Uporabno
174 ogledov

Soustvarjamo na polno

Temno Union pivo Union
Ali ko nove izdelke soustvarjajo potrošniki

Za letošnjo sezono smo želeli ustvariti lahkotnejše temno pivo, ki se ga bo lahko pilo tudi poleti. Iskali smo pravi karamelni okus, ki bo pivu dodal nežno sladkobo in komaj opazno grenčico, saj nekateri potrošniki, predvsem ženske, piva ne pijejo ravno zaradi grenkobe.

K razvoju smo povabili naše kupce, zveste potrošnike, in jim vzorce piva poslali na dom ter jih prosili za pomoč, da sodelujejo pri finalnem razvoju novega piva, da podajo svoje predloge in mnenja.

Nastalo je novo Union lager temno pivo, soustvarjeno s potrošniki

Skupaj z našimi pivovarji, razvojniki in s pomočjo potrošnikov smo razvili NOVO UNION LAGER TEMNO pivo, karamelnega okusa, lahkotnejše ter z nižjo stopnjo alkohola. Na voljo je 3 vrstah pakiranja, v pločevinki in povratni steklenici, v lokalih pa si ga lahko privoščili točenega.

Temno Union pivo | Avtor: Union Union

Znamka Union od nekdaj povezuje ljudi in v sebi nosi strast do druženja in življenja.

Potem si verjetno predstavljate, kako močno smo poleg vas, tudi mi pogrešali druženja, zabave, petkovo pivo, svobodno gibanje ... Pogrešali smo življenje na polno. Predvsem pa smo pogrešali stike, pogovore z gostinci, natakarji, gosti, potrošniki, saj so ravno vsi našteti navdih za vse naše novosti in razvojne projekte.