Uporabno
2745 ogledov

Rabljena vozila: nič ne uide očem strokovnjakov

Porsche Porsche Inter Avto
Nakup rabljenega avtomobila je svojevrsten dogodek za vsakega kupca in ker postajajo rabljeni avtomobili vedno bolj privlačni, vedno več kupcev posega ravno po njih.

A za razliko od novih so rabljeni avtomobili ravno to, rabljeni. Kar lahko pomeni, da v sebi skrivajo kakšno skrivnost, na katero kupec ni bil opozorjen, s časom pa lahko prinese veliko težav.

Kako torej kupit varno in preverjeno vozilo, da z njim ne bodo kasneje težave, ki kupcu kvarijo zadovoljstvo? Skrite napake in nobenega pravega sogovornika lahko pomenijo le težave. Torej, vprašanje kaj sem kupil, ali je nakup vreden svojega denarja, je povsem na mestu.

POTRJENA VRHUNSKA IZKUŠNJA V SLOVENIJI

V kolikor iščete vrhunsko ohranjeno rabljeno vozilo, ste pri Porsche Inter Auto na pravem mestu, da sprejmete najboljšo odločitev.

Preverite aktualno zalogo:

Potrebujete pomoč? Preglejte ponudbo ali jih pokličite na tel.: 041 392 204.

Zato je najbolj pošteno, da kupec kupi preverjeno vozilo in ker pri Porsche Inter Autu poznajo svoj posel do obisti, kupcem zagotavljajo pregleden nakup, brez fige v žepu, saj igrajo »z odprtimi kartami«. Zavedajo se namreč, da moramo kupcu predati brezhibno rabljeno vozilo, je le-to deležno posebnega natančnega pregleda preden gre v roke kupcu.

  • kupec mora dobiti v roke tehnično ustrezno in varno vozilo
  • strogi standardi veljajo za vsa vozila
  • naj bo notranjost ali zunanjost, motor ali podvozje, nič ne uide natančnemu pregledu
  • kontrola poteka v treh stopnjah, zato je vsaka podrobnost, zamenjava ali popravilo, dodatno kontrolirana
  • pri Porsche-ju ničesar ne skrivamo in zato kupcu predamo le pregledano vozilo

Porsche | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto

Tako gre vsako vozilo skozi 250 vnaprej določenih kontrolnih točk Das WeltAuto, te pa so skrbno izbrane s strani strokovnjakov, ki poznajo delovanje vozila in njegovo uporabo. "Vsak avtomobil, tudi če še ni kupljen, pregledamo. Če najdemo kakšno pomanjkljivost, jo dokumentiramo in odpravimo. Torej odpravimo napako ali zamenjamo sestavni del, če je ta seveda preveč izrabljen," je povedal Rok Florjanc, vodja prodaje rabljenih vozil. Tej prvi kontroli potem sledi druga kontrola, ki jo opravlja menedžer kakovosti, ki išče še dodatne rešitev odprave napak in tudi načrtuje celotne postopke. Nato sledi še ena kontrola, tretja po vrsti, kjer se še dodatno opravijo kontrole, ali so bile napake odpravljene oziroma v kakšni meri in potem je avtomobil pripravljen za objavo za prodajo.

VIDEO PREGLED - popolna novost v Sloveniji

Strokovnjaki pri Porsche Inter Auto pa opravijo še popolno novost, ki kupcem še bolj nazorno pokaže dejansko stanje vozila: snemanje vseh elementov avtomobila z videokamero. S tem si kupec interaktivno lahko ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup.

Porsche | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto

"S toliko dodatnimi kontrolami nam res težko kaj uide, saj se te kontrole na 250 točkah tudi dejansko opravijo. A če stranka kljub vsemu po nakupu še ni povsem zadovoljna, skupaj najdemo ustrezno rešitev in po potrebi še del, ki je predmet dvoma kupca, zamenjamo. Zato lahko trdim, da pri nas ne kupujejo mačka v žaklju," dodaja Florjanc.

Posamezni korak traja od pol ure pa lahko tudi dlje, najbolj pomembna je ravno tretja kontrola, kajti tam se dejansko vse opravi od samega začetka, s tem se ukvarjata dva cenilca, ko eden pregleduje mehaniko, tudi za izgled vozila.

Vse te točke torej skrbno pregledajo, delo pa obsega tako elektriko v vozilu pa vse do podvozja. To je še toliko bolj pomembno za varno in udobno vožnjo in kupec mora dobiti v roke tehnično ustrezno in varno vozilo, kar mu pri Porsche Inter Autu tudi zagotavljamo. Strokovnjaki ne pozabijo niti na prtljažnik, kjer lahko s časom prihaja do poškodb zaradi prevoza prtljage, streha vozila in motorni pokrov pa sta večji površini, ki sta tudi izpostavljeni zunanjim dejavnikom vremena in stanja na cesti.

Motorni prostor in sam motor sta tudi pomembna dela vsakega avtomobila veliko povesta o dosedanjem vzdrževanju in uporabi vozila, oboje mora biti primerno standardom matične avtomobilske tovarne, ki veljajo za vsa vozila, pri Porsche Inter Autu pa to tudi natančno preverimo in zabeležimo vsako morebitno napako ali podrobnost.

Le tako se lahko vzpostavi in gradi medsebojno zaupanje med kupcem in prodajalcem, Porsche Inter Auto pa k ustrezni obravnavi vozila zavezujejo tudi visokokakovostna vozila naših znamk. Z zelo natančno kontrolo vseh pomembnih sklopov vozila lahko zagotovimo, da stranka ob nakupu rabljenega vozila prejme tehnično in optično odlično pripravljeno vozilo.

Porsche | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto

5 razlogov za nakup vozila pri Porsche Inter Auto

8 dni za vračilo ali zamenjavo vozila
EKSKLUZIVNO V SLOVENIJI omogočajo, da vozilo, če z njim ne bi bili zadovoljni, vrnete ali zamenjate v 8 dneh;

Porsche jamstvo RV Plus – jamstvo brez omejitve kilometrov
Ob nakupu se odločite za sklenitev vrhunskega Porsche jamstva RV Plus, saj krije stroške dragih popravil, brez vaše udeležbe in brez omejitve kilometrov - aktualno najboljša ponudba, če iščete jamstvo rabljena vozila.

Natančnih 250 kontrolnih točk
Pri Porsche Inter Auto za vsako rabljeno vozilo opravijo zahtevno tehnično kontrolo 250 točk. Tako lahko zagotovijo, da stranka ob nakupu rabljenega vozila prejme tehnično in optično odlično pripravljeno vozilo. Porsche rabljena vozila - za varen občutek s programom Das WeltAuto.

Do 700 € popusta ob nakupu
Ob izbranih rabljenih vozilih prejmete dodatni popust v višini do 700 €, do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu/kreditu ali operativnem leasingu in zavarovanju pod pogoji akcije RV BON;

Bon za servis do 100 €
Ob izbranih rabljenih vozilih prejmete servis bon v vrednosti do 100 €, tako si boste zagotovili vrhunsko opravljene servisne storitve;

Porsche | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto
Porsche | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto