Uporabno
1587 ogledov

Stanovanje postaja tesno? Imamo rešitev za vas

IZI mobili IZI mobili
Razmišljate o prenovi spalnice, dnevne sobe, kabineta ali otroške sobe? Morda vaši otroci potrebujejo dodaten prostor, vam pa manjka ena soba? V podjetju IZI mobili smo že tisočim slovenskim družinam prihranili prostor v njihovih stanovanjih s pomočjo visokokakovostnih omarnih, oziroma dvižnih postelj. Omarne postelje namreč združujejo vse pomembne funkcionalnosti v eno. Čez dan lahko uporabljamo sedežno garnituro ali pisalno mizo, zvečer in ponoči pa v prostor spustimo udobno ležišče.

Poleg dvojne namembnosti in prihranka prostora je po našem mnenju glavna prednost omarnih postelj dejstvo, da uporabljamo prava ležišča (žepkasta ali tista iz spominske pene), kar pomeni, da je ležišče neprimerno bolj udobno kot npr. pri klasični raztegljivi sedežni garnituri. Pa še eno (skrito) prednost imajo – ni jih potrebno vsak dan postiljati na novo, saj zložimo oz. dvignemo celotno ležišče, s prevleko in vzglavniki vred.

Kot smo že omenili, so naše omarne postelje na voljo v več različnih izvedbah, ki se med seboj razlikujejo predvsem po obliki dnevnega pohištva, dimenzijah in mehanizmih. Na voljo imamo tako omarno posteljo, ki jo lahko vključimo v vgradno omaro, pa takšno na daljinsko upravljanje, klasično, ki je na voljo v največ različnih dimenzijah, bočno izvedbo in še posteljo v kombinaciji s sedežno garnituro.

IZI mobili | Avtor: IZI mobili IZI mobili
Bočne omarne postelje

Bočne izvedbe omarne postelje so na voljo v dimenzijah 90/200, 120/200 in 140/200 cm. Spuščanje in dvigovanje, ki sta zelo preprosta, omogoča posebno plinsko vzmetenje. Osnova postelje je oplemenitena plošča, zaradi katere je konstrukcija ležišča zelo trdna. Mehanizem je vpet v kovinsko ogrodje, kakovostno spanje, pa vam omogoča posebno letveno dno. V dnevnem času se bočna omarna postelja lahko umakne pisalni mizi.

Bogato ponudbo bočnih in pokončnih postelj ter omarnih postelj s sedežno garnituro lahko najedete na spletni strani www.izi-mobili.si.

Pokončne omarne postelje

Pokončna omarna postelja omogoča največ dimenzij, priporočljivo je izbrati lažje ležišče (na primer iz spominske pene ali z vzmetenjem v žepkih). Pokončne omarne postelje so na voljo tudi v izvedbi z daljinskim upravljanjem, torej posteljo na električno dvigovanje in spuščanje. Te vrste postelja je najprimernejša za starejše ljudi, ki ne morejo dvigovati težjih bremen, ali kogarkoli drugega, ki tega ne sme zaradi zdravstvenih razlogov. Na voljo sta enojna in zakonska različica, ki pa se jima v notranjosti lahko dodajo nočne lučke, tapecira se lahko tudi vzglavje.

Omarna postelja s sedežno garnituro

Verjetno največji hit med našimi strankami že nekaj let, pa predstavlja kombinacija omarne postelje s sedežno garnituro, pri čemer lahko sistem nadgradite s knjižnimi policami ali pa z garderobnimi omarami. Sami lahko izberete dekorje tako lesne kot barvne , kakor tudi tkanino za sedežno garnituro, ki se tako popolnoma sklada z barvo vašega prostora (če ste drzni, pa ga lahko s kakšno bolj nevsakdanjo tudi popestrite). Kupec ima na voljo izbiro dvoseda z nasloni (ali brez), lahko pa se odloči za kotno izvedbo, pri katerem je možnost dodatnega predala za shranjevanje, ki vam pri prostorski stiski zagotovo pride še kako prav. Posteljo pri tem sistemu je zelo preprosto raztegniti in pospraviti, pri čemer pa ni treba umikati blazin na sedežni garnituri, saj se zloži sama vase. Kljub temu smo poskrbeli, da je ležišče vedno primerno zračeno.

IZI mobili | Avtor: IZI mobili IZI mobili

Še zadnja novost

Naši strokovnjaki so v času izolacije pripravili atraktivno novost, ki bo zanimala predvsem vse domače mojstre, ki radi kaj postorijo tudi sami. Pripravili smo namreč omarno posteljo, ki zaradi enostavne izvedbe strankam omogoča, da jih sestavijo same. Na ta način smo naredili omarne postelje še bolj cenovno dostopne.

Omarne postelje lahko umestimo v spalnico, dnevno sobo, sobo za goste kabinet ali otroško sobo, in tako tem prostorom diskretno namenimo dodatno namembnost. Če smo pri vas vzbudili zanimanje, obiščite naša salonu v Mengšu ali v Mariboru in se z našimi svetovalci posvetujete o različnih možnostih.

Zaradi spoštovanja priporočil zdravstvenih organov Vas prosimo, da svoj termin rezervirate preko telefona