Uporabno
2083 ogledov

Še hitreje do slastnega domačega sladoleda s hladilniki Samsung Bespoke

Samsung Samsung
Vroči dnevi so že tu in še bolj vroče bo, saj je poletje tako rekoč pred vrati. Ohladitev običajno poiščemo ob kakšni vodi, v senci ali v zavetju klimatiziranih prostorih, zelo radi pa posežemo tudi po hladni pijači in sladoledu. Slednji je poleti res priljubljen, še posebej pri otrocih, a ne gre pozabiti, da kupljen običajno vsebuje veliko sladkorja in različnih konzervansov. Zato je veliko bolj zdrava in tudi okusna opcija, sveže pripravljen domači sladoled iz zamrznjenega sadja.

Sadje, ki ga imate najraje, lahko preprosto spremenite v sladoled

Če pomislite na domači sladoled, se boste morda ustrašili, da potrebujete veliko časa, in drago opremo za njegovo pripravo. Pa ni tako. Domači sladoled lahko naredite povsem preprosto. Potrebujete samo banano, kondenzirano mleko ali smetano, lahko dodate še maskarpone sir in seveda svoje najljubše sadje.

Banano, ki naj bo zelo zrela, da bo dala sladoledu pravo teksturo in aromo ter sadje po izbiri narežete na koščke in vse skupaj zamrznete. Ko je sadje dobro zamrznjeno (približno dve uri v običajnem zamrzovalniku), ga skupaj z mlekom in maskarponejem zmešate v mešalniku (izberite takšnega, ki drobi led, da bo kos zmrznjenim kosom sadja) in sladoled je tako pripravljen za uživanje. Če ga ne boste pojedli vsega naenkrat, ga lahko za nekaj ur hranite v hladilniku ali kak dan v zamrzovalniku.,

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Sladoled bo še boljši s pravim hladilnikom

Ko si zaželimo sladoled, ga hočemo takoj. Zato vam bo verjetno čakanje, da sadje zamrzne, povsem odveč. Kaj pa, če bi imeli zamrzovalnik, ki s super hitrim zamrzovanjem prihrani več kot polovico časa? Funkcija Power Freeze pri hladilnikih in zamrzovalnikih Samsung Bespoke naredi ravno to - za kar 54 odstotkov skrajša čas zamrzovanja, tako bo sladoled na voljo v manj kot eni uri. Tudi hladilni del ima podobno funkcijo Power Cool, ki ob vklopu začne pihati zelo ohlajen zrak v hladilnik in tako hitro ohladi vašo priljubljeno poletno pijačo ali živila, ki ste jih pravkar shranili vanj. Funkcijo Power Freeze lahko uporabite tudi, ko vam zmanjka ledu in ga želite narediti hitro.

Če si želite led v svoji poletni pijači, pa ga gotovo nočete na stenah zamrzovalnika in hladilnika. Za to poskrbi tehnologija No frost, s katero postaneta odmrzovanje in praskanje ledu preteklost. Kroženje zraka zagotavlja konstantno temperaturo in preprečuje nabiranje ledu ter hkrati omogoča hitrejše doseganje potrebne temperature.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Da bodo živila sveža dlje

Ker nam življenjski tempo ne omogoča, da bi vsak dan obiskali tržnico in kupili sveža živila, je dobro imeti zanesljiv hladilnik, ki živila ohranja sveža dlje. Hladilniki Bespoke imajo prilagodljivo shranjevanje živil. Z dotikom lahko način hlajenja in optimalno temperaturo prilagodite drugim živilom, zato vse ostane bolj sveže. Izberite eno od nastavitev v območju Cool Select Plus v hladilniku in hlajenje se prilagodi vašim potrebam. Izbirate lahko med: Cool (2 ℃), Chill (-1 ℃), Soft Freeze (-5 ℃) ali Freeze (-15~-23 ℃). Tu je še funkcija Humidity Fresh +, ki omogoča optimalno regulacijo vlage v posebnih predelkih hladilnika, hrana dalj časa obdrži teksturo in okus.

Sistem Twin Cooling Plus™ pa optimizira temperaturo in vlago v hladilniku in zamrzovalniku z uporabo samostojnih uparjalnikov in ventilatorjev. Živila ohrani v najboljšem stanju ter zaščiti njihov naravni okus in aromo s preprečevanjem mešanja vonjav.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Prilagodljiv tudi navzven

Z napredno tehnologijo hladilniki Bespoke odlično poskrbijo za živila in se jim popolnoma prilagodijo. Prilagodijo pa se tudi okolju v katerem stojijo. Hladilnik je eden od ključnih elementov vsakega doma, ne samo kuhinje, zato je pomembno, da sledi dinamični spremembi potreb in želja uporabnikov. Inovativna zasnova Flex ponuja možnost izbire na osnovi osebnega stila in interierja – bodisi glede materiala, barve ali želene končne obdelave. Izbrana edinstvena barvna paleta prednje stranice ponuja: nebesno modro, barvo sivke, elegantno srebrno ter klasično črno, belo in bež barvo. Z njimi postane dizajn kuhinje užitek in ne več neskončno iskanje kompromisov.

Da bo tudi hladilnik zdržal dolgo

Ker vemo, da se lahko v petih letih veliko zgodi, vam Samsung podarja 5 let garancije na določene modele hladilnikov, pralnih strojev, vgradnih kuhinjskih aparatov in sesalnikov Samsung, kupljenih v obdobju od 1.2. do 31.12.2022.

Izberite enega ali več modelov bele tehnike Samsung in pozabite na skrbi.

Za pridobitev pravice do 5 let garancije se morate najpozneje v 30 dneh od dneva nakupa registrirati na spletni strani. Vsa navodila o registraciji, informacije o napravah vključenih v promocijo in pogojih najdete tukaj.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung