Uporabno
4811 ogledov

Razkrivamo trik za privlačno zagorelo polt

TanGo TanGo
Poletje je pred vrati, večini pa zaradi bolj oblačne in deževne pomladi ni uspelo ujeti kaj dosti sončnih žarkov. Če bi v poletnih dneh radi kljub temu navduševali z lepo čokoladno poltjo, ležanju na močnem soncu pa se iz očitnih razlogov izogibate, je tukaj trik, ki vam zna priti prav.

TanGo | Avtor: TanGo TanGo

Dandanes smo vsi že dobro ozaveščeni o tem, da pretirano izpostavljanje sončnim žarkom ne povečuje le tveganja za nastanek kožnega raka, temveč tudi pospešuje procese staranja kože. Zato se nastavljanju soncu, ko je le-to najmočnejše, torej nekje med 11. in 16. uro, pridno izogibamo ter se pred nevarnimi UV-žarki ščitimo s kremami za zaščito pred soncem, ki imajo dovolj visok zaščitni faktor. Sicer pa ta del dneva, ko je UV-sevanje najmočnejše, raje počakajmo nekje v senci.

A da naše telo proizvede dovolj vitamina D in da je raven naših hormonov sreče dovolj visoka ter posledično naše psihično počutje dobro, nekaj sončne svetlobe vendarle potrebujemo. In če se v ta namen za nekaj kratkih trenutkov nastavimo sončnim žarkom, naj bo to zgodaj dopoldan ali pozno popoldan, ko sonce ni več tako močno.

1/11
TanGo

 

Naravni sredstvi za intenzivno in dolgotrajno porjavitev z omamnim vonjem

Lepa, rjavkasta polt, ki je videti, kot da bi jo sonce čisto na rahlo poljubilo, je nekaj, kar je še vedno privlačno na pogled. In kar še vedno velja za nekakšen lepotni trend.

Do privlačno zagorele polti lahko pridete tudi drugače, brez da poležavate na žgočem soncu, in sicer z izdelki za porjavitev. Na trgu jih je mnogo in vsekakor ni vseeno, katerega izberete. Po nekaterih namreč vaša koža ostane mastna, na njej pa krema ali maslo za porjavitev pusti težak občutek. Po drugih vaša polt ni enakomerno porjavela, temveč je lisasta in bolj oranžne kot čokoladne barve.

A vseh teh nevšečnosti zagotovo ne boste doživeli, če boste to poletje do zapeljive rjave polti prišli prišli s pomočjo kreme TanGo ali olja za porjavitev TanGo Oil. Oba izdelka omamno dišita po tropskem sadju in bosta prebudila vse vaše čute. Poleg prelepe, enakomerno rjave polti, ki ne bo kar tako zlahka zbledela, pa koži zagotavljata tudi popolno vlaženje in mehkobo.

Krema in olje za porjavitev TanGo sta edinstveni mešanici naravnih pospeševalcev zagorelosti, s katerima boste dosegli intenzivno in dolgotrajno zagorelost.

Izdelka odlikujeta omamen tropski vonj in nemastna tekstura, ki se vpije v nekaj sekundah, na koži ne pušča oranžnih sledi, lis in madežev.

Krema in olje za porjavitev TanGo vašo kožo varujeta pred izgubo vlage in oksidativnim stresom ter hkrati ohranjata njeno prožnost in mladosten sijaj.

TanGo | Avtor: TanGo TanGo

Naravne sestavine, ki kožo vlažijo in ji vračajo mehkobo

Tako krema kot olje TanGo sta naravna izdelka, ki med drugim vsebujeta bogato orehovo olje in izvleček korenja – in prav ti dve sestavini sta tisti, ki veljata za glavna pospeševalca zagorelosti. Naravno korenčkovo olje vsebuje veliko provitamina A in je bogato z antioksidanti, ki koži pomagajo, da si opomore po izpostavljanju soncu. Bogato orehovo olje pa se poleg naravnih antioksidantov, ki kožo ščitijo pred vsakodnevnim stresom in tudi pomagajo celiti razpoke in ranice, ponaša še z visoko vsebnostjo omega oljnih kislin ter tako izdatno mehča kožo.

Poleg orehovega in korenčkovega olja vsebuje krema za porjavitev TanGo še kakovostno olivno olje, organsko kakavovo maslo in čisto olje marelic. Naravno olje za porjavitev TanGo Oil pa prav tako hranilno olivno olje in pomirjevalno kakavovo maslo ter izredno vlažilno kokosovo olje.  

Pridružite se tudi vi več kot 500.000 zadovoljnim uporabnikom in svoj izdelek za porjavitev naročite TUKAJ. Če z njim ne boste zadovoljni, ga lahko vrnete v 30 dneh od dneva nakupa in denar boste dobili vrnjen.

TanGo | Avtor: TanGo TanGo