Uporabno
2318 ogledov

Shoppster – spletna trgovina, ki premika meje

Spletno nakupovanje Profimedia
Preverite, kaj za starše in šolarje spletna trgovina Shoppster ponuja ob začetku novega šolskega leta.
Spletni trgovec Shoppster je svoji ponudbi v zadnjih treh mesecih dodal 100.000 novih izdelkov, kar pomeni, da trenutno njihova ponudba obsega 210.000 izdelkov. Poglejmo, kaj za starše in šolarje ponuja ob začetku novega šolskega leta. Pri nakupu v spletni trgovini lahko upravičenci izkoristite tudi digitalni bon '22.

Prvi september je pred vrati, z njim pa tudi negotovost pred novimi epidemiološkimi ukrepi. Prav šolarjem (in njihovim staršem) je epidemija povzročila nemalo nevšečnosti in marsikomu onemogočila kakovostno izvedbo pouka na daljavo, tudi zaradi slabše opremljenosti z računalniško opremo.

Za brezskrbno jesen

Starši in šolarji bodo letos lahko v novo šolsko leto zakorakali opremljeni s sodobno računalniško opremo priznanih proizvajalcev, kot so Lenovo, Acer, Asus, Canon, Hp in drugi. Shoppster jim namreč v kategoriji Računalništvo ponuja več kot 15.000 kosov računalniške opreme, ki bo olajšala delo ali šolanje od doma. Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji igralništva, saj Shoppster nudi pestro ponudbo gaming opreme, od igralnih konzol in gaming periferije do udobnega gaming pohištva.

Cenejši nakup z digitalnim bonom '22

Starše lahko razveseli tudi novica, da bodo njihovi otroci do 30. novembra 2022 pri nakupu nove, obnovljene ali rabljene računalniške opreme v spletni trgovini Shoppster lahko izkoristili digitalni bon ’22. Do slednjega so upravičeni vsi, ki so 12. marca 2022 imeli stalno prebivališče v Republiki Sloveniji in so bili takrat šoloobvezni otroci vpisani v  7., 8. ali 9. razred, dijaki srednje šole ali študenti višjih in visokih šol. Upravičenci bona so tudi stari 55 let ali več, ki se bodo udeležili izobraževanja na področju digitalne pismenosti, subvencioniranega po Zakonu o spodbujanju digitalne vključenosti.

Shoppster | Avtor: Shoppster Shoppster

Denarnici prijazen nakup

Poleg širjenja asortimana pri Shoppsterju obljubljajo dodatne ugodnosti. Že 19. septembra bodo kupci prihranili z nakupi izdelkov v »Mega ponudbi«, ugodnosti pa bodo deležni tudi vsi naročniki telekomunikacijskega operaterja Telemach, ki bodo v okviru novega programa zvestobe Smart Connect hitro, enostavno in varno nakupovali na obroke brez obresti.