov

Rabljena vozila do 10.000 € – kje se splača kupiti?

Porsche Inter Auto Porsche Inter Auto
Za vas smo izbrali TOP 5 RABLJENIH VOZIL DO 10.000 € – preverite, kje najdete odlična rabljena vozila za razumno ceno.

Rabljeni avtomobili – stanje na trgu rabljenih vozil je pestro, vseeno pa ne smete dopustiti, da vas potegnejo za nos. Za vas smo preverili, kaj lahko kupite za 10.000 evrov in na kaj velja biti pozoren. Ter predvsem, komu lahko zaupate.

Nakup avtomobila je vedno povezan s treznim razmislekom, pa čeprav seveda v določeni meri pri odločitvi svojo vlogo igra tudi srce. Glede na ponudbo in povpraševanje, ki je trenutno izredno veliko, pa kupec vseeno ne sme biti v podrejenem položaju, zato velja zaupati strokovnjakom, kajti 10.000 evrov je že lep kupček denarja, že na avto net najdete veliko ponudbe1.

Zato lahko pri teh avtomobilih kupec pričakuje veliko, predvsem preverljivo zgodovino in odlično ohranjenost. Predvsem pa si kupec zasluži, da je seznanjen z vsemi podrobnostmi avtomobila, tudi morebitnimi pomanjkljivostmi.

Porsche Inter Auto | Avtor: Porsche Inter Auto Porsche Inter Auto

A tehnična ustreznost je na prvem mestu, kajti le tak avtomobil je tudi varen in bo zdržal še nekaj časa. Nakup pri zasebniku le-tega odvezuje vsakršne dodatne odgovornosti, pri nakupu pri podjetju pa dobi kupec še jamstvo. Ter predvsem pregledan avtomobil.

To velja zaupati strokovnjakom pri Porsche Inter Auto, kjer na portalu porscheinterauto.net nudijo več kot 900 avtomobilov odlične tehnične kakovosti in za vsak žep. Vsi avtomobili so pregledani na najmanj 250 kontrolnih točkah, njihovo stanje pa je vestno zabeleženo in tudi predstavljeno kupcu. Še več, pri Porsche Inter Auto rabljen avtomobil predstavijo tudi z video posnetkom, na katerih si lahko kupec avtomobil dobro ogleda še preden ga prvič v vidi v živo.

Top 5 rabljenih vozil do 10.000 €

Kaj torej lahko kupec dobi za 10.000 evrov? Na portalu porscheinterauto.net so zbrani rabljeni in tehnično preverjeni avtomobili na enem mestu. Zelo veliko, a bolj kot končna cena si kupec na tem portalu lahko pomaga z drugačnim 'orodjem'. Enostavno si izbere višino mesečnega obroka, ki je še primerno njegovemu finančnemu stanju. Pri višini obroka med 100 in 200 evri pa v ponudbi najdemo naslednja vozila.

1. Volkswagen Up! Join 1.0, prevoženih 47.651 km, letnik 2019, odlično ohranjen

Volkswagen Up je najmanjši Volkswagen - namenjen je predvsem praktični mestni vožnji v vseh razmerah. Kljub vsemu, gre za prostorno notranjost, hkrati pa zagotavlja udobno in varno vožnjo vsakomur. Priporočamo vsakomur, ki išče manjši mestni avtomobil. Predstavlja odličen nakup.

Porsche Inter Auto | Avtor: Porsche Inter Auto Porsche Inter Auto

2. Škoda Fabia Easy 1.0, prevoženih 24.697 km, letnik 2017, odlično ohranjen

Škoda Fabia je izjemno priljubljen avto s preverjeno Volkswagnovo tehnologijo, prepoznavno klasično obliko in ugodno ceno. Škoda Fabia je pridobila ogromno kupcev ravno s slednjimi odlikami.

Porsche Inter Auto | Avtor: Porsche Inter Auto Porsche Inter Auto

3. SEAT Leon 2.0 TDI Sport, prevoženih 151.755 km, letnik 2011, odlično ohranjen

SEAT Leon je zanimiva alternativa v tem seznamu, saj vas bo presenetil s atraktivno zunanjostjo s dodatnim paketom Sport, prav zagotovo pa vas bo prepričal zmogljiv dizelski motor z nizko porabo goriva.

Porsche Inter Auto | Avtor: Porsche Inter Auto Porsche Inter Auto

4. Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI, prevoženih 138.850 km, letnik 2011, odlično ohranjen

Volkswagen Passat predstavlja odlično izbiro za vsakogar, ki potrebuje veliko prostora udobno in varno vožnjo. Pri tem modelu gre za Passat Variant – karavana, ki ima zares ogromen prtljažnik. Navdušeni boste tudi nad varčnim motorjem.

Porsche Inter Auto | Avtor: Porsche Inter Auto Porsche Inter Auto

5. Škoda Octavia Combi 2.0 TDI RS DSG 2012, prevoženih 156.908 km, letnik 2012, odlično ohranjen

Škoda Octavia je eden izmed najbolj pomembnih modelov znamke Škoda. Odlično tehnologijo, prepoznavno klasično in izjemno prostorno obliko in ugodno ceno, je pridobila ogromno kupcev tudi pri nas. Kljub temu, da ta spodnji primerek nekoliko presega mejo 10.000 evrov, kljub temu predstavlja odličen nakup.

Porsche Inter Auto | Avtor: Porsche Inter Auto Porsche Inter Auto

Katere so prednosti nakupa pri Porsche Inter Auto?

 • garancija za vračilo/zamenjavo v 8 dneh
 • natančna video predstavitev vozila
 • preizkus 250 kontrolnih točk
 • vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus
 • do 700 € popust ob financiranju
 • do 100 € servisni bon

"Smo prvi, ki ponujamo tudi to novost, video predstavitev vozila z vsemi podrobnostmi in komentarjem strokovnjakov, ki ocenijo stanje vozila. Na ta način se kupec lahko prepriča o želenem vozilu, in se dobro seznani z njim, še preden ga lahko tudi prvič vidi v živo. Na ta način predstavimo vozilo takšno kot je in s tem skupnim zaupanjem gradimo odličen odnos z našimi kupci. Zato smo na to novost lahko upravičeno ponosni, saj je že naletela na odličen odziv kupcev," je povedal Rok Florjanc, vodja prodaje rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto.

Če kupec z avtomobil vseeno ne bi bil zadovoljen ali če je ocenil, da je posegel po zanj ne najbolj idealnem modelu, mu strokovnjaki pri Porsche Inter Auto omogočajo možnost vrnitve ali zamenjave vozila v roku 8 dni.

Porsche Inter Auto | Avtor: Porsche Inter Auto Porsche Inter Auto

Kupcem priporočajo, naj se nakup rabljenega avtomobila začne s pregledom njegove zgodovine, če pa želijo dobiti celovit vpogled v dejansko stanje avtomobila, naj ga temeljito pregledajo neodvisni strokovnjaki v servisnih delavnicah. Na trgu rabljenih vozil je veliko ponudbe avtomobilov s tako imenovanimi prevrtenimi kilometri ali skritimi napakami, ki jih povprečen kupec sam le stežka opazi ali pa jih sploh ne more. Da pa se kupcu ni potrebno lotit tega raziskovanja, za njih opravijo strokovnjaki Porsche Inter Auto, ki za svojimi besedami in ugotovitvami trdno stojijo. Je rja načela vozilo, je olje ustrezne kakovosti, ali zavore še delujejo kot morajo, kaj pravi hladilna tekočina v motorju? Kakšna je zgodovina vzdrževanja vozila, ima urejeno servisno knjižico in redno opravljene intervalne servise? Kakšno je stanje elementov podvozja, kakšen je izpušni sistem? Na taka in številna druga vprašanja odgovore poznajo pri Porsche Inter Auto. Ker ne želijo kupcu izročiti vozila, ki bi skrivalo napake in ne bi bilo varno.

Porsche Inter Auto | Avtor: Porsche Inter Auto Porsche Inter Auto

Ali katero koli primerljiv vozilo drugih znamk, prav vsa so pregledana in vredna zaupanja. Seveda pa samo nakup še ni vse. Še kako pomembno je tudi vzdrževanje vozila kajti kupec dobi v roke ustrezno pregledano vozilo in prav je, da je tako ves čas, ko je na cesti, v ustrezni 'formi'. Nujno in priporočljivo je, da z ustreznim strokovnim vzdrževanjem lastnik podaljša delovno dobo svojega štirikolesnika. Tudi za to imajo pri Porsche Inter Autu pripravljen odgovor oziroma dodatno ugodnost – servisni bon v višini do 100 evrov.

Vsi ti dejavniki, ki čakajo na kupce pri Porsche Inter Auto, naredijo njihovo že tako pestro ponudbo rabljenih in kakovostno pregledanih vozil še bolj privlačno. Število prodanih vozil in delež rabljenih, ki jih v vrhunski formi srečujemo na naših cestah, izboljšuje tudi varnost v prometu. Da o okoljevarstvu ne govorimo. Prav je, da tako prodajalec kot kupec naredita vse, da je slovenski vozni park tak, kot mora biti.

Porsche Inter Auto | Avtor: Porsche Inter Auto Porsche Inter Auto

Novost: Nova ponudba OutletCars – znižane ugodnejše cene rabljenih vozil

Poceni rabljena vozila OutletCars Slovenija – za vse, ki iščete tehnično ohranjeno vozilo starejših letnikov ali z več prevoženimi kilometri po ugodni znižani ceni! Nova ponudba pri Porsche Inter Auto po še bolj znižani ugodnejši cene rabljenih vozil.

Rabljena vozila – top ponudba v Sloveniji!

Vas zanimajo rabljena vozila in aktualna zaloga? Preverite trenutno zalogo odlično ohranjenih rabljenih vozil z dodatnimi ugodnostmi samo pri Porsche-ju.

Preverite vrhunsko ponudbo:

 • Audi – več kot 230 vozil na zalogi
 • Volkswagen – več kot 450 vozil na zalogi
 • Škoda – več kot 170 vozil na zalogi
 • SEAT – več kot 40 vozil na zalogi

Odkup vozil – pri Porsche Inter Auto

Ne želite izgubljati časa s številnimi potencialnimi kupci, pogajanji, prepričevanjem in administracijo? Izberite si novo vozilo na naši strani, mi pa bomo odkupili vaše vozilo po najboljši možni ceni ter poskrbeli za hiter in preprost odkup vozil.

Prednosti menjave pri Porsche Inter Auto:

 • odkup vseh vozil in vseh znamk
 • menjava staro za novo
 • gotovinski odkup rabljenih vozil
 • poplačilo vašega leasinga
 • nudimo dobro gotovinsko plačilo