Uporabno
2284 ogledov

Sezono Kul petkov je odprla akustična izvedba svetovnih hitov

1/20
Veronika Savnik
Gre za ulično kuhinjo, ki bo v Kamniku potekala vsak petek do 17. avgusta in ki jo spremlja živa glasba.

Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik se je po dobrem odzivu lansko poletje tudi letos odločil, da v parku Evropa pripravi kulinarične večere.

 | Avtor: Veronika Savnik Veronika Savnik
Tako se bo park Evropa skozi celotno poletje spremenil v udobno jedilnico z ležalniki, mizicami in prijetnim ambientom, ki mu bo piko na i dala živa glasba.

Že prvi Kul petek, 22. junija, je navdušil obiskovalce, ki so se, kljub nekoliko hladnejšemu vremenu v parku zbrali v parku Evropa. Navdušila jih je ponudba, glasba in pravzaprav celotni ambient. Za gostinsko ponudbo so poskrbeli Mojčine dobrote, ki so obiskovalcem med drugim ponujale bombette in tuhinjsko postrv, Tsnim restavracija z arabsko hrano, Waffel To Go s sladkimi dobrotami in Korobač s svojo originalno kamniško ponudbo, med drugim veganskega wrapa in domačega krompirčka. Da pa obiskovalci niso bili žejni, pa sta bila na voljo pivo Menin'c ter piva pivovarne Mister in Lampelj. Za živo glasbo je tokrat poskrbela skupina LaQustik, ki je preigravala svetovne hite v akustični izvedbi.

 | Avtor: Veronika Savnik Veronika Savnik

To pa je šele začetek. V kamniškem parku Evropa bo vsak petek od 22. junija do 17. avgusta Kul petek.

Prijetno druženje pod zvezdami se bo pričelo ob 18. uri in zaključilo ob 23. uri. Vsak teden bo obiskovalce razvajala nekoliko drugačna gostinska ponudba ter druga zvrst glasbe.

Prihodnji petek, 29. junija, v park Evropa prihaja Swingwagon z swing glasbo.

Naj se delovni teden zaključi s Kul petkom.

Za več informacij:

TIC Kamnik, Glavni trg 2

01 831 82 50
031 388 324