Uporabno
1570 ogledov

Se ponoči vi in vaši otroci zbujate? Mogoče je krivo to!

bolečine hrbet Profimedia
Se zbujate neprespani in z bolečim križem? Eden glavnih razlogov za to je lahko napačno ali preležano ležišče. Tudi pri otrocih je pogosto za neprespane noči lahko kriva prav neudobna postelja.

Ko se zjutraj zbudite in v hrbtenici začutite bolečino je možnost velika, da je za to krivo vaše ležišče. Po približno sedmih do desetih letih našemu telesu namreč ne nudi več podpore, ki jo potrebuje. Do težav zaradi preležanosti pa lahko pride tudi že prej – zaradi nizke kakovosti, prevelike obremenjenosti zaradi telesne teže ali previsoke vlage. V vašem ležišče se v letih uporabe tudi nabere tudi na miljone pršic in druge umazanije, kar lahko povzroči težave predvsem alergikom.

postelja | Avtor: Unsplash Unsplash
Želite spati v luksuzni postelji?

V preteklih letih so se med najbolj priljubljene postelje uveljavile t. i. boxspring postelje. Uporabnike navdušujejo z odličnim vzmetenjem in tako tudi boljšim spancem. Boxpring postelje so praviloma sestavljene iz vzmetenega posteljnega dna, ležišča in nadvložka.

Preverite, zakaj se morate za njih odločiti tudi vi:

1. Višina

Vam je zjutraj kdaj muka vstati iz postelje, ker je tako nizka. Boxspring postelje se lahko pohvalijo z nadstandardno višino (v povprečju so višje od 10 do 15 centimetrov od drugih postelj). Tako bo jutranje vstajanje veliko bolj prijetno.

2. Stabilnost

Vzmeteno posteljno dno je veliko bolj stabilno kot posteljno dno iz letvic. Narejeno je iz enega kosa in bo tako držalo isto obliko skozi leta uporabe.

V Outletu ležišč vam zagotavljajo najnižjo ceno boxspring postelj v hotelski kvaliteti. Podjetje je prvo v Sloveniji, ki ponuja hotelski program postelj v prosti prodaji po najboljših outlet cenah. Preverite bogato ponudba barv in dimenzij.

Outlet ležišč | Avtor: Outlet ležišč Outlet ležišč
3. Eleganten izgled

Se želite počutiti kot v elegantnem hotelu? Potem je boxspring postelja prava odločitev za vas. Izberite model s širokim vzglavjem v kraljevi modri barvi in vsi, ki bodo vstopili v vašo spalnico bodo začutil luksuzno vzdušje.

 

 

4. Idealno vzmetenje za celo telo

Dvojno vzmetenje (vzmeteno posteljno dno in ležišče) bo poskrbelo za idealno podporo vašega telesa. Premetavanje vašega partnerja pa na kvalitetni boxspring postelji sploh ne boste več čutili.

5. Tiha

Ste se že kdaj ponoči zbudili, ker je vaša postelja zaškripala, ko ste se obrnili? Tudi tukaj boxpring postelje prekašajo ostale postelje. Zaradi svoje posebne zgradbe ter ker nima ločenega posteljnega dna in okvirja, so izredno tihe.

Si želite daljšo ali širšo posteljo od standardnih dimenzij? Outlet ležišč vam nudi izdelavo nestandardnih dimenzij za le 40 evrov doplačila, ne glede na želeno spremembo in to v normalnem dobavnem roku (med 12 in 35 dni).

 

Kaj pa "ta mali"?

Seveda si želimo tudi, da naši otroci uživajo v dobrem spancu, saj to praviloma pomeni, da bomo dlje spali tudi mi.

Začnimo s samo otroško posteljo. Predvsem pri mlajših otrocih se radi odločimo za posteljo, ki združuje praktičnost in varnost ter udobje. Odlično odločitev so tako otroške postelje, ki so skrbno zaobljene in lakirane z neškodljivimi barvami. Dodaten plus so seveda že pripravljene ograje, ki zagotavljajo, da vaš otrok med razburljivimi sanjami ne bo padel iz postelje.

Outlet ležišč | Avtor: Outlet ležišč Outlet ležišč

Otroško ležišče naj bo seveda predvsem udobno. Zelo priljubljene so ležišča takšne iz pene ali lateksa, ki niso preveč draga, saj jih bo vaš otrok prej ali slej prerasel. Obračljiva ležišča, ki na eni strani nudijo srednje mehko, na drugi pa trdo ležišče, so odlična izbira, saj mnogokrat otroci še ne vedo, kaj jim zares ustreza.

Outlet ležišč | Avtor: Outlet ležišč Outlet ležišč
V nekaterih kakovostnih ležiščih Königsmann lahko celo najdemo ajdova in kokosova vlakna, ki bodo poskrbela za še več udobja, mehkobe in svežine. Ajdova vlakna so znana tudi po svojih antibakterijskih lastnostih in blagodejnem vplivu na razvoj hrbtenice.

 

 

Outlet ležišč vam omogoča, da vašo novo vzmetnico ali ležišče znamke Günther & Möller preizkušate kar 100 dni, ostale vzmetnice in ležišča pa 30 dni. Če na ležišču ne boste spali dobro, vam bodo vrnili celotno kupnino. Prav tako vam ponujajo 15 let podaljšane garancije. Izdelke lahko preizkusite tudi v njihovem prodajnem salonu na Celovški cesti 268 v Ljubljani. Tam si lahko tudi ogledate ostalo ponudbo, ki vključuje otroške postelje in vzmetnice, vzglavnike ter letvena dna. Razstavno-prodajni salon je odprt od ponedeljka do petka od 9. do 17. ure, ob sobotah pa od 9. do 14. ure. Imate še kak vprašanja? Za dodatne informacije lahko pokličete Outlet ležišč na 040 851 150.