Uporabno
1391 ogledov

Radijski voditelj Uroš Bitenc je športnik od glave do peta

Huawei
1/4
Huawei
Uroš Bitenc je radijski voditelj in navdušen rekreativni športnik, ki nadvse rad preživlja čas z družino. Priljubljenih dejavnosti pa si ne more predstavljati brez zvestega spremljevalca, pametnega telefona Huawei P40 Pro.

Kot navdušen rekreativni športnik se preizkuša v različnih športih, vendar najraje teče, kolesari in igra odbojko na mivki. Tek pa je prvi na seznamu priljubljenih dejavnosti, saj mu je odkril lepote Slovenije. Med letošnjim potepom z avtodomom pa je ugotovil, da je tudi velika: "En plan smo že uresničili, ko smo šli za en teden z avtodomom po Sloveniji. To je bila ogromna svoboda in užitek. Ugotovili smo, da je Slovenija pravzaprav zelo velika in bi potrebovali še veliko več časa, da bi raziskali še druge super lokacije, tako da imamo z družino v planu tudi to. Letos bomo veliko raziskovali Slovenijo, v morje pa bomo na hitro skočili tudi v južni Dalmaciji."

Huawei | Avtor: Huawei Huawei

Ne glede na to, kje je Uroš in kaj počne, si življenja ne more več zamisliti brez pametnega telefona, saj je prek njega v stiku z bližnjimi, čudovite trenutke deli s sledilci na družbenih omrežjih in fotografira. Veliko fotografira, saj so zmogljivosti in fotografska vsestranskost njegovega novega pametnega telefona Huawei P40 Pro motivacija, da kdaj tudi zgodaj vstane. Kaj pa je lepšega kot prečudovit sončni vzhod za večno ujet z milijoni slikovnih pik. Pravi, da sta vzhod in zahod na njegovih fotografijah celo lepša kot v živo.

Telefon ima vedno pri roki za nepozabne fotografije

Med izletom z avtodomom je imel Uroš pri sebi tudi fotoaparat in akcijsko kamero, vendar je večkrat posegel po pametnem telefonu. Še posebej, ko se spontano nekaj zgodi in je treba biti hiter: "Takrat, kadar se zgodijo neki spontani momenti imam najbolj pri roki telefon in s P40 Pro vem, da bo izpadlo vrhunsko."

Huawei | Avtor: Huawei Huawei
Uroš je navdušen tudi nad umetno inteligenco svojega telefona Huawei P40 Pro, ki pomaga v vsakem trenutku in v vsakih razmerah posneti odlične fotografije: "V trenutku prepozna, kaj hočeš slikat in prilagodi nastavitve. Če slikaš vzhod, se prilagodi. Če slikam psa, hrano … vrhunsko res." Pravi, da je s tem dodatno razbremenjen in se lahko posveti kadriranju, iskanju drugačnih perspektiv in premikanju meja ustvarjalnosti.

Na potepanju po Sloveniji je ugotovil tudi, da njegov novi pametni telefon brez težav nadomesti kamero. Navdušen je nad njegovo priročnostjo. "Ko je bila baterija akcijske kamere že prazne, je bila tista v telefonu še vedno skoraj polna," je svojega žepnega asistenta komentiral Uroš.

Huawei | Avtor: Huawei Huawei

Poleg tega pa ga je najbolj pritegnila možnost snemanja počasnih posnetkov. "Res sem velik oboževalec počasnih posnetkov. Slowmotion res doda neko drugo perspektivo in pri P40 Pro imam veliko izbire - od 4-kratne do 265-kratne upočasnitve. Vedno mi je zabavno gledati, kako se moja psa otresata, ko prideta iz vode. Ali pa kako Ula kolesari v počasnem posnetku - res veličastno," je z nasmehom povedal Uroš.

Fotografije pa Urošu predstavljajo tudi tople spomine, ki jih lahko hrani za vedno: "Ravno pred kratkim sva se z ženo pogovarjala, da je super, da tolikokrat slikava in posnameva momente čez dan, ker otrok tako hitro raste, da sva že pozabila kako je bilo, ko je bila Ula dojenček."

Huawei | Avtor: Huawei Huawei
S potepanja po Sloveniji se je domov vrnil s številnimi fotografijami in video posnetki, ki si jih bosta z ženo tudi v prihodnje z veseljem ogledovala. Urošu je družina na prvem mestu, a ko je sam, takrat si da duška. Ugotovil je namreč, kako odličen je njegov pametni telefon za mobilne igrice. Med vsemi obveznosti nima veliko časa le zase, a ko ga ima, si vzame tudi čas za raziskovanje navideznega sveta priljubljene igrice Fortnite.