Uporabno
111 ogledov

Si tudi vi želite na svoje?

NLB NLB d.d.
Banka s posluhom za mlade in mlade družine je lahko vaš najboljši zaveznik pri reševanju stanovanjskega problema. Izkoristite celovito pomoč izkušenih in prijaznih strokovnjakov za kredite v NLB, in si zagotovite manj stresno in bolj enostavno pot do lastnega doma.

V NLB opažajo, da se mladi danes relativno pozno zanimajo za stanovanjski kredit. Samostojno življenje pogosto začnejo v najetem stanovanju, jih pa visoke najemnine spodbudijo k razmisleku o lastni nepremičnini, saj ugotavljajo, da za vrednost mesečne najemnine lahko dobijo kredit, ki bi jim omogočil nakup enakovrednega ali celo večjega stanovanja. Hrepenenje po lastnem "gnezdecu" navadno postane še močnejše, ko se pripravljajo na prihod novega družinskega člana.

NLB Stanovanjski kredit tudi za zaposlene za določen čas

Pri uresničevanju želje po lastnem stanovanju se marsikdo hitro sreča z ovirami, ki pa niso vedno nepremostljive. Mladi so pogosto prepričani, da brez zaposlitve za nedoločen čas ne morejo dobiti stanovanjskega kredita, in so prijetno presenečeni, da to ni ovira. V NLB ga lahko dobijo tudi s pogodbo za določen čas, prepričati se morajo le, da je zaposlitev dovolj stabilna.

NLB | Avtor: NLB d.d. NLB d.d.

Prvi korak do lastne nepremičnine

V zadnjih dveh letih so se pogoji za pridobitev kredita zaradi ukrepa Banke Slovenije o makrobonitetnih omejitvah kreditiranja prebivalstva sicer zaostrili, vendar pa to navadno nikakor ne pomeni, da kredita v banki ne morete več dobiti. Zato je najboljši prvi korak, ko začnete razmišljati o lastnem stanovanju ali hiši, da najprej obiščete strokovnjaka za kredite, s katerim se boste lahko iskreno pogovorili o vaših željah in tudi omejitvah. Od tu naprej bo tudi vam lažje pri iskanju ali načrtovanju prave nepremičnine za vas in vašo družino.

Individualno ponudbo NLB Stanovanjskega kredita vam lahko v NLB pripravijo tudi prek spleta ali video klica, v kolikor vam primanjkuje časa za obisk banke, a vam je vseeno ljubši osebni stik, pa se lahko dogovorite tudi za sestanek z NLB mobilnim bančnikom – kjerkoli in kadarkoli vam ustreza.

Mladim družinam pomagamo do prvega doma

Izkoristite izjemno ugodne obrestne mere in pridobite najboljšo ponudbo NLB Stanovanjskega kredita. Med vsemi kreditojemalci, starimi do 40 let, ki boste do 30. 11. 2021 v NLB sklenili stanovanjski ali hipotekarni kredit, bodo izžrebali 100 srečnežev in jim povrnili 3 mesečne obroke v skupni vrednosti do 1.000 EUR. Več o pravilih in pogojih nagradne igre najdete na www.nlb.si/mladi.