Uporabno
564 ogledov

Skupaj premagali številne izzive – iskrena hvala vsem

Pošta Slovenije Pošta Slovenije
Smo v zadnjih dneh iztekajočega leta. Dneh, ki jih zaznamujejo spomini na odlično opravljeno delo, kljub izredno visokim količinah prevzetih in dostavljenih pošiljk, ki so posledica novembrske in decembrske praznične nakupovalne vročice. Pandemija v letu 2019 je dala nov zalet digitalizaciji in spletni trgovini, kjer so se napovedi za Evropo povečale na 20 milijard paketov.

Na skoraj podvojeno količino pošiljk uporabnikov so se v Pošti Slovenije dobro pripravili s kadrovskimi, organizacijskimi in drugimi ukrepi. Z dodatnim vključevanjem večjega števila študentov in pogodbenih izvajalcev za dostavo, z uvajanjem dodatnih izmen, stalnim obveščanjem strank o pravočasnih spletnih nakupih in oddajah pošiljk so uspeli zagotoviti dostavo pošiljk znotraj predpisanih rokov dostave. Večina pošiljk je tako prepeljanih že naslednji dan po oddaji.

Za pravočasno dostavo pošiljk so sprejeli številne korake in tako zagotovili, da vsa darila že čakajo, da najdejo svoje mesto pod božičnim drevescem.

Zahvala zaposlenim

Hvala vsem zaposlenim, ki odgovorno, požrtvovalno, prilagodljivo in predano opravljajo svoje delo. Brez njih ne bi mogli zagotavljati poštnih in logističnih storitev, ki so za mnoge posameznike skoraj edina povezava z zunanjim svetom. Kot je tradicionalno v navadi, se ob močno povečanem prometu, ko se spopadamo z res ogromnim številom pošiljk, sodelavcem v sprejemu, predelavi in usmerjanju pošiljk pridružijo sodelavci iz drugih organizacijskih enot.

Pošta Slovenije

Ko stopimo skupaj, so izzivi hitreje in lažje premagljivi. Eni izmed nočnih izmen v poštnem logističnem centru v Ljubljani se je pridružil tudi začasni generalni direktor Tomaž Kokot.


V Pošti Slovenije sledijo načelu, da je delo in dosežke treba nagraditi, zato dajejo velik pomen nagrajevanju delovne uspešnosti, ki jo razumejo kot individualno ali skupinsko doseganje ciljev. Nagrada za izjemno delo vseh je bila izplačana v ponedeljek, 20. decembra 2021.

Zahvala poslovnim partnerjem in uporabnikom storitev Pošte Slovenije

Pri Pošti Slovenijo so neizmerno veseli, da so poslovni partnerji z obilo razumevanja in svetovanja svojim kupcem sprejeli njihove nasvete in veliko pripomogli k omogočanju varne dostave. Ob tej priložnosti se vsem najlepše zahvaljujejo in dodajao, da iskreno verjamejo, da bodo tudi v prihodnje upravičili zaupanje tako poslovnih partnerjev kot uporabnikov njihovih storitev. Povedo še:

Naš trud in prizadevanja niso ostala spregledana. Naše sodelovanje je bilo izjemno. Priporočila o varnih spletnih nakupih, pravočasni oddaji in načinih prevzema pošiljk so se obrestovala. Hvala. Kar 97,29 odstotka vas je od 4. januarja do 17. decembra 2021 ocenilo paketno dostavo Pošte Slovenije kot odlično. Izkušnjo z našo dostavo pošiljk je kar 63.543 uporabnikov na lestvici od 1 do 5 ocenilo z visoko povprečno oceno zadovoljstva 4,88.

Pošta Slovenije | Avtor: Pošta Slovenije Pošta Slovenije

Tomaž Kokot, začasni generalni direktor Pošte Slovenije, pa dodaja: ''Prav vse izkušnje nas krepijo. Na njih se učimo. Z njimi rastemo in bogatimo. Naj bodo vaše nove osebne zmage enako odlične kot naši novi poslovni uspehi. Majhne ali velike, ni pomembno – za lastno zadovoljstvo naj bodo vse enako pomembne. Želimo, da bi bili v letu 2022 pogumni in ponosni na vsak nov korak. Naj vas na tej poti spremlja sreča. Vesel božič in uspešno v novem letu.''