Uporabno
2533 ogledov

Samsung televizorji zadovoljijo vsak okus in željo

Samsung Samsung
Obožujete umetnost ali napeto akcijo video igre? Samsung televizorji so oblikovani za vse. Za ljubitelje dobrih filmov in serij, izjemnih klasičnih ali rock koncertov, za navdušene igralce videoiger in vse, ki si želijo, da se televizor ne samo zlije z njihovim interierjem, ampak ga celo nadgradi.

Galerija v vašem domu

The Frame ni samo izjemna naprava za gledanje najljubših vsebin, ampak tudi vrhunski lifestyle televizor, ki s svojim dizajnom polepša prostor, v katerem se nahaja in ga bogati s svojimi možnostmi. Slim Fit dizajn in poseben okvir mu dajeta videz prave umetniške slike. Da ga res lahko oblikujete po meri svojega doma, pa poskrbi okvir, ki ga poljubno zamenjate, saj je pritrjen le z magnetnim sistemom.

Ko ne gledate vsebin, izberite način delovanja Ambient Mode in televizor postane galerija. Le še izberete umetniško delo, ki ga želite prikazati na zaslonu. V Art Store je na voljo bogata knjižnica slik in fotografij, ki vsak prostor v trenutku spremeni v umetniško galerijo z najprepoznavnejšimi likovnimi deli s celega sveta. Televizor ima vgrajen tudi senzor svetlosti, ki samodejno prilagodi svetlost in barvo zaslona glede na pogoje zunanje osvetlitve in pomaga preprečiti spreminjanje naravnih barv umetniškega dela. Ko vas ni v sobi, pa se bo samodejno izključil.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Popolna slika in zvok

Ponaša se s tehnologijo QLED 4K za odlično sliko, s pomočjo tehnologije kvantnih pik, ki pretvori svetlobo v več kot milijardo resničnih barv, daje umetninam in filmom izjemno realističen videz. 100-odstotni barvni volumen pomeni, da boste umetnine videli tako realistično, kot bi jih videli v galeriji ter opazili neverjetne podrobnosti v vsaki sceni, tako kot so si to zamislili režiserji.

Q-Symphony v kombinaciji s Soundbar zvočnikom, s katerimi boste prišli do boljšega učinka obdajajočega zvoka, ne da bi za to morali utišati zvočnike na televizorju, vam bosta pričarala tako realističen zvok, da boste občutili vsako noto ali se spraševali če helikopter iz najnovejše akcijske uspešnice ne pristaja kar v vaši dnevni sobi. Active Voice Amplifier (AVA), na novo dodana umetna inteligenca pa bo poskrbela, da hrup iz okolja ne bo motil, saj bo poudarila zvok televizorja, ko bo to potrebno. Kljub otrokom, ki tekajo po vaši dnevni sobi, boste tako ujeli najmanjše podrobnosti iz dialogov in dogajanja.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Še naprednejša 8K izkušnja

Novi televizorji Neo QLED 2022 8K prinašajo še izjemnejšo kakovost slike, čeprav se to sliši še skoraj predobro, da bi bilo res. Neo kvantni procesor 8K predstavlja napredno 8K nadgradnjo slike z umetno inteligenco, ki uporabi podatke, ki jih ustvari 16 nevralnih omrežij, za izdelavo bolj podrobne 8K ločljivosti, ne glede na kakovost izvirne slike. Ni pomembno ali najraje gledate športne prenose ali film, detajli so pomembni in s temi telelevizorji vam res ne bo ušel noben. Milijarda odtenkov natančnih barv s kvantnimi pikami v nano velikosti pa vam bo omogočila, da boste videli 100-odstotni obseg barv v vsem, kar gledate, tudi v najsvetlejših prizorih. Tu pa je še tehnologija Quantum HDR 64x, ki prinaša vrhunsko temno in svetlo delovanje. Na ta način bo pomlad v celoti zasijala tudi z vašega zaslona. Zakaj si ne bi na primer ogledali mode revije s pomladanskih tednov mode, preverili trende in barve, ki bodo zaznamoavale naslednje mesece. Z tehnologijo Neo QLED boste videli vse tako, kot da bi sedeli v prvi vrsti največjih svetovnih modnih revij.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Slika brez zvoka je le pol izkušnje

Če vas navdušujejo predvsem glasbene vsebine, vas še bolj kot slika zanima popoln zvok. Tudi na tem področju novi Neo QLED 2022 televizorji na razočarajo, saj se lahko pohvalijo z inovativno tehnologijo, ki omogoča optimalen zvok v vsakem okolju. Tehnologija samodejnega optimiziranja zvoka uporablja umetno inteligenco za optimizacijo zvoka na podlagi analize scen v resničnem času glede na njihovo vsebino. Naj gre za najbolj tihi zven harfe ali grom motorja Formule 1, vse bo slišati enako popolno, saj bo televizor za to poskrbel samodejno. Object Tracking Sound Pro tehnologija na Neo QLED 8K modelih sledi dogajanju na zaslonu in pozicionira predvajanje na zvočnikih. S tem ustvari kar najbolj realističen zvok, ki sledi premikanju scen na ekranu. Tudi funkcija SpaceFit zvok analizira okolje in zvok televizorja prilagaja idealnim postavkam.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Navdušenje tudi pri igralcih iger

Igranje iger že dolgo ni več domena samotarjev pač pa je priljubljen način sproščanja in zabave tudi druženja in tekmovanja. Za pravo izkušnjo igranja je poleg igralnih konzol, ki danes zmorejo več kot bi si lahko predstavljali, potreben tudi pravi televizor. Novi televizorji Neo QLED navdušujejo tudi na tem področju. Poleg izjemne slike, ki jo omogoča vsa zgoraj omenjena tehnologija so tu še številne funkcije razvite za igralce iger.

Za še popolnejšo izkušnjo je tu popolna akcija

Prednaročite novi Neo QLED 2022 ali The Frame in prejmite darila za izjemen zvok.  Vsi, ki v promocijskem obdobju od 28. marca do 17. aprila 2022* prednaročite napravo vključeno v promocijo prejmete pripadajoč zvočnik kot darilo. Vse o tej izjemni akciji najdete na: https://www.samsung.com/si/offer/preorder-neo-qled-2022/.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung