Uporabno
2656 ogledov

Razvajanje v udobju doma

Bauhaus, Best way Bauhaus
Po napornem in nenavadnem letu so se počasi vendarle začeli sproščati wellness centri, vendar je zaradi ukrepov še vedno veliko ovir. Testiranja, pogoji, cepljenje, vse to nas hitro odvrne od obiska centra za razvajanje. Če se vseeno želimo pocrkljati, imamo odlično rešitev. Pokukajte v svet masažnih bazenov, ki so odlična ter ugodna alternativa za vse, ki se nagibate hedonističnemu stilu življenja.

Trenutno je naš življenjski stil pogojen z ogromno stresa. Življenja brez tega si sploh ne znamo več predstavljati. Vendar ni tako nedolžen, kot se morda na prvi pogled zdi. Ta vpliva na povečanje krvnega tlaka, glavobole, hitrejše bitje srca, slabšo koncentracijo itd.  

Negativni stres nam lahko daje občutek, da nismo dovolj dobri, umikamo se v samoto, smo neorganizirani, napeti, pozabljivi, morda celo agresivni. Dolgoročno se nam poveča želja po pregrehah, kot so sladkor, cigarete in alkohol. 

Eden od načinov, da odženete negativen stres, je tudi sproščujoča masaža v bazenu. Takšno si lahko zdaj čisto vsak dan privoščite v objemu doma. 

Bauhaus, Best way | Avtor: Bauhaus Bauhaus

Masažni bazeni 

Za vse, ki masažo ter razvajanje nadvse obožujete, vaš najbližji welness pa je še vedno zaprt, so masažni bazeni, ki jih lahko preprosto namestimo doma, odlična izbira. 

Prednosti domačih bazenov lahko koristimo praktično vsak dan, kadar nam poželi srce, sami ali z svojimi bližjimi. Prav tako pa vam bo bazen pomagal ohranjati stres na nizkem nivoju in tako prinesel v vaše življenje sproščenost, užitek ter nepozabne trenutke, ki bodo ostali v vašem spominu. 

V koristih masažne kadi lahko uživajo tudi otroci,  v mehurčkih pa se zabavate z vso družino. Po športnih aktivnostih vključite masažo za športnike, saj bo le ta regenerirala mišice, naslednji dan pa se boste zbudili povsem prerojeni. 

Predstavljajte si nočno kopanje z vami ljubo osebo. Kozarec šampanjca, sproščujoča masaža, ki vas bo sprostila, ter pogled v zvezdnato nebo. Je še kaj bolj romantičnega? 

masažni bazen | Avtor: Bauhaus Bauhaus

Zakaj masaža? 

Večina od nas večji del dneva presedi za delovno mizo. Delo se bolj kot ne upravlja za računalnikom, kar ima svoje prednosti, vendar sedenje ni ena od njih. Človeško telo je narejeno za pokončno držo, potrebni so popolna iztegnitev kolkov, krivina hrbtenice in nagib medenice. Zaradi dejavnikov, v katerih živimo, ne moremo ves čas stati, zato lahko razvijemo kronične bolezni, preveč sedenja lahko vpliva tudi na naše psihično zdravje.  

Pri sedenju so obremenjene medvretenčne ploščice, saj je sila na njih povečana, dodatna napetost pa je prav tako na izravnalkah hrbtenice. 

Masaža je ena najstarejših tehnik, ki jih poznamo in ki ima pozitivne učinke na naše zdravje. Med masiranjem se sproščajo endorfini, ki pomagajo odstraniti tenzije in bolečine v mišicah. Ravno zato pomaga vsem, ki veliko sedijo, se počutijo tesnobno, so v stresu, depresivni ali v kakršni koli drugi osebni stiski. 

Masaža, sprostitev | Avtor: Profimedia Profimedia

Napihljiv masažni bazen 

Velikokrat si ne moremo privoščiti izvajanja zahtevnih gradbenih posegov znotraj ali v neposredni okolici svoje hiše ali pa enostavno ne želimo namenjati temu toliko energije, zato lahko zunaj postavimo kar napihljiv masažni bazen, ki je izjemno praktičen, saj ga lahko prenašamo z ene lokacije na drugo. Ko ga ne potrebujemo, na primer pozimi ali ko smo na dopustu, pa ga enostavno pospravimo ali posodimo prijateljem, če želijo tudi oni uživati v razvajanju.  

Kakšen masažni bazen bi bil primeren za vas? 

Najmanjša možnost je napihljiva masažna kad, ki sprejme do štiri ljudi, lahko pa izberete tudi večjo, v kateri uživa osem ljudi hkrati. Za sproščanje v kadi so vam na voljo trije masažni programi. Prvi je narejen po sistemu, ki uporablja zračne šobe za ustvarjanje mehurčkov, ki bodo sprostili vaše telo, drugi masažni sistem sestavljajo nastavljive vodne šobe, ki ustvarjajo močne masažne curke, ki masirajo celo telo, od pete do tilnika. Tretji sistem pa jev mešanica obeh sistemov, ki bo za vas ustvarila doživetje, ki se ga ne boste naveličali. 

masažni bazen | Avtor: Bauhaus Bauhaus

Bazen lahko upravljate na daljavo 

Po delu velikokrat komaj čakamo, da napolnimo energijo in se na nek način pocrkljamo. Sedaj lahko s pomočjo mobilne aplikacije optimalno porabimo svoj čas in si na daljavo pripravimo bazen, tako da nastavimo temperaturo vode, malo pred prihodom pa lahko celo prižgemo mehurčke. Ob prihodu domov, bo oaza miru pripravljena, vse, kar potrebujemo za upravljanje masažne kadi, sta telefon ali tablica in internetna povezava. Tako enostavno, praktično in učinkovito!  

Bauhaus, Best way | Avtor: Bauhaus Bauhaus

Masažna kad lahko prispeva k prefinjenemu izgledu vašega doma 

Masažna kad brez dvoma ustvarja s funkcijami, ki jih ponuja, čarobno vzdušje v hiši ali zunaj na vrtu. Ne le da ima ogromno funkcij, ki pozitivno vplivajo na naše počutje, kot sta masaža ter terapija z barvami, nekateri masažni bazeni nudijo tudi podvodne ali plavajoče LED lučke, ki svetijo enobarvno ali pa vas začarajo s prepletom sedmih različnih barv. 

masažni bazen | Avtor: Bauhaus Bauhaus

Zunanji masažni bazeni

Za vse tiste, ki si želite še več, so na voljo tudi bolj prestižni bazeni. Namenjeni so tistim, ki želite več uživanja v intimi svojega doma za več denarja. Prodajajo se izključno po naručilu stranke, dobavni rok pa je 90 dni.

Za dodatne informacije o naročilu in dostavi kliknite tukaj.

masažni bazen | Avtor: Bauhaus Bauhaus

Ste si vedno želeli imeti doma masažno kad, pa si tega še vedno niste omogočili? Nikar ne odlašajte več in si oglejte ponudbo na naši spletni strani. Za dodatna vprašanja vam je ekipa Bauhausa s svetovanjem vedno na voljo. Za kontakt kliknite tukaj