Uporabno
140 ogledov

Spoznaj kolesarsko trgovino Wheelbase!

Wheelbase Wheelbase
Število kolesarjev na naših cestah je vsako leto večje. Zato ni nič nenavadnega, da je tudi povpraševanje po različnih vrstah koles in kolesarske opreme vedno večje. Kaj, kje, kako in zakaj izbrati kakovostno kolesarsko opremo najbolje vedo strokovnjaki v kolesarski trgovini Wheelbase – spoznajte jo!

Wheelbase je kolesarska trgovina, ki je specializirana za prodajo ter servis koles in kolesarske opreme.

Wheelbase | Avtor: Wheelbase Wheelbase
Kar je najbolj pomembno pa je, da ekipo Wheelbase sestavljajo kolesarski navdušenci z velikim številom prevoženih kolesarskih kilometrov po različnih terenih ter udeležbo na številnih tekmovanjih.

Izkušnje in navdušenje nad kolesarstvom zagotovo predstavlja dodano vrednost pri vsakem nakupu v trgovini.

Zaposleni so ves čas v stiku z najsodobnejšimi trendi na področju kolesarstva, zaradi česar pri svojem delu upoštevajo najnovejša spoznanja na področju servisa koles, posodobitve vzmetenja in software programov.

Ponudba kolesarske trgovine Wheelbase

Kolesarska trgovina Wheelbase se je v letu 2021 močno povečala, kar je omogočilo tudi širitev njene ponudbe. Tako se lahko pohvali z izjemno pestro ponudbo vseh vrst koles in kolesarske opreme.

Wheelbase | Avtor: Wheelbase Wheelbase

Najbolj pomembno pa je, da gre izključno za najbolj kakovostne izdelke, ki so jih zaposleni sami preizkusili in zato zanje tudi jamčijo.

Različne vrste koles najbolj priznanih blagovnih znamk

V kolesarski trgovini Wheelbase vam je vedno na voljo dnevno sveža zaloga koles najbolj priznanih blagovnih znamk, kot so Bold, Giant in Scott kolesa.

V ponudbi so vam vedno na voljo kolesa za različne terene in namene. Med najbolj prodajanimi so zagotovo električna kolesa in gorska kolesa ter čedalje bolj priljubljena ciklokros in gravel kolesa.

Wheelbase | Avtor: Wheelbase Wheelbase

Prav tako pa so vam na voljo tudi treking in mestna kolesa, otroška kolesa ter dirt, pumptrack in BMX kolesa.

Kolesarske komponente

Wheelbase pa ni le trgovina s kolesi, ampak lahko v njej kupite tudi vse komponente, ki so nepogrešljivi del koles.

To so bovdni, gonilni sklopi, krmilni deli, pesta in obroči, prestavni sklopi, sedeži in sedežne opore, amortizerji in vsi dodatki za vzmetenje, disk zavore, V-brake zavore in še mnogo drugega. Če potrebujete katerega od sestavnih delov kolesa, ga boste v ponudbi Wheelbase zagotovo našli.

Kolesarska oblačila in zaščitna oprema

Vse za udobno in varno kolesarjenje boste našli v kategoriji kolesarskih oblačil in zaščitne opreme. Če nekoliko bolj podrobno pobrskate po ponudbi, boste hitro ugotovili, da vam je na voljo širok izbor ženskih, moških in otroških kolesarskih oblačil ter obutve.

Izbirate lahko med kakovostnimi kolesarskimi dresi, vetrovkami, dolgimi in kratkimi hlačami in še mnogo drugega.

Za varno kolesarjenje pa ne spreglejte tudi ponudbe kolesarskih očal, kolesarskih čelad, ščitnikov in drugih dodatkov.

Dodatna kolesarska oprema

Ekipa Wheelbase se dobro zaveda, da kolesarji potrebujejo tudi veliko dodatne kolesarske opreme. In tudi ta vam je na voljo v njihovi ponudbi.

Ne spreglejte kakovostnih bidonov, kolesarskih nahrbtnikov, svetilk, tlačilk, kolesarskih števcev in senzorjev, orodja za kolesa in še mnogo drugega, zaradi česar bo kolesarjenje še bolj brezskrbnejše.

Servis vseh vrst koles

Ljubezen do kolesarstva, kvalitetno orodje in ogromno izkušenj je najboljši recept za kakovostno, hitro in zanesljivo vzdrževanje kolesa. Vse to in še več vam je na voljo tudi v kolesarski trgovini Wheelbase.

Wheelbase | Avtor: Wheelbase Wheelbase

Servis koles vam ponuja številne profesionalne storitve, kot so na primer generalni servis cestnih in gorskih koles, servisi hidravličnih in zavornih sistemov, servis vzmetenja ter servis praktično vseh kolesarskih komponent, ki vam delajo težave.

Prednosti nakupovanja v kolesarski trgovini Wheelbase

Kot smo že zapisali, Wheelbase ni običajna kolesarska trgovina. Poleg izjemno pestre ponudbe koles, kolesarskih oblačil, kolesarske opreme n dodatkov, vam nakupovanje v njej prinaša ogromno prednosti. Vas zanima, katere so to?

► Hitra in brezplačna dostava: Če so artikli na zalogi in ste oddali naročilo pred 14. uro, potem je blago poslano iz trgovine še isti dan. Paket boste prejeli preko Pošte Slovenije, v primeru, da je znesek nakupa večji od 80,00 EUR pa je dostava brezplačna.

► Nakup na obroke: Vse artikle v trgovini lahko kupite na obroke, pri čemer so vam na voljo različne možnosti. Lahko izberete obročno plačilo LeanPay ali z eno od kreditnih kartic.

► Konkurenčne cene: Za določene artikle vam Wheelbase nudi možnost izenačenja cene. Če je določen izdelek na voljo pri drugem slovenskem trgovcu po nižji ceni, lahko zanj uveljavljate to nižjo ceno. Pogoje je seveda, da gre za identični izdelek, ki ni predmet razprodaje zaradi zaprtja trgovine ali ne standardne razprodaje.

► Varen nakup: Vsi podatki, ki jih zaupate kolesarski trgovini, so strogo zaupni in ste lahko popolnoma brez skrb glede varstva osebnih podatkov. Prav tako pa lahko kadarkoli v roku 15 dneh izdelek tudi vrnete ali pa ga reklamirate.

Ekipa Wheelbase vam je vedno na voljo za strokovno pomoč pri nakupu in se lahko nanje kadarkoli obrnete. Dolgoletne izkušnje in ljubezen do kolesarstva sta zagotovo najboljša garancija, da se nakup pri njih splača!