Uporabno
3148 ogledov

S pravo zaščitno masko tudi v praznični čas?

Gemco 2 Gemco d.o.o.
Trenutne razmere pri nas in v svetu kažejo na to da brez zaščitnih mask pri nujnih opravkih, kjer se srečujemo z večjimi skupinami ljudi še nekaj časa ne bo mogoče. Obvezne so v mestih, trgovinah, poštah, na delovnem mestu, na javnem prevozu, tržnicah…

Sebe in druge, s katerimi smo v interakciji, lahko zaščitimo z varno uporabo zaščitne maske.

Poleg zaščite z masko je v času omejitev pozitivno razpoloženje izrednega pomena, saj pomaga pri znižanju stresa, izboljša naše počutje in posledično vpliva na naše zdravje.

Z uporabo varne in atraktivne zaščitne maske pa lahko popestrimo dan sebi in drugim, ter poleg varnosti poskrbimo še za dobro razpoloženje.

Bližajo se praznični časi, ki bi morali biti čarobni, polni tihih pričakovanj in vznemirjenja, ter obdarovanja. Hrepenimo po novih ciljih, sanjah, veselju in zabavi.

Zato imamo v tem obdobju za vas prav posebne praznične maske, ki nas bodo razveseljevale z veselimi barvami in prazničnimi zimskimi vzorci. Če smo malo hudomušni si lahko nadenemo belo Božičkovo masko ali masko jelenčka.

Gemco 2 | Avtor: Gemco d.o.o. Gemco d.o.o.

Poleg prazničnih mask, so na voljo tudi barvite, zabavne in odštekane zaščitne maske, ki vam lahko služijo tudi kot modni dodatek pri vsakdanjih opravilih.

Gemco 2 | Avtor: Gemco d.o.o. Gemco d.o.o.

Ljudje veliko pozornost namenjamo tudi okolju in se trudimo biti okoljsko ozaveščeni. In ker nam je mar za naravo in bodoče generacije prav gotovo želimo uporabljati pralno masko za večkratno uporabo. Pralne zaščitne maske so bolj prizanesljive do okolja, v primerjavi z maskami za enkratno uporabo.

Tako imamo v ponudbi pralne zaščitne maske s filtrom, ki so izdelane iz pletene poliestrske tkanine (200g/m2). Je trpežna, lahka in nudi dvojno zaščitno pred kapljicami. Poslikana je s procesom sublimacije.  Na notranji strani je všit mehak in udoben žep iz hipoalergenega 100% bombaža (135g/m2). Služi za vstavljanje filtrov, ki dodatno ščitijo pred bakterijami in virusi. V nosnem delu maske je vstavljen upogljiv element, ki omogoča prileganje. Ob straneh so vstavljene elastike, ki jih lahko nastavite na poljubno dolžino in so namenjene namestitvi za ušesa. Masko se pere na 90 stopinj Celzija, ter lika.

Gemco 2 | Avtor: Gemco d.o.o. Gemco d.o.o.

Maske s 25% popustom lahko naročite TUKAJ. Kodo za popust, ZUR25, vpišite v sivo polje pri pregledu košarice.

Prihaja tudi čas poslovnih obdarovanj in to leto bomo verjetno vsi izbirali darila ki bodo cenovno sprejemljiva in uporabna.

Maske kot poslovno darilo so letošnji hit med podjetniki, saj lahko nanje dodamo svoj dizajn z logotipom ali celo natisnemo ime in tako poudarimo pozornost pri svojih zaposlenih ali poslovnih parterjih.

Gemco 2 | Avtor: Gemco d.o.o. Gemco d.o.o.

Zamislite si dizajn in nam ga pošljite skupaj s svojim logotipom.

Naročnik oglasa je Gemco d.o.o.