Uporabno
3060 ogledov

SELTRON predstavlja: Evolucija lokalnega prezračevanja

dihanje, kihanje, bolezen dihal, dihala Shutterstock
Ste že bili v situaciji, ko ste vstopili v prostor in zaznali vonj po postanem? Vas je po večurnem delu v zaprtem prostoru bolela glava ali pa zaradi neprijetnih vonjav neradi pripravljate ribe ali cvrete? Ne bi želeli izvajati večjih gradbenih del ali posegov po vaši hiši ali stanovanju?

Seltron | Avtor: Seltron Seltron
Seltron | Avtor: Seltron Seltron

Potem imamo na podjetju Seltron pravo rešitev za vas. Lokalna prezračevalna naprava O.ERRE GHOST 160 je odlična rešitev za zagotavljanje ustreznega prezračevanja v stanovanjskih in poslovnih prostorih, pri izvajanju obnov ter v vseh primerih, kjer zaradi prostorskih razlogov ni mogoče uporabiti prezračevalnih sistemov s kanali.

Seltron | Avtor: Seltron Seltron

Enoto GHOST 160 odlikuje moderen in eleganten dizajn ter enostavna montaža. Zaradi svoje oblike se odlično prilagodi vsakem prostoru in jo je mogoče hitro namestiti v okroglih kanalih premera 160 mm. Prezračevalna naprava O.ERRE GHOST 160 zagotavlja ustrezno prezračevanje tudi v večjih napravah, saj za odvajanje in ponovno vpihovanje zraka omogoča pretoke do 60 m3/h. Sistem za izmenični tok zraka, kot tudi integrirani senzor vlage v prostoru, zagotavlja stalisno kakovost notranjega zraka. Lokalni rekuperator O.ERRE GHOST 160 odlikuje tiho delovanje (nočni način samo 20 dB), kot tudi odlična energijska učinkovitost. Z bogato dimenzioniranim in na zunanje vplive odpornim 150 mm keramičnim toplotnim izmenjevalcem, dohoduje enota GHOST 160 odličnih 93 % izkoristek in je uvrščena na seznam EKO SKLAD-a ter posledično upravičena do koriščenja subvencije v višini 20 % investicije.

Integrirana sta dva protiprašna filtra z možnostjo pranja ter enostavnim dostopom (razred zaščite IPX4). Ena izmed veliko prednosti lokalnega rekuperatorja O.ERRE GHOST 160 je tudi avtomatična loputa na notranji strani objekta, ki se v primeru nedelovanja zapre in tako nekontrolirano u neželeno kroženje zraka, družba pa deluje zvočno izolativno.

Seltron | Avtor: Seltron Seltron

Z rekuperatorjem O.ERRE GHOST 160 lahko izvedete sistem prezračevanja za celovit objekt ali poslovni prostor večjih dimenzij, saj poleg amonizatorja velikih volumenskih pretokov omogoča modularno zasnovo sistema prezračevanja, kjer lahko do 16 posameznih enot komunikacijsko uklopi in tako dela kot celovit sistem. Z možnostjo izbire enote GHOST WIRELESS pa lahko oglaševanje komunikacijsko povezave preko interne Wi-Fi povezave in tako odpadejo tozadevna gradbena in obrtniška dela, kar bo pomembno za vsakogar, ki želi neuspelo bivati ali delati v objektu.

S 30 letnimi izkušnjami s področja ogrevanja, hlajenja in prezračevanja, vam v podjetju Seltron nudimo tudi na vaše potrebe prilagojen sistem lokalnega prezračevanja in se veselimo vašega obiska v Centru gospodarnega ogrevanja na Tržaški cesti 85 A v Mariboru. Koristne informacije in celoviterešitve za ogrevanje , kot tudi hlajenje, najdete na naši spletni strani na povezavi "Nasveti za ogrevanje in hlajenje". Na voljo smo na brezplačni telefonski 080 13 55. Z veseljem vam bomo pomagati poiskati najboljšo rešitev.