Uporabno
4597 ogledov

Skrbniki psov in mačk si lahko oddahnemo

iRobot iRobot
Robotski sesalniki iRobot so eden najljubših ali celo najljubši gospodinjski pripomoček skrbnikov mačk in psov. Ne le dlake, robotski sesalniki počistijo tudi ostalo nesnago, ki jo naši kosmatinci raznašajo po stanovanju.

Robotski sesalnik iRobot je tako prevzel velik delež skrbi, ki so povezane s čiščenjem za našimi štirinožci, iz generacije v generacijo pa je postajal vse bolj napreden in prijazen. Tako smo lahko pred časom celo nehali z pogostim praznjenjem posodice, saj Roomba svoje smeti redno sama prazni v košek. Zdaj pa z novim iRobot robotskim sesalnikom Roomba® Robotski j7+ z Genius™ 3.0 Home Intelligence 3.0 lahko pasji in mačji skrbniki popolnoma oddahnemo.

Tudi če imate doma zelo pridno mucko in psa, se včasih zgodi nesreča. Če mucki zapremo vrata od kopalnice, kjer je njeno stranišče, nas ob prihodu domov pričaka lužica. Skrbniki dolgodlakih muck vemo, da jim včasih kakšna »potička« s stranišča sledi tudi po stanovanju, pogosto imamo opravka tudi z bljuvanjem dlake. Prebavne težave imajo včasih tudi kužki, tedaj težko pričakajo skrbnika, da jih odpelje na sprehod ... Zaradi takšnih nesreč smo skrbniki kljub pametnim nastavitvam naših Roomb njihovo delo raje nadzirali in jih vklapljali le v času, ko smo bili doma. Ni bila namreč prijetna misel, da bi robotski sesalnik naletel na presenečenje kosmatinca in z njim »očedil« še ostale prostore. Od tega trenutka dalje pa je takšna skrb odveč.

Nova Roomba prepozna »presenečenja« naših kosmatincev, obenem pa ima tudi garancijo P. O. O. P.

Nova Roomba se jim izogne

Z najnovejšim modelom so pri iRobotu dali prav poseben poudarek na že omenjena nevšečna presenečenja, ki hišnim ljubljenčkom kdaj uidejo na napačnih mestih. V ta namen so oblikovali pomenljivo poimenovano garancijo P.O.O.P. (Pet Owner Official Promise), s katero zagotavljajo, da bo sesalnik zaznal »potičke«, ki se bodo znašle na njegovi poti, in jih zaobšel.

Ste vedeli? Robotski sesalnik ima dve leti garancije. Vendar garancije do zdaj ni bilo možno uveljavljati, če je robot prišel v stik z vodo ali kakcem. V primera j7+ & cenejšo različico j7 pa so dodali garancijo, ki zagotavlja menjavo robota tudi v primeru nesreče s kakcem. Tako zelo verjamejo, da to deluje.

iRobot | Avtor: iRobot iRobot
Za vse sta kriva iRobot Genius in navigacija PrecisionVision

Romba j7+, ki jo podpira iRobot Genius, se s pomočjo navigacije PrecisionVision prepozna in izogne pogostim oviram, kot so kabli in presenečenja hišnih ljubljenčkov, ter se jim elegantno izogne. Z možnostjo prepoznavanja sten in pohištva robot upočasni dostop za nežno čiščenje predmetov in čiščenje ob robovih. To pa še ni vse: z neprekinjenimi brezžičnimi posodobitvami programske opreme, ki jih ponuja iRobot Genius, bo PrecisionVision Navigation sčasoma postajal tudi pametnejši, kar bo sesalniku Roomba j7+ omogočilo, da bo prepoznal še večje število ovir in odklenil nove izkušnje čiščenja. 

Ko sesalnik Roomba j7+ prepozna nevarnost ali oviro, bo v aplikacijo iRobot Home poslal fotografijo; lahko mu naročite, naj se izogne oviri ali pa jo očisti. V aplikaciji iRobot Home lahko sesalniku posredujete tudi povratne informacije o tem, kako naj bi sesalnik Roomba j7+ v prihodnje obvladoval takšne ovire.

iRobot | Avtor: iRobot iRobot
Tu je pa še ena velika prednost za skrbnike živali. Roomba j7+ se z iRobot Genius nauči, kako radi čistite, in vam samodejno poda prilagojene predloge, tudi v času, ko bo vaš dom morda potreboval pogostejše čiščenje, na primer med odpadanjem dlak hišnih ljubljenčkov ali v času alergij.

iRobot | Avtor: iRobot iRobot
Ker bo zdaj vaš novi robot prepoznal presenečenja ljubljenčkov in nepredvidene ovire, boste lahko brez skrbi koristili sesalnik v času, ko boste zdoma. Robotu boste naročili, naj čisti dom le v času, ko ste odsotni. In začeli uživati v čiščenju, ne da bi tega opazili ali slišali.


iRobot Corp. (NASDAQ: IRBT), vodilni v potrošniških robotih, daje danes strankam še večji nadzor nad njihovim čiščenjem z Roomba® j7+ robotskim sesalnikom in novimi funkcijami, ki jih poganja iRobot Genius ™ 3.0 Domača Inteligenca. iRobot Genius 3.0 je na voljo v celotnem portfelju povezanih robotov podjetja.