Uporabno
61 ogledov

Robbie Williams in Felix slavita življenje mačk

Purina Purina
Legendarni britanski glasbenik in nagajivi muc sta v novi kampanji združila moči pred mikrofonom in sporočata: Super je biti muc!

Nenavadno sodelovanje med Robbie Williamsom in mucem Felixom, obrazom Purina vodilne blagovne znamke mačje hrane, premierno predstavlja novo glasbeno uspešnico legendarnega britanskega glasbenika. V pesmi Super je biti muc, ki je tudi ime nove oglaševalske kampanje, slavni dvojec slavi mačje življenje in okusno hrano. Pesem bo dostopna na felixandrobbie.com in na družbenih omrežjih.

Svetovna superzvezda, ki so jo navdihnile lastne mačke in Felixove nagajive norčije, je sodelovala v kampanji, ki se danes začenja po vsej Evropi. Glasbenik se bo preizkusil v igralskih vodah skupaj s slavnim mucem Felixom. V kratkem videoposnetku se drzni dvojec znajde v težavah, ko se združi, da bi premierno predstavil novo sodelovanje, kjer Robbie pomaga Felixu, medtem ko skuša posneti privlačno melodijo ob spremljavi orkestra.

Mačka so spustili iz žaklja, jaz sem novi glas Felixa. Že dolgo sem ljubitelj mačk, v preteklih letih sem imel veliko mačjih prijateljev in po opazovanju njihovega fascinantnega obnašanja lahko z gotovostjo trdim: Super je biti muc!“ je izjavil mednarodno priznani glasbenik.

Nova kampanja razkriva, kako večina hišnih mačk živi svoja najboljša življenja, tako kot Felix, edinstven in bister muc.

Naš bister muc Felix je jamstvo za najboljši scenarij, ki združuje najljubšo mačjo hrano in mačjo nagajivost. Če k temu dodamo še megazvezdnika Robbie Williamsa, je s tem popolnim parom zabava zagotovljena,“ je dodala Daria Milolož, Senior brand manager Nestlé Purina.

S kampanjo „Super je biti muc“ Felix slavi življenje mačk – od skrbnosti lastnikov do kakovostne prehrane in mačjih norčij. Trenutke, kot so nagajiva zabava, preživljanje časa z družino in seveda izredno okusno hrano, slavimo s prepoznavno Felix melodijo.

Purina | Avtor: Purina Purina

O Felix hrani za mačke

Pametne mačke obožujejo izvrsten okus Felixa, zato je Felix mokra hrana za mačke številka 1 v Sloveniji. S široko paleto okusov, tekstur in oblik, ki se jim ni mogoče upreti, recepti FELIX® zadostijo 100 % dnevnih potreb mačke. Okusni obroki, narejeni iz kakovostnih sestavin, uravnoteženih mineralov in vitaminov, so vir omega 6 maščobnih kislin – vsega, kar je potrebno, da mačka ostane zdrava, aktivna in nagajiva.