Uporabno
377 ogledov

Stavimo, da še nisi kupoval tako ugodno

Spletno nakupovanje, splet, nakup Profimedia
Enostavnost nakupovanja še nikoli ni bila na tako visokem nivoju, saj je nakup oddaljen le eno spletno trgovino stran. Shoppster, eden največjih slovenski spletnih trgovcev, vas sprašuje, če je cena še vedno vaš glavni dejavnik odločitve o nakupu?

shoppster | Avtor: Shoppster Shoppster

Vsako leto se vse več ljudi iz klasične trgovine preusmerja med spletne police. Če so prvi val spletnega nakupovanja poganjale nizke spletne cene, ki so fizičnim trgovcem predstavljale pravo konkurenco in jih prisilile, da so kasneje prilagodili svoje cene trgu, je današnja konkurenca osnovana na ostalih prednostih. Lani je bil delež spletnih nakupov izenačen s klasičnimi, kar pomeni, da je napredek spletne prodaje znaten in bo kmalu prehitel klasične trgovine. Razlog za to je tudi, da moderen kupec pri nakupovanju ne glede le na tržno ceno, temveč na celotno vrednost nakupa.

Tega se zaveda tudi Shoppster, ki je skozi leta fokus usmeril tudi v nadgradnjo spletne izkušnje in dodatnih storitev za svoje kupce. Vedno je stremel k temu, da ponudi priznane in prepoznane znamke z visokimi prihranki. Razumevanje želja in potreb kupcev jim je omogočilo, da poleg cenovne konkurenčnosti Slovencem ponudijo celovito nakupovalno izkušnjo, ki ima za njih vrednost. Poleg tega, da lahko nakupujete kadar koli želite, 24 ur, 7 dni v tednu, in iz kjer koli, in da vam pri tem ni potrebno iskati parkirnega mesta, moramo omeniti še glavno prednost.

Če so se na vašem nakupovalnem seznamu znašli flomaster, toaster, mikser, sveder, bojler, puder, kompjuter, trimer, pulover, printer, kufer, pisker jih kupite na enem mestu – Shoppsterju! Več kot 250.000 izdelkov in 3.000 blagovnih znamk najdete priročno razporejenih v 14 kategorijah! Z enim klikom si oglejte ponudbo bele tehnike, TV, avdio, video in foto, računalništva, malih gospodinjskih aparatov, zdravja in drogerije, vsega za otroke do vsega za male živali in še. Dodatno prihranite čas in pot, saj vse izdelke iz vašega nakupovalnega seznama kupite na enem mestu z visokimi prihranki!

računalnik | Avtor: Pexels Pexels

Je plačilo varno?

Seveda, brez skrbi! Vi izberite način plačila, ki vam najbolj odgovarja. Če želite prihraniti na času ali se izogniti iskanju gotovine, ko poštar pozvoni na vaša vrata, ob oddaji naročila plačajte s plačilno kartico preko varne povezave. Če imate prijaznega poštarja, pa izberite plačilo po povzetju. Odločite se lahko tudi za plačilo po predračunu. Za večje nakupe izberite varno spletno plačilo na vse do 48 obrokov.

In še to! Preteklo leto so s telekomunikacijskim velikanom Telemachom predstavili Telemachov klub, ki vam omogoča super nakup, saj vam super ceno razdeli na 24 obrokov brez obresti, ki jih plačate kar preko vaše obstoječe mesečne položnice za Telemachove storitve. Ne glede na to, na kakšen način plačate vaš nov računalnik, hladilnik, kosilnico, bazen, vrtno garnituro, TV, slušalke ali kuhinjskega robota, vedno boste brez skrbi, saj vam Shoppster omogoča resnično ugoden in ugoden nakup.

Še vedno nudijo brezplačen prevzem?

Ker je ugoden nakup še vedno eno izmed vodil Shoppsterja, ste vedno dobrodošli, da vaše izdelke naročite na Shoppster prevzemno mesto, ki se nahaja na Brnčičevi 49a v Ljubljani. Pri tem dodatno prihranite, saj tam vaša naročila popolnoma brezplačno prevzamete in prihranite na strošku dostave. Če vam je časovno udobje prioriteta, pa seveda lahko izberete dostavo na vaš izbran naslov, bencinsko ali poštno poslovalnico ali paketomat, in prevzamete takrat, ko vam odgovarja. Med 1.300 prevzemnimi točkami boste zagotovo našli najbolj priročno za vas.

In še najpomembnejše – prihranki!

To pomlad vam je Shoppster skrbno pripravil posebno promocijo. Aktualna Mega ponudba vključuje zelo raznoliko ponudbo, ki navduši vsakega, ne glede na to, ali je mojster, gamer, računalničar, sam svoj frizer, vulkanizer in še. To je idealna priložnost, da nakupite izdelke iz svojega nakupovalnega seznama ali seznama želja z visokimi prihranki vse do 45 % na enem mestu! Verjemite, izplača se! Obiščite priznanega spletnega trgovca vse do konca meseca na shoppster.si in uživajte v popolnem spletnem nakupu!