Uporabno
2719 ogledov

Rabljeni: nova storitev za varen nakup pri Porsche Inter Auto

Porsche Porsche Inter Avto
Kupili ste rabljeni avtomobil, a tega je potrebno tudi vzdrževati. To ni tako majhen finančni zalogaj, zato je pomembno, da servis opravi nekdo, ki se na to zelo dobro spozna.

A da to ne bo predrago oziroma da vas rabljeni avtomobil ne bo preveč udaril po žepu, pri Porsche Inter Auto nudijo svojim strankam dodatne ugodnosti, kot servisni bon v višini do 100 evrov.

"Pri Porsche Inter Autu vam omogočamo, da pri nakupu rabljenega avtomobila izkoristite dodatne ugodnosti, ki vam jih ponujamo le mi in hkrati sprejmete najboljšo odločitev pri nakupu vašega novega rabljenega vozila in doživite vrhunsko mobilnost," je izpostavi Rok Florjanc vodja prodaje rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto. Če iščete rabljena vozila z garancijo, potem ste v njihovih poslovalnicah zagotovo na pravem mestu!

Ekskluzivne prednosti pri Porsche-ju

Pri Porsche Inter Auto vam omogočamo, da pri nakupu rabljenega avtomobila izkoristite dodatne ugodnosti, ki vam jih ponujamo le mi in hkrati sprejmete najboljšo odločitev pri nakupu vašega novega rabljenega vozila in doživite vrhunsko mobilnost.

Zakaj rabljeno vozilo kupiti pri Porscheju?

  1. garancija 8 dni za vračilo/zamenjavo
  2. preverjanje 250 kontrolnih točk Das WeltAuto
  3. natančna VIDEO predstavitev tehničnega stanja
  4. vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus do 24 mesecev
  5. do 700 € popusta ob financiranju
  6. servisni bon do 100 €

Preverite ponudbo vozil na www.porscheinterauto.net

ZAGOTOVITE SI VRHUNSKI SERVIS PO NAKUPU

"Z nakupom rabljenega vozila si hkrati zagotovite vrhunsko opravljene storitve servisiranja v vrednosti do 100 evrov. S tem želimo nagraditi kupce, ki verjamejo v naša vozila in v naše storitve," je povedal g. Florjanc.

Prednosti servisnega bona:

  • Do 100 evrov za ugodnejše servisiranje
  • Redni servis je nujen za dobro delovanje vozila
  • Darilo, nad katerim so navdušeni številni
  • Skrb za kupca je na prvem mestu

Avtoservis rabljenih vozil je ravno tako pomemben kot servis novih vozil - če ne morda še bolj! Za dolgo življenjsko dobo morate svojemu novemu (rabljenemu) privoščiti najboljše. Najnovejše diagnostične naprave in strokovnost naših sodelavcev so zagotovilo, da bo vaše rabljeno vozilo po nakupu v Porsche poslovalnici ob vsaki priložnosti in vedno deležno profesionalne in natančne nege.

"Naše avtohiše Porsche Inter Auto, skrbijo za odlično zadovoljstvo s servisom, in z njo povezana zvestobo, postavlja v sam vrh prioritetne lestvice. V ta namen se zaposleni v servisu dnevno dobivamo na različnih sestankih. Takšni pogovori so zelo pomembni iz dveh razlogov. Po eni strani nam omogočajo notranjo izmenjavo znanja o tem, kje se skrivajo možnosti za izboljšanje. Po drugi strani pa ta srečanja izkoristimo za to, da sodelavcem ponovno ponazorimo, kako pomembno vlogo ima prvovrsten servis," razlaga Borut Pokeržnik, vodja servisa pri Porsche-ju in dodaja: "Vrhunski servis za nas pomeni, da vsaki stranki ponudimo najboljši možen servis."

servis avta, Porsche | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto

Ob nakupu izbranega rabljenega vozila vam v sklopu nakupa pripada servisni bon do 100 evrov, gre za zelo korekten znesek, ki precej zmanjša stroške servisiranja. Redno vzdrževanje pa je, kot ve vsak skrben uporabnik avtomobilov, še kako nujno in priporočljivo, saj s tem uporabnik vozila z najmanj stroški občutno podaljša delovno dobo svojega štirikolesnika.

POTRJENA VRHUNSKA IZKUŠNJA
Sprejmete najboljšo odločitev pri nakupu vašega novega rabljenega vozila in doživite vrhunsko mobilnost, ki jo zagotavljajo dodatne ugodnosti, samo pri Porsche-ju.
 

Preverite vrhunsko ponudbo:

 

Potrebujete pomoč? Preglejte ponudbo ali jih pokličite na tel.: 041 392 204.

Auto je v Sloveniji največji trgovec vozil blagovnih znamk VW, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda in Porsche, s kar petimi poslovalnicami. Pri nakupu vozil iz programa Das WeltAuto boste našli vozila z natančno tehnično kontrolo kakovosti ter profesionalno optično pripravilo. Prav tako boste na pravem mestu za servis vozil: VW servis, Škoda servis, Audi servis, SEAT servis.

Porsche | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto
Porsche | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto