Uporabno
1643 ogledov

Res poznate najboljšo izbiro pnevmatik za vaš avto?

Peugeot Peugeot
Dandanes je opozarjanje na prednosti uporabe zimskih pnevmatik pozimi skorajda odveč. Vsak odgovoren voznik bi namreč moral vedeti, da le tako lahko zagotovi najvišjo stopnjo varnosti. Vseeno pa obvezna menjava pnevmatik s seboj prinese tudi marsikatero težko odločitev.

Morje informacij, ki jih danes ponuja internet, marsikoga zmede in ne ponudi pravih odgovorov. Odločitev glede izbire pnevmatik je namreč odvisna od sloga vožnje, števila letno prevoženih kilometrov, najpogostejšega tipa cest ipd. Ste izredno malo na cesti? Morda so za vas prave celoletne pnevmatike. Se pogosto soočate z ekstremnimi zimskimi razmerami? Potem potrebujete takšne, ki so še posebej učinkovite v snegu. Poleg tega je treba biti pozoren tudi na tip vozila, njegove dimenzijske in druge zahteve ter preference.

Pomoč pri izbiri

Pri pnevmatikah je skoraj tako kot pri športu, vsak je velik poznavalec in vsak ima svoj prav. A dejstvo je, da svoje moštvo najbolje pozna trener, vaš tip vozila pa pooblaščen uradni serviser. Za preobuvanje vašega leva torej ni dvoma o tem, kje je to najpametneje narediti. Vaš najljubši pooblaščeni serviser Peugeot vam bo pomagal pri izbiri pravih pnevmatik, jih strokovno namestil in za povrh še poskrbel za hrambo letnih. Za lastnike kartice Diners Club Moj Peugeot je pri sodelujočih pooblaščenih serviserjih Peugeot hramba pnevmatik ob izvedeni storitvi zamenjave brezplačna. Člani programa ugodnosti Moj Peugeot, ki želijo tudi pozimi na cesti pritegniti poglede, lahko do konca leta izkoristijo še 20-odstotni popust na originalna platišča iz lahke litine.

Peugeot | Avtor: Peugeot Peugeot

Dobra priprava na zimo zahteva še veliko več

Res je, prave pnevmatike so ključni del zimske preobrazbe, a to še zdaleč ni vse, kar je pametno postoriti pred avtomobilom najbolj neprijaznim letnim časom. Hud mraz, sneg, plundra in sol so dejavniki, ki se jim lahko zoperstavi le avtomobil v vrhunski formi. V kakšnem stanju so zavore? Pa motorno olje, sistem goriva, akumulator in hladilni sistem? Bodo svoje delo dobro opravila svetila in brisalci stekel? Namesto ugibanja na vsa ta vprašanja odgovorijo na pooblaščenem servisu Peugeot, kjer na hitrem vzdrževalnem servisu preverijo vse to in še dodatno poskrbijo, da se vaš avtomobil v zimo odpelje varno in zanesljivo. Tudi tu profitirajo člani programa Moj Peugeot, ki lahko koristijo kar do 35 odstotkov popusta na izbrane originalne nadomestne dele in do 17,5 odstotkov popusta na olja in maziva TOTAL, ki so priporočena s strani proizvajalca Peugeot.

Zanesljivo v smeri brezskrbnih poti!

Z naborom sezonsko zanimivih in cenovno privlačnih izdelkov meseca pri pooblaščeni servisni mreži Peugeot skrbimo za širši krog voznikov – to so namreč izdelki za voznike vseh znamk vozil in ne samo Peugeot. S tem skrbimo, da so vsi vozniki opremljeni v smeri brezskrbnih poti.

Med privlačnimi ugodnostmi se znajdeta tudi dva izdelka meseca, ki sta na voljo do konca letošnjega leta. Prvi je obvezna metlica za čiščenje snega za zares ugodnih 2,99 evra, drugi pa tridelni zimski set za le 5,99 evra. Članstvo v programu Moj Peugeot se izplača tudi, če na aktivne počitnice s seboj prevažate veliko rekvizitov. Pri nakupu strešnih nosilcev boste do 31. 12. 2018 prihranili dvajset odstotkov!

 | Avtor: Peugeot Peugeot