Uporabno
410 ogledov

Sodelujte na večerji z Anjo Ramšak in Robertom Roškarjem

Mercator Mercator
Pri Mercatorju vedo, da so najlepša darla tista, ki nas povezujejo. Zato vas bodo zdaj v času digitalnega povezovanja in solidarnosti obdarovali na poseben način …

Letošnje leto si bomo vsi dobro zapomnili, saj je korenito spremenilo slog življenja in pojmovanje medčloveških odnosov. Še v lanskem decembru smo se neomejeno družili, praznične večerje pa so bile ena izmed prijetnejših decembrskih doživetij.

Zaradi našega zdravja in zdravja najbližjih pa bomo ta december prijetno druženje odložili na poznejše čase. To ne pomeni, da bomo ostali brez posebne decembrske večerje v krogu toplih ljudi. Za to so letos poskrbeli pri Mercatorju in organizirali “najbolj povezano večerjo” na Mercatorjevem Facebook profilu.

Mercator 18. decembra organizira posebno večerjo z znanimi Slovenkami in Slovenci, kuharskim mojstrom Urošem Štefelinom in prav posebnim gostom, ki bo veliko presenečenje večera.

Najboljši sosed kuharske navdušence vabi k prijavi za sodelovanje na Zoom srečanju, ostali sladokusci pa bodo lahko najbolj povezano večerjo spremljali na FB profilu Mercator

Mercator | Avtor: Mercator Mercator

S prejemnikom Michelinove  zvezdice

Ekskluzivno enourno druženje bosta začela simpatična voditelja Anja Ramšek in Robert Roškar, ki bosta skupaj s kuharskim mojstrom Urošem Štefelinom pripravljala slastno večerjo. Tako bodo na prijazen in prazničen način povezali Slovenijo in ves svet. K večerji se bodo namreč pridružili tudi gostje iz vseh celin sveta.

Na Mercatorjevem Facebook profilu boste lahko v živo spremljali predbožično druženje in kuharske uspešnice glasbenikov, estradnikov, priljubljenih bloggerjev in znanih slovenskih družin.

To še ni vse! Največji kuharski navdušenci se lahko prijavite na Zoom srečanje in aktivno sodelujete na večerji s prejemnikom Michelinove zvezdice. 

Praznična večerja | Avtor: Profimedia Profimedia