Uporabno
7068 ogledov

Ste zasledili obutev, ki je preplavila Instagram?

Adidas, Nipke Adidas
Te dni je skorajda nemogoče zgrešiti dinamične videe in slikovite fotografije, ki so jih objavili slovenski vplivneži, med njimi pevca Nika Krmec in Žan Serčič, hip-hoper Nipke, fashionista Lili Čadež in vplivnica Noka Žujo. Kateri copati so jih prevzeli in kaj je na njih tako posebnega?

1/7
Adidas

Legenda v novi preobleki

Lifestyle model ZX kot nori znanstvenik družine adidas Originals že vse od leta 1984 navdušuje s svojo inovativnostjo, nepričakovanimi barvami in dizajnom. Če iščete par copat, ki jih lahko uporabite za premagovanje daljših relacij, hkrati pa želite biti videti dobro, je ZX 2K Pure kot nalašč.

Nov lifestyle copat je rezultat številnih ur eksperimentiranja, zato so adidasovi strokovnjaki znanost za copatom, ki  premika meje oblikovalskega jezika, poimenovali kar ZXience. Preplet najnaprednejših elementov tekaške tehnologije in sodobne estetike ne pritegne le pogledov na modnih ulicah, temveč prinaša neverjetno udobje in zadovoljujoč občutek, ki se ga ne da opisati z besedo.

Adidas, Lili Žagar | Avtor: Adidas Adidas


ZXience združuje vse, kar je nenavadno zadovoljivo, se podaja v neznane sfere užitka in ustvarja čisto zadovoljstvo, ki so ga občutili tudi znani slovenski obrazi, kot sta pevca Žan Serčič in Nika Krmec, hip-hoper Nipke ter spletna vplivneža Žiga Kukovič in Noka Žujo, tehnološko dovršenost copata pa so preizkusili tudi znani slovenski gamerji. S serijo eksperimentov so spoznali, da se za oblikovanjem popolnega copata skriva veliko preizkušanja, stiskanja ter raztegovanja materialov in kombiniranja odštekanih barv.

Adidas, superge | Avtor: Adidas Adidas

Neopisljivo udobje in dizajn, ki krši pravila logike

Nov adidas ZX 2K Pure je eden izmed najbolj tehnološko in slogovno dovršenih copatov, ki očara že na prvi pogled. Vpadljiv mrežast zgornji del je dopolnjen z varjenimi plastmi, ki na prstnem delu nudijo dodatno zaščito, ter s prepletajočim sistemom zavezovanja in nepogrešljivim detajlom adidasovih kultnih treh črt. V podplatu najdemo tehnologijo Boost™, ki prinaša vrhunsko stiskljivost, na peti po posebno TPU zaščito, ki gležnju nudi dodatno oporo.

Adidas, Nika Krmec | Avtor: Adidas Adidas

V ospredje ga postavljajo nepričakovane barvne kombinacije ter dizajn, ki združuje na videz popolnoma različne oblikovne elemente in estetske detajle v povezani silhueti, ki sporoča, naj pozabimo na logiko in občutek postavimo na prvo mesto. Najbolj zaželen model letošnje pomladi je na voljo v večno atraktivnih barvnih kombinacijah, kot so siva-roza-bež, siva-oranžna-bela, črna-bela-oranžna in mnoge druge.

Če se želite tudi vi pridružiti znanim obrazom in obračati poglede na ulici, se po svoj adidas ZX 2K Pure odpravite v trgovine adidas shop ter Buzz in The Athlete's Foot po Sloveniji.

Adidas, Žan Serčič | Avtor: Adidas Adidas