Uporabno
2719 ogledov

S spletno telovadnico brezplačno do boljšega počutja

Varuh zdravja
1/2
Vzajemna
Se želite v letu 2019 več gibati in izboljšati svojo telesno pripravljenost? Predstavljamo vam primerno brezplačno, predvsem pa praktično rešitev.

V sodobnem tempu življenja nam pogosto zmanjka časa za obisk skupinskih vadb ali fitnes centra. Prav to težavo odpravlja spletna telovadnica varuhzdravja.si, ki uporabnikom ponuja brezplačne vodene vadbe, do katerih lahko enostavno dostopajo prek spleta - kjerkoli in kadarkoli.

Spletna telovadnica je tako idealna za vse, ki si želijo gibanja, ampak ne želijo biti prostorsko ali časovno vezani.

Varuh zdravja | Avtor: Vzajemna Vzajemna

Brezplačne vadbe, ki jih vodijo visoko kvalificirani trenerji 

Varuh zdravja | Avtor: Vzajemna Vzajemna
Brezplačne vadbe so v spletni telovadnici na voljo v živo ali prek video posnetka, ki si ga lahko pogledate takrat, ko vam najbolj ustreza. Vse vadbe vodijo izkušeni in visoko kvalificirani trenerji in inštruktorji, ki vas bodo med vadbo tudi odlično motivirali, da boste dosegli svoje cilje. Trenutno lahko v spletni telovadnici Varuh zdravja najdete posnetke štirih različnih načinov vadb: aerobike, splošne vadbe, pilatesa in joge.

Ob registraciji v spletno telovadnico vam bodo sestavili personaliziran urnik, ki bo prilagojen vašim željam. Med drugim boste lahko izbirali med pogostostjo vadb in različnimi cilji. Glede na želje uporabnika bodo tako za vas izbrali na primer vadbe za izboljšanje telesnega počutja, učvrstitev in izoblikovanje telesa ali zmanjšanje stresa.

Spletna telovadnica je primerna za prav vse, saj ponuja različne vadbe glede na izkušnje, telesno pripravljenost in starost.

Varuh zdravja | Avtor: Vzajemna Vzajemna

Tako do dodatnih ugodnosti

Zavarovancem Vzajemne program Varuh zdravja nudi še dodatne ugodnosti. Med drugim zavarovalnica uporabnikom nudi brezplačne preventivne zdravstvene storitve, ugodne ponudbe za aktivni oddih in počitnice in ugodnosti pri nakupih športne opreme. Novi zavarovanci pa bodo pri sklenitvi zavarovanja za najmanj eno leto prejeli tudi paket dobrodošlice z dodatnimi popusti in posebno majico.

Vadba in aktivnost sta izjemno pomembni za zdrav življenjski slog. Delujeta kot preventiva marsikaterim zdravstvenim težavam, zato je pomembno, da z gibanjem ne odlašamo. Spletna telovadnica omogoča vadbo prav povsod - tako bo tudi manj izgovorov, zakaj se zdravega gibanja ne bi lotili kar takoj.

Varuh zdravja | Avtor: Vzajemna Vzajemna