Uporabno
3222 ogledov

Še dober mesec dni do festivala, ki uradno začenja poletje!

1/8
Sea Star Festival
Na Sea Star v Umag med 24. in 27. majem prihajajo Dimitri Vegas & Like Mike, Hurts, Robin Schulz, Paul Van Dyk, Ofernbach, Disciples, Filatov & Karas in številni drugi.

Festival Sea Star, ki poteka v organizaciji tudi uradno najboljšega evropskega festivala Exit, je lansko poletje doživel prvo izvedbo in v hrvaško Istro pritegnil več kot 50.000 festivalskih navdušencev.

 | Avtor: Sea Star Festival Sea Star Festival
Na seznamu nastopajočih letos zagotovo prednjačijo Paul van Dyk, Robin Schulz ter Dimitri Vegas & Like Mike. V laguno Stella Maris prihaja še sloviti stadionski pop duo Hurts, francoski electro rock duo Ofenbach, prefinjeni londonski house Disciples, hitotvorca Filatov & Karas ter energična didžejka MATTN.

Techno žanr bo okitil sobotno dogajanje, saj bodo v Nautilus Areni nastopili Luke Slater, François X, Tommy Four Seven, DJ Jock, Ian F in Ivan Komlinović. Ob bok elektro žanrom pa letos še regionalna hip hop scena - Tram 11, Edo Maajka, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Dječaci, Detour in Boris Štok.

Ob nakupu štirih vstopnic je peta zastonj. Število paketov je omejeno!

 | Avtor: Sea Star Festival Sea Star Festival

Kupi 4, zgrabi 5 ali po domače kar 4+1, je najuspešnejša akcija festivala EXIT, ki jo z današnjim dnem lahko izkoristijo vsi oboževalci festival Sea Star v Umagu. Prijatelji, ki bodo kupili 4 festivalske vstopnice ali rezervirali štiri nastanitvene pakete, prejmejo 5 vstopnico in nastanitveni paket kot darilo!

“EXIT akcijo 4+1 izvaja vsako leto in to samo iz razloga, da bi domačemu in regionalnemu občinstvu vedno omogočil dostop do zabave in svetovnih imen. Ta ideja je letos tudi v ozadju obmorske festivalske različice v Umagu. Ob tem, ko festival s to ponudbo naredi festival še bolj dostopen, pa se s tem širi tudi povezanost regije in se rojevajo nova prijateljstva,” je izjavil Dušan Kovačević, ustanovitelj festival Exit in Sea Star.

Festivalske vstopnice so v tem trenutku dosegljive po ceni 39 eur, kar vključuje 40% popust.

Celotna ponudba je dostopna na spletni strani kompasyoung.si ter na uradni festivalski spletni strani seastarfestival.com.

Laguna Stella Maris te vabi! Naj se festivalsko poletje začne 24. maja.