Uporabno
2598 ogledov

Strošek šolskih potrebščin enostavno razdelite na obroke

Nova KBM Nova KBM
Začetek šolskega leta je običajno povezan s povečanimi stroški, ki lahko zelo obremenijo družinski proračun. Nakup učbenikov in delovnih zvezkov je za marsikoga finančni izziv, ob katerem začne družina premišljevati, čemu se bo odpovedala, da bo stroške tudi zmogla. V Novi KBM, kjer so pozorni na potrebe in želje svojih strank, vam ponujajo rešitev, s katero bo šolska torba pripravljena na začetek novega šolskega leta, ne da bi zaradi tega trpele druge družinske potrebe.

Kako? Stroške si enostavno razdelite na obroke in jih odplačujete postopoma, v svojem tempu. Kartica Visa Nove KBM z odloženim plačilom namreč ne omogoča samo odloženega plačila, ampak nudi tudi možnost razdelitve zneska nakupa na obroke, zaradi česar je primerno plačilno sredstvo v obdobjih, ko se stroški naenkrat povečajo. Razdelitev nakupa na obroke ali odloženo plačilo je možno tako pri nakupovanju v trgovinah kot pri spletnem nakupovanju, zato lahko šolske potrebščine kupujete na način, ki vam je bolj pri srcu. 

Kaj omogoča kartica Visa z odloženim plačilom Nove KBM?

Kartico Visa lahko uporabljate na dva načina. Omogoča vam  odloženo plačilo, pri katerem znesek poravnate šele v naslednjem mesecu, in sicer na dan, ki ga sami izberete: 8., 18. ali 28. v mesecu, kakor vam najbolj ustreza glede na vaše prihodke. Če si aktivirate še storitev Varnostni SMS, pa lahko strošek večjega nakupa razdelite na 2 do 12 obrokov in si tako stroške razporedite čez vse leto. Na obroke lahko razdelite zneske v vrednosti od 50 do 5.000 EUR in s tem razbremenite svoj mesečni proračun.

Kako deluje obročno plačilo?

  1. Po opravljenem nakupu prejmete varnostno SMS sporočilo, na katero odgovorite v eni uri.
  2. V sporočilo zapišete želeno število obrokov.

Na obroke lahko delite plačila v fizičnih trgovinah kot tudi spletne nakupe, tako doma kot v tujini. Najboljše pri tem je, da se o obrokih ni treba pogovarjati s trgovcem niti vam ni treba obiskati banke, saj vse uredite sami, z odgovorom na prejeto SMS sporočilo. Vanje le zapišete število obrokov, s katerimi boste poravnali opravljeni nakup. Prav tako pri plačilih na obroke ne plačate nobenih obresti na obroke, ampak le strošek obroka, ki znaša fiksnih 1,40 EUR, ne glede na višino obroka.

Nova KBM | Avtor: Nova KBM Nova KBM

Ekskluzivni popusti in ugodnosti Nove KBM

Kot imetnik kartice Visa Nove KBM ste deležni tudi ekskluzivnih ugodnosti in popustov, zaradi katerih je nakupovanje še prijetnejše. Ti so še dodaten razlog, zakaj je za svojo plačilno kartico pametno izbrati kartico Visa z odloženim plačilom Nove KBM.

Enostavno do kartice

Naročilo kartice je enostavno. Oddajte svoje podatke in naši prijazni svetovalci bodo v najkrajšem možnem času navezali stik z vami. Kartico Visa z odloženim plačilom Nove KBM lahko naročite tudi v najbližji poslovalnici Nove KBM in na vseh rednih poštah v Sloveniji, v spletni banki Bank@Net, mobilni banki mBank@Net ali po telefonu 080 17 70.