Uporabno
33 ogledov

Slovensko-hrvaško znanje dobilo veliko priznanje na Dnevih Hrvaškega turizma

Liburnia, dnevi hrvaškega turizma Liburnia
Slovensko-hrvaška družba za upravljanje hotelov Best Hospitality Solutions (BHS), ki upravlja s 15 hoteli in oddaja poslovne funkcije oziroma svetuje več kot 40 hotelom na Hrvaškem, v Sloveniji, Švici in na Kitajskem, je prejela posebno priznanje na minulih Dnevih hrvaškega turizma.

Od nagrad za najboljše turistične produkte je BHS sodeloval pri naslednjih:

- Healthy Active Hotel Istra, del Liburnia Hotels & Villas, katerega produktni koncept je bil zasnovan skupaj z BHS-om, je za inovativni »healthy-active« koncept prejel nagrado za najboljši 3* hotel na Hrvaškem.

- Terme Sveti Martin, ki jih upravlja BHS, so prejele nagrado za najboljši wellness hotel na Hrvaškem.

- Medžimurska županija, kjer Terme Sveti Martin predstavljajo največjega turističnega ponudnika, je prejela nagrado za najbolj trajnostno destinacijo na Hrvaškem.

- Hotel Plaža Duče v lasti AI Hoteli d.o.o., kjer je BHS izvedel usposabljanja in treninge osebja, je postal najboljši 4* hotel na Hrvaškem.

»Šest let trdega dela in dobri poslovni rezultati naših klientov so prinesli še veliko javno priznanje. To našemu mlademu in kreativnemu timu pomeni še dodatno motivacijo za nadaljevanje razvoja inovativnih in poslovno uspešnih turističnih proizvodov,« je izjavil slovenski turistični strokovnjak Janez Jager, partner v družbi BHS, kjer je zadolžen za razvojne projekte.

Liburnia, dnevi hrvaškega turizma | Avtor: Liburnia Liburnia