Uporabno
3964 ogledov

Ste že nakupili vse za svojega šolarja? Tukaj najdete tri nasvete!

Spar Spar
Poletje se počasi izteka in vztrajno se približuje čas, ko bodo šolarji zopet sedli v šolske klopi. Nekateri na to komaj čakajo, drugi malo manj, vsi starši pa imajo v mislih eno: nakupovanje vsega, kar otroci potrebujejo v šoli. To je lahko nekoliko stresno, a berite naprej in podamo vam nekaj predlogov za učinkovit nakup!

Pripravite si spisek vsega, kar potrebujete

Če ste že "izkušen nakupovalec" šolskih potrebščin, potem zagotovo veste, da spisek potrebščin pomaga pri pametni izbiri. Tako poskrbite, da ne pozabite kupiti, vsega kar vaš šolar potrebuje za učenje, obenem pa se s spiskom izognete nakupovanju nepotrebnih izdelkov.

Tako prihranite tudi veliko časa, saj vam v trgovini ni potrebno razmišljati, kaj vse potrebujete. Ko pripravljate spisek, seveda vključite tudi svojega otroka. Tako boste skupaj določili vse potrebščine, poleg tega pa se bo otrok počutil vključenega. Če je otrok že dovolj star, lahko spisek pripravi tudi sam, vi pa le preverite, ali vsebuje vse potrebno.

Pri pripravljanju spiska pa vam predlagamo še nekaj. Doma si poglejte, katere šolske potrebščine so vam ostale od prejšnjega leta. Zakaj bi recimo kupili novi šilček, če je stari še čisto v redu? Tako se izognete zapravljanju, otroka pa naučite nekaj koristnega.

Šola, nakupi, šolske potrebščine, torba, zvezki | Avtor: Profimedia Profimedia

Vse nakupite na enem mestu in prihranite čas

Ko imate spisek, se lahko odpravite po nakupih. Predlagamo vam, da se izognete obisku večjega števila trgovin, saj boste tako porabili veliko več časa. Izberite trgovino, kjer lahko najdete vse, kar potrebujete in tako bo veliko lažje. Vse za šolo vam nudijo v INTERSPARIH in hipermarketih SPAR, kjer najdete vse od široke ponudbe šolskih torb do vseh vrst pisal.

V Sparu pa vas ne čaka le odlična ponudba, ampak tudi odlične cene. Šolske torbe s SPAR plus kartico dobite tudi za 50 % ceneje, prav tako pa s SPAR plus kartico za 30 % ceneje dobite tudi šolske škarje, šestila in druge šolske pripomočke različnih blagovnih znamk. Na voljo so tudi šolski izdelki Sparovih znamk SPAR Creative in SPAR Office, med katerimi najdete vse od barvic do ravnil. V Sparu pa je na voljo tudi vse, kar vaš šolar potrebuje doma! Udobne pisarniške stole s SPAR plus kartico dobite 36 % ceneje, na voljo pa so tudi znižani računalniki in tiskalniki.

Šola, nakupi, šolske potrebščine, torba, zvezki | Avtor: Profimedia Profimedia

Poskusite ukrotiti velike želje najmlajših

Otroške želje ne poznajo meja in velikokrat je tako tudi v trgovini. Otroci bi od navdušenja v nakupovalni voziček položili prav vse, nam pa ob tem postane nerodno. Da bi se izognili takšnim scenarijem, vam svetujemo, da se z otrokom pogovorite že pred obiskom trgovine. Lahko mu pokažete tudi kakšen katalog, kjer skupaj pogledata, kaj potrebuje. Seveda mu pustite, da izbere poljubne barve in vzorce, vseeno pa ga nekoliko omejite.

Vse za Šolo najdete v Sparu! Oglejte si odlično ponudbo in šolarja navdušite z novimi potrebščinami. Naj bo skok v novo šolsko leto zabaven in razigran.