Uporabno
1036 ogledov

Športno – elegantni stil ni samo v trendu, pristaja prav vsaki priložnosti!

Deichmann Deichmann
Ljubitelji športno-elegantnega stila bodo to pomlad zagotovo prišli na svoj račun.

Ena od zapovedi letošnje pomladi je prav udobje, ležernost in sproščen videz in v novi kolekciji Deichmann smo pripravili celo kopico prekrasnih modnih supergic, ki bodo pristajale tako na elegantnejše kot bolj športne kombinacije. Prav tako pa nismo pozabili tudi na tiste, ki prisegajo na športni način življenja in si brez rednih treningov življenja ne morejo več predstavljati.

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Pomladno razpoloženje v belih in pastelnih tonih

Vedno bolj uveljavljeni športni stil narekuje nove modne smernice tudi pri čisto vsakdanjih opravkih ali pri poslovnem videzu.

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann
Vedno več žensk se odloča za dopolnitev poslovnih ali bolj formalnih oblačil z lahkotnimi modnimi supergami v ujemajočih barvah. Ravno pestra izbira barv, raznolikost vzorcev in možnost kombiniranja je razlog, da so si zlahka utrle pot do srca mnogih žensk, ki jim udobje ter sproščenost videza pomeni največ, hkrati pa si želijo biti lepe, opažene in v trendu.

Letos so v ospredju beli in pastelni modeli z minimalističnimi dodatki, vzorčki ali pa dodanimi barvami ob robovih ali ob strani. Ne pozabimo izbrati tudi kakšen lahkotnejši model, ki ga bomo z veseljem nosili tudi v bolj poletnem času in ga kombinirajmo z veliko shopper torbo, ki bo naša zvesta spremljevalka na vseh poteh.

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

 Pridih luksuza v zlati, srebrni ali rožnati 

Ljubiteljice zlatih, srebrnih ali rožnatih tonov bodo razveselili klasični beli športni čevlji v številnih različicah s poudarjenimi detajli v zlatem, rožnatem ali srebrnem tonu. Odlična modna izbira, v kateri boste zares zasijale!

Izbirate lahko tudi med takšnimi z oplemenitenim videzom laka in ekstravagantnih čipk, ali pa klasične bele z modnim odebeljenim wellness podplatom XL in diskretno dodanimi barvami ob strani. Odlično se ujamejo s hlačami, ki segajo do gležnjev ali še višje, prav tako pa prekrasno izgledajo v kombinaciji s pomladno obarvano lahkotno obleko. Stajling, ki bo navdušil in v katerem boste zagotovo opažene!

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Trening še nikoli ni bil tako privlačen

Zlasti dekleta si pri treningu želimo tudi biti urejena in vedno razmišljamo o kombinaciji prekrasnih športnih oblačil, ki se bodo ujemala z izbranimi športnimi copati.

Kolekcija Unique & United je ustvarjena prav za vse športne navdušence, ki želijo svoje treninge opravljati v stilu. Vsi tisti, ki so se prav letos odločili, da bodo malo več časa posvetili rekreaciji in treningu za pridobivanje ali ohranjanje kondicije, za dober skok v novo športno sezono lahko izbirajo med visokokvalitetnimi športnimi čevlji priznanih znamk adidas, Fila, Nike, Reebok, Puma … Z dobrimi in modnimi športnimi copati bo vsak nov športni izziv postal še bolj privlačen.

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Najnovejša modna kolekcija pomlad/poletje je že na voljo v vseh poslovalnicah Deichmann po Sloveniji.

Več informacij poiščite na www.deichmann.com.