Uporabno
1117 ogledov

Srečna nova 9 in zakaj ni prezgodaj za novoletne zaobljube?

Huawei Huawei
Nova 9 vam bo omogočila nepozabno uporabniško izkušnjo, ki bo vašo uporabo mobitela dvignila na povsem novo raven!

Huawei nova 9 se bo s svojo majhno težo in popolnimi dimenzijami popolno podala v vašo roko. Teža, ki znaša samo 175 gramov, 7,77 mm ultra tanek dizajn in fantastična sprednja in zadnja kamera je samo nekaj razlogov, zakaj je ta mobitel zadetek v polno za vsakega uporabnika. Če iščete zmogljiv in dizajnersko dovršen pametni telefon, vam Huawei Nova 9 ponuja prav to, kar potrebujete!

Huawei | Avtor: Huawei Huawei
Na sprednji strani se nahaja zmogljiva širokokotna kamera za selfije, ki bo posnela popolne fotografije, s katerimi boste zasijali na družbenih omrežjih. Glavna kamera ima 50 megapikslov in odličen nočni način, po katerem je Huawei že dolgo znan. Tako sprednja kot zadnja kamera omogočata snemanje fotografij in videoposnetkov z visoko ločljivostjo, kar je odlična novica za vse, ki želijo na svojem profilu objavljati zabavno in zanimivo vsebino. Makro kamera za kristalno jasne fotografije na razdalji do 4 cm vam omogoča ujetje vsake, tudi najmanjše podrobnosti. Ta elegantna in zmogljiva naprava se ponaša s popolnim dizajnom in bo poleg tehnično odlične izvedbe s svojim videzom izpolnila želje tudi največjih ljubiteljev estetike.

Ločljivost zaslona znaša 1080 x 2340, pri čemer se ta pametni telefon znamke Huawei ponaša tudi z diagonalo impresivne velikosti 6,57 palca.

Baterija, ki se napolni v manj kot 40 minutah!

Baterija je za vse uporabnike izjemno pomembna lastnost pri nakupu mobitela in Huawei nova 9 se lahko pohvali z baterijo z zmogljivostjo 4.300 mAh. To, kar bo številne med vami prijetno presenetilo, je dejstvo, da se v škatli nahaja tudi polnilec z močjo 66W, ki bo baterijo napolnil na 100 % v samo 38 minutah.

Huawei nova 9 je opremljena z 8 GB RAMA in 128 GB spomina za shranjevanje v osnovni različici, kar pomeni, da bo shranila številne fotografije, video posnetke in aplikacije, ki lahko vaše življenje olajšajo in poenostavijo.

Huawei | Avtor: Huawei Huawei

Najbolj priljubljene aplikacije in varna ter preprosta uporaba

AppGallery omogoča več kot 173.000 različnih globalnih in lokalnih aplikacij na enem mestu.

Vse, kar vas zanima, in vse, kar želite, boste našli na enem mestu. Poleg globalnih aplikacij, kot so Viber, Tik Tok in Snapchat, so vam na voljo tudi lokalne bančne aplikacije, kot so PBZ, Zagrebačka banka, OTP banka, Erste banka, RBA in HPB.

Aplikacije so dostopne v 17 različnih kategorijah, zaradi katerih bo vaše življenje enostavnejše in prijetnejše. Med pomembnejše kategorije, ki jih boste zagotovo potrebovali, spadajo navigacija in prevoz, novice, zdravje, finance in družbena omrežja (Tik Tok, Snapchat) ter številne, številne druge (Tinder, Deezer, Tidal). AppGallery enostavno in hitro omogoči prenos vseh aplikacij, ki jih boste želeli imeti na svojem telefonu.

Huawei | Avtor: Huawei Huawei
Aplikacije, ki jih ne najdete v App Galleryju, lahko hitro in enostavno namestite na svoj pametni telefon prek brskalnika Petal Search. Hitro, varno in zanesljivo lahko prenesete WhatsApp, Facebook, Facebook Messenger, Instagram ali LinkedIn. Brskalnik Petal Search vam omogoča prost dostop do na milijone aplikacij in omogoča enostavno iskanje vsega, kar potrebujete, neposredno na začetnem zaslonu naprave. Vse, kar morate narediti, je, da vpišete ime aplikacije, ki jo želite uporabljati na svojem pametnem telefonu, v brskalnik Petal Search. V trenutku se vam bo prikazala povezava za neposredni prenos aplikacije in v nekaj sekundah bo vaša aplikacija pripravljena za uporabo!

Če želite raziskati svet, vam lahko pri tem pomaga Petal Maps. Ne glede na to, ali gre za določeno lokacijo, ki jo iščete, ali pa potrebujete navodila, kako priti do določene restavracije, lahko v samo nekaj korakih izveste prav vse. Poleg inovativnosti in enostavne uporabniške izkušnje s Petal Maps pridobite tudi po meri prilagojeno načrtovanje poti in enostavna navodila, ki vas med vožnjo ne bodo ovirala.

Glede na vreme vam bodo še posebej prav prišle aplikacije za vadbo, ki se osredotočajo na določene dele telesa, na katerih želimo vsi delati. Slabo vreme ni izgovor, da se odpoveste telovadbi, in AppGallery vam bo s svojimi aplikacijami pomagala doživeti izkušnjo, podobno vadbi z osebnim trenerjem. Če pa se že ukvarjate z vadbo, lahko spremljate tudi vnos kalorij prek aplikacij, ki vam bodo pomagale jesti bolj zdravo in kakovostneje. Čeprav številni čakajo novo leto, da bi v svoje življenje uvedli spremembe in sprejeli nove zaobljube, vam bosta Huawei nova 9 in AppGallery pomagala, da nehate zapravljati čas in že danes izboljšate svojo kondicijo in poskrbite za zdrav videz. Nikoli ni prezgodaj za dobre odločitve – ne čakajte na novo leto. Naj vaš nov pametni telefon postane tudi vaš zaveznik na poti do bolj zdravega življenja!

Poleg pametnega telefona Huawei nova 9 je podjetje pred kratkim na trg postavilo tudi najnovejšo uro, Watch GT 3, ki je na voljo v dveh velikostih – 46 mm in 42 mm, ter prenosnik MateBook 14s.

Huawei | Avtor: Huawei Huawei