Uporabno
1788 ogledov

Septembrski road trip - z legendarnim VW camperjem!

Balkan Campers
1/4
Balkan Campers
Se želite zbuditi s pogledom na osupljivo divjino Bohinjskega jezera?

September je nedvomno najboljši čas za odkrivanje Slovenije, saj so cene nižje kot poleti, na voljo so najboljše lokacije v kampih in turističnih kmetijah, najhujša vročina je mimo, prav tako ni več gneč, ki lahko kvarijo poletna doživetja. Čakajo vas lokacije z najlepšimi razgledi, tik ob jezerih in rekah, s pogledi na divjo naravo v vseh smereh.

Balkan Campers | Avtor: Balkan Campers Balkan Campers
Kakšen okus ima svoboda?

Neokrnjena narava za vsakim ovinkom, nostalgični camperji, glasba po vašem okusu. Potovanje s camperjem je zagotovo najlepši način za odkrivanje Slovenije, saj boste za vsakim ovinkom naleteli na nekaj novega in osupljivega. Slovenija ima dobro razvito mrežo čudovitih kampov v naravi, na voljo pa je tudi veliko posebnih postajališč za avtodome. Ta so običajno cenejša, nekatera pa so celo brezplačna. Romantično mesto pod zvezdami je zagotovljeno.

Ste si že vedno želeli jesenskega potovanja z nostalgičnim VW camperjem, potem tukaj preverite opcije najema. Za študente in upokojence Balkan Campersi ponujajo kar 20 odstotni popust.

 

Balkan Campers | Avtor: Balkan Campers Balkan Campers

Štirje svetovi na kupu

Poleg neokrnjene narave in neskončnih zelenih površin je ena od največjih posebnosti Slovenije njena raznolikost. Zjutraj se lahko povzpnete na enega od vrhov Julijskih Alp, se preznojeni usedete v camper, spijete kavo v glavnem mestu, v večernih urah pa skočite v prijetne valove Jadranskega morja. S pozitivno energijo vas bo napolnil dan med prekmurskimi hribčki in zdravilnimi vrelci, z adrenalinom pa številni športni in drzni podvigi, ki so na voljo za vsakim ovinkom.

Balkan Campers | Avtor: Balkan Campers Balkan Campers
Vas mikata kampiranje in avanture, ampak ste bolj apartmajski tip?

Prav unikatno zgodbo v Sloveniji pišejo pri podjetju Balkan Campers. Tam na vas čaka kar 17 različnih legendarnih Volkswagen kamperjev. Gre za kombije, ki so registrirani za 3 do 5 oseb. Stari so od 10 pa vse do 40 let. Opremljeni so s posteljami, štedilniki, hladilniki ter ostalo kamping opremo. Vse kar potrebujete vzeti s seboj na potovanje, so vaša oblačila. J Z njimi je kampiranje blizu tudi tistim, ki sicer prisegate na hotele ali apartmaje.

Camperji imajo že od leta 69 posebno mesto med popotniki. Poleg legendarnosti jih odlikuje tudi lahka vodljivost, ki je pogosto problem pri velikih, modernih avtodomih.

V kolikor si želite potovati hitreje in bolj moderno, lahko izbirate tudi med dvema VW T5 modeloma ter VW Touranom. Za tiste bolj avanturistične narave pa je na voljo več kot 10 legendarnih "old school" kamperjev, ki bodo iz vas privabili najlepše občutke veselja in svobode.

Zakaj zdaj?

  • Septembrske cene najema so skoraj 30% nižje od cene v poletnih mesecih.
  • Na vas čakajo najlepše lokacije v kampih
  • Narava ni v Sloveniji nikoli lepša
  • Pri Balkan Campers so se odločili, da bodo vsakemu najemniku pripravili popoln roadtrip načrt, ki bo napisan posebej po vaših željah.
  • Prijazno ekipo pocukajte za rokav in z veseljem vam bodo posredovali informacije o neodkritih lokacijah, brezplačnih prenočiščih, lokalnih gostilnah ter zabavnih aktivnostih v Sloveniji in drugje po Evropi.

Balkan Campers | Avtor: Balkan Campers Balkan Campers
20% popust za študente in upokojence

Popust si zaslužite vsi, ki se pridno učite in tisti, ki ste pred 30-imi leti, ko so se kombiji izdelovali nosili dolge lase, poslušali Janeza Vončino Benča in Bijelo Dugme.

Skupinski roadtripi v skrite bisere

Poleg klasičnega najema pa pri podjetju od letos organizirajo tudi izlete za skupine v skrite bisere Slovenije. V kolikor imate radi svobodo s kančkom organizacije, povprašajte za legendarni dnevni ali več dnevni road trip, ki ga ne boste pozabili! Idealno tudi za team buildinge, poroke in legendarne rojstnodnevne zabave.

Ekipa rada komunicira v živo ali po telefonu, zato jih pokličite na 051 692 092 ali pa jim pišite na info@balkancampers.com .

Balkan Campers | Avtor: Balkan Campers Balkan Campers