Uporabno
1530 ogledov

Sestavi svojo poletno pravljico …

Thermana Laško Mitja Železnikar
V Thermani Laško, kjer sta doma sprostitev in zabava v blagodejni termalni vodi Laško. V destinaciji Laško, ki je najlepši in najgostoljubnejši zdraviliški kraj v Sloveniji*

Zakaj v Thermano Laško? Zakaj ne? 

Najprej vas razvajajo do obisti. Za vse, ki prisegate na ležerno poležavanje ob bazenu in iščete mirnejši ambient, vabljeni v povsem prenovljeno Termalno kopališče v hotelu Zdravilišče Laško. Za tiste, ki imate radi vrvež in številna vodna doživetja za vso družino pa dobrodošli v bazenih pod njihovo edinstveno stekleno kupolo. Čaka vas več kot 2200 kvadratnih metrov vodnih površin in nebroj možnosti za res krasen termalni oddih! 

S čim vas bodo še navdušili? Z lokalno pridelano hrano, označeno s certifikatom Okusiti Laško, ki prisega na lokalno pridelavo vrhunske kvalitete. Z wellness tretmaji, ki ponujajo oddih od ponorelega sveta in vračajo moči.  

In ko si naberete novih moči in si temeljito odpočijete, je čas za doživetja Laškega. 

Destinacija Laško ponuja široko paleto možnosti za nova doživetja, ne glede na to, ali k njim pridete na enodnevni kopalni obisk ali večdnevni oddih. Posamezna doživetja lahko nizate enega za drugim, zaradi česar bo na koncu nastal lep spomin, stkan iz različnih koščkov "laške sestavljanke".  

To bo spomin na odličen oddih, na lepa doživetja, na gostoljubne ljudi, ki jih boste ob tem spoznali. Prava poletna pravljica. 

Preverite doživetja destinacije Laško in odlično ponudbo za poletni oddih na www.thermana.si

*Laško je nagrado za najlepši in najgostoljubnejši zdraviliški kraj prejela v tekmovanju Moja dežela – lepa in gostoljubna v 2020.