Uporabno
2852 ogledov

Spoznaj najbolj prodajane moške erotične pripomočke!

Gtočka Gtočka
Ljudje smo si zelo različni in imamo takšne ter drugačne želje, a za vse pa zagotovo drži, da obožujemo seks. Ne glede v kakšnem odnosu ste, pogosto se zgodi, da dogajanje v spalnici sčasoma postane monotono in dolgočasno. Ko nastopijo ti trenutki, je čas, da se spolno življenje popestri - z erotičnimi pripomočki.

Medtem, ko o ženskih spolnih igračah govorijo že stoletja, pa so bile moške spolne igrače dolgo časa tabu in niso bile sprejete z enakim navdušenjem. Na srečo so se časi spremenili in spolno življenje moških sedaj omogoča eksperimentiranje z erotičnimi igračami, ki so zasnovane posebej za njih.

V nadaljevanju predstavljamo najbolj prodajane moške erotične pripomočke.

Izdelki za povečanje penisa

Vsem izdelkom za povečanje penisa je skupno, da jih je potrebno uporabljati daljše časovno obdobje. Na trgu imate za povečanje penisa na voljo več različnih izdelkov, posegate pa lahko po kremah, erekcijskih črpalkah in napravah za raztezanje penisa. Povečanje se ne zgodi čez noč, a je uspeh zagotovljen, če je uporaba izdelkov dosledna.

Če si želite daljši spolni odnos, pri katerem bo direktno trenje manjše, potem lahko posežete po podaljških in nastavkih za penis, ki jih dobite v različnih oblikah, velikostih, ukrivljenosti in barvah. Z njimi je vaša samozavest še višja, saj rešujejo tudi težave prezgodnjih ejakulacij.

Masturbatorji

Erotični pripomočki za moškega niso več prepovedana tema, saj se z njimi celostno izboljša spolno življenje moškega. Oblikovanje pripomočkov je vse naprednejše in moški svet užitka se sedaj lahko pri spolnih igricah sooča z realističnimi odlitki:

  • vagine,
  • zadnjice,
  • ustnic,
  • seks lutk.

Gtočka | Avtor: Gtočka Gtočka

Izjemen je tudi avtomatski masturbator, ki moškim ponuja najrazličnejše vrste premikanja, vrtenja in vibriranja. Če si priskrbite še dodatke kot so grelci, puder za obnavljanje ter pripomočki za namestitev na steno ali steklo bodo vaše spolne akcije še atraktivnejše.

Obročki za penis

Po obročkih za penis ponavadi posegajo tisti moški, ki si želijo močnejše in daljše erekcije. Obročki za penis vam namreč ob nošenju pomagajo pri zadrževanju krvi v penisu, kar posledično omogoča intenzivnejšo in daljšo erekcijo. Med nošenjem obročka se penis poveča, saj njegove žile postanejo bolj izbočene. Pomagajo lahko tudi pri težavah prezgodnjih izlivov.

Penisi ali dildoti

DIldo je erotična igračka, po kateri ne posegajo zgolj ženske, ampak tudi moški in pari. Predstavlja izjemno vsestranski erotični pripomoček, ki popestri marsikatero skupno vročo noč ali osamljene trenutke. Dildo je namenjen tako vaginalni kot analni stimulaciji.

Poznamo več vrst dildo, z različnimi oblikami se spreminjajo tudi možnosti uporabe in namen stimulacije. V pestrem izboru erotičnih trgovin lahko najdete:

  • realistične dilde oz. umetne penise,
  • dilde iz stekla in kovine,
  • dilde z ukrivljeno glavico za stimulacijo moške prostate,
  • dvojne dilde za dvojno penetracijo,
  • dilde za pritrjevanje na strap-on pasove.

Erekcijske tabletke

Med najbolj prodajane izdelke za moške zagotova spadajo erekcijske tabletke. Vzrok za to gre iskati v raziskavah, ki potrjujejo, da ima že skoraj vsak tretji moški težave z erekcijo. Tabletke lahko pri tovrstnih težavah zelo pomagajo in poskrbijo za dvig samozavesti. Pomagajo tudi izboljšati spolno moč, libido ter močnejšo in tršo erekcijo. Z njimi bo želja po spolnosti zopet na vrhuncu.

Gtočka | Avtor: Gtočka Gtočka

Erekcijske kreme in razpršila

Z razliko od erekcijskih tabletk, ki povzročijo takojšen učinek, pa so erekcijske kreme in razpršila namenjene dolgoročnemu uspehu predvsem na področju izboljšanja erekcije. Na podlagi naravnih sestavin učinki kreme spodbujajo pretok krvi v penisu. Z redno uporabo si lahko izboljšate trdnost penisa in izboljšate spolno moč.

Analni čepi

Med najbolj prodajnimi analnimi pripomočki so tudi analni čepi. To so manjše erotične igračke, ki jih vstavite v analno odprtino in med odnosom dajejo občutek polnosti. Z uporabo ustreznega lubrikanta nudijo prijetno stimulacijo tako moškim kot tudi ženskam.

Uporaba analnih čepov je prijetna in ne povzroča bolečin, zato jih lahko uporabite med spolnim odnosom, pri predigri ali celo pri vsakodnevnih opravilih. Med seboj se analni čepi ločijo po obliki, velikosti in materialu, nekateri zagotavljajo tudi vibracije.

Izbirate lahko med:

  • klasični analni čepi,
  • kovinski analni čepi,
  • stekleni analni čepi,
  • kompleti analnih čepov,
  • vibracijski analni čepi,
  • hlačke z analnimi čepi.

Gtočka | Avtor: Gtočka Gtočka

Kako izbrati popolno moško erotično igračko?

Če se boste odločili za svojo erotično igračko, morate pred izbiro upoštevati sledeče:

► pomembno je, kaj z igračko želite spodbuditi. Je to penis, so to moda, prostata ali vse naenkrat? Ker so moške igrače v različnih oblikah, je pomembno, da se pozanimate o namenu igrače.

proračun, ki ga boste namenili igrački. Cene erotičnih pripomočkov se gibljejo vse od ugodnih masturbatorjev ter do visokotehnoloških samozadovoljevalcev prihodnosti.

Pri izbiri igrače razmislite ali jo potrebujete zase ali za oba in kakšna je vaša stopnja izkušenosti. Če bo to vaša prva spolna igrača izberite preproste modele, bolj izkušeni pa lahko posežete po bolj naprednih modelih ali netipičnih erotičnih igračah.