Uporabno
1994 ogledov

September je pred vrati: Nikar ne pozabite kupiti tega!

Intersport Intersport
Šolske potrebščine in nova šolska torba še zdaleč niso vse, kar je treba kupiti pred začetkom novega vrtčevskega in šolskega leta. Kaj se še mora znajti na seznamu obveznih stvari in kje jih kupiti po posebej ugodnih cenah?
1/14
Intersport

Kot bi mignil, bo avgusta konec in otroci bodo spet sedli v šolske klopi ali se vrnili v svoje vrtčevske igralnice, starši pa bomo znova trdno zagrizli v službene obveznosti. Da bo vrnitev v jesensko rutino lažja – tako za vas kot za vaše najmlajše –,  smo pripravili seznam stvari, na katere v naslednjih dneh ne smete pozabiti.

Nova jesenska oblačila

Otroci rastejo kot koprive, radi rečemo v šali, a tako kot v vsaki šali je tudi v tej kar precej resnice. Zelo verjetno so vaši otroci prerasli oblačila, ki so nosili spomladi, zato morate pred začetkom šolskega leta po novo garderobo, ki bo primerna za prehodno jesensko vreme. Seveda pa ne pozabite tudi nase. Naredite selekcijo oblačil, ki jih v omari hranite že leta, in se odrecite tistim, ki jih že dlje časa niste nosili ali so uničena. Slednja lahko  reciklirate, lepa oblačila, ki jih ne boste več uporabljali, pa podarite naprej.

Intersport | Avtor: Intersport Intersport

Kam pa po nove jesenske stvari? Nikamor drugam kot v Intersport, kjer so te dni za vas pripravili prav posebno HIT akcijo: unovčite lahko 25 %, 30 % ali celo 40 % popusta na izbrane izdelke in opremo otroke za udoben, moden (in ugoden) skok v novo šolsko leto.


Under Armour, Nike in Adidas jope kapuco in udobne dolge trenerke ter kratke majice in še mnogo drugih udobnih oblačil vas čaka po znižanih cenah v spletni in fizičnih trgovinah Intersport. Celotno ponudbo za začetek šole si lahko ogledate TUKAJ.

Intersport | Avtor: Intersport Intersport

Športni copati za lahek korak

Obvezna oprema novega šolskega leta je tudi nova, kakovostna obutev. Za udoben korak vsak dan so odlična izbira superge, kot so Adidas, Nike, Energetics, ki jih tudi odrasli lahko odlično kombiniramo na malo bolj elegantno opravo. Za telovadbo ali določeno vrsto treninga pa je seveda potrebno izbrati namensko obutev – tekaške, nogometne ali dvoranske copate.

Oprema za športne aktivnosti

V jesenskem času bodo še vedno aktualni pohodi v hribe, zato med nujne nakupe sodi tudi pohodniška oprema: anoraki oziroma pohodne jakne, pohodne jope, pohodni čevlji … Otroci bodo v jesenskih dneh prav tako še vedno veliko prostega časa preživeli na svežem zraku, ob najrazličnejših zabavnih aktivnostih, kot so rolanje ali rolkanje, kolesarjenje, igranje nogometa, košarke, tenisa in tako naprej. Mnogi, sploh starejši šolarji, pa se v šolo in nazaj domov vozijo kar s skiroji ali kolesi, tako da sta ustrezno prevozno sredstvo in seveda zaščitna čelada del obvezne opreme novega šolskega leta.

Intersport | Avtor: Intersport Intersport

Vso potrebno opremo za najrazličnejše športe najdete v Intersportu, kjer vam med drugim v okviru HIT akcije 'Šola, prihajam!' nudijo naslednje:

- Softshell jakne, jope in čevlje;
Trenirke, majice, jope in hlače;
Nahrbtnike;
Nogometno opremo;
Rolerje, rolke in skiroje.


 

Nahrbtnik

Eden najbolj vsestranskih in nepogrešljivih pripomočkov posameznika in družine je zagotovo nahrbtnik. Pa najsi gre za šolski nahrbtnik, nahrbtnik za pohode ali za vsakodnevne športne aktivnosti. Zato ne odlašajte in izberite pravega zase kar zdaj!

Še pred začetkom šole torej skočite v Intersport po kul superge, skiro, rolarje in rolko, udobna oblačila in druge športne rekvizite za novo šolsko akcijo! Več o neverjetni HIT akciji v Intersportu in več kot 200 izdelkov, ki jih ponujajo po znižanih cenah, najdete TUKAJ!