Uporabno
34406 ogledov

Razkrit je prvi slovenski datamilijonar!

Datamiijonar Stane A1
Na pogled preprost, prav nič poseben človek, vendar milijonar. Zdaj je njegova skrivnost za vselej razkrita.

Kdo je skrivnostni datamilijonar?

Stane živi povsem povprečno življenje. Čeprav je simpatičen, njegov izgled ni pripomogel k velikemu uspehu. Sam je izjemno samozavesten, zabaven, poln presenečenj, svoje bližnje vedno nasmeji in se zna pošaliti tudi na svoj račun.

To mu daje moč

Ob vklopu telefona se Stanetov svet odpre. Neskončne možnosti, zabava in izjemne priložnosti privrejo na dan. Vse, kar želi, doživi na spletu, kjerkoli, kadarkoli. To z veseljem pokaže na svojih družbenih omrežjih, predvsem na Facebooku in Instagramu. Za ti dve aplikaciji je pravi strokovnjak.

Datamiijonar Stane | Avtor: A1 A1

Brskanje mu omogoča neomejeni paket MIO pri ponudniku A1 - A1.si/MIO. Stane ima neomejeno dato, kar pomeni, da je posledično datamilijonar. Podatkov mu nikoli ne zmanjka, ne glede na to, ali pogleda deset napetih serij, igra neskončno igric in prenese na tisoče videov. Vse možnosti so mu široko odprte. Prav ničesar ne zamudi ali ne stori.

Vse, kar ima ta milijonar, imate lahko tudi vi!

Želite biti datamilijonar? Preprosto. Prodajna mesta A1 z odprtimi rokami čakajo vaš obisk. Z njihovimi paketi ste povezani z vsem in vsemi kadarkoli in kjerkoli. Nič več se ne boste ukvarjali z vprašanjem, koliko časa ste lahko na Facebooku ali YouTubu. Vse si boste lahko pogledali brez težav.

Datamiijonar Stane | Avtor: A1 A1

Lahko je vplivnež v kopalnem plašču

Stane že zjutraj vklopi podatke in v pižami ali kopalnem plašču obvesti svoje sledilce o tekočem dogajanju. Čeprav je povprečen državljan, je znan po svoji avtentičnosti, saj objavlja, kadarkoli se mu zazdi. Njegove vsebine šokirajo sledilce, saj objavi vse od običajnih selfijev do norih in šokantnih doživetij. Velikokrat se pošali na svoj račun in objavi kakšen meme, kjer ne zabava le svojih bližnjih, temveč tudi širšo publiko.

Podatke porabi tudi zase. Njegova velika strast so serije. Brezskrbno jih lahko gleda s svojimi neskončnimi podatki, se zvečer sprosti in izklopi um. Včasih tudi ‘streama’ svoje igričarske sposobnosti in pokaže gledalcem, kako se pravilno igra na njegov način.

Resnično živi svoje najboljše datamilijonar življenje, zato vsem priporoča, da naredijo enako!

Življenje brez meja je brezskrbna, neskončna zabava, kjer kreativnosti ne manjka. Stane počne karkoli in kadarkoli si želi, ker to pač lahko. In lahko tudi vi.