Uporabno
1250 ogledov

Sodelujte v anketi: Kakšne so vaše digitalne navade?

Huawei Huawei
Kaj vse počnemo s pametnimi napravami? Koliko ur na dan jih uporabljamo? Katere so naše najljubše storitve in aplikacije? Sodelujte v spodnji anketi in izvedeli boste!

Huawei | Avtor: Huawei Huawei

Pametne naprave so v zadnjih letih postale že tako zmogljive, da so postale naše osrednje orodje za delo, učenje in zabavo. Z njimi fotografiramo, urejamo vide in slike, pišemo besedila, urejamo finance, si pomagamo pri navigiranju, igramo igre, nakupujemo, klepetamo z bližnjimi, se povezujemo s somišljeniki, gledamo filme, poslušamo glasbo, treniramo in še vrsto drugih stvari. Velika zasluga za to gre vsekakor tudi različnim aplikacijam in njihovim razvijalcem, ki te različne funkcije in storitve omogočajo.

Na tem področju zagotovo najbolj prednjačijo pametni telefoni, ki so že podaljšek naše roke. Na njih se zanašamo na vsakem koraku, zato od njih pričakujemo zanesljivost, zmogljivost, ki dohaja naš tempo in praktično uporabnost, ki nam olajša vsakdan. Z vsem naštetim se lahko pohvalita telefona Huawei P50 Pro in P50 Pocket, ki sta brezkompromisna v vseh pogledih in zasnovana, da služita uporabniku pri vsakem opravilu.

Huawei | Avtor: Huawei Huawei

V luči vsestranske uporabnosti pametnih telefonov in drugih naprav so se zato pri Huaweiu odločili narediti anketo o digitalnih navadah uporabnikov. Kaj vse počnemo s pametnimi napravami? Koliko ur na dan jih uporabljamo? Katere so naše najljubše storitve in aplikacije?

Vabimo vas k sodelovanju in izpolnjevanju spodnjih vprašanj.