Uporabno
23308 ogledov

Ta priljubljena modna znamka napoveduje širitev na slovenskem tržišču!

Sinsay Sinsay
Na slovenskem tržišču se napoveduje širitev super modne blagovne znamke Sinsay, ki razvaja z izdelki za celotno družino in dom!

Sinsay | Avtor: Sinsay Sinsay

Poleg mode za ženske nove Sinsay trgovine nudijo tudi oblačila in dodatke za moške, modna, udobna in uporabna oblačila za otroke vseh starosti, kolekcijo dodatkov za dom in linijo kozmetičnih pripomočkov in dodatkov.

Sinsay, ena od blagovnih znamk priznanega poljskega modnega podjetja LPP s.a., se je slovenskim strankam prvič predstavil leta 2019 s trgovino v Kopru. Prepoznavnost in priljubljenost, ki ju je hitro pridobil, sta postavila trdne temelje za nadaljnjo širitev in rast. Stalen razvoj in hitro prilagajanje željam in potrebam strank, sta Sinsay pripeljala od blagovne znamke, namenjene najstnicam, do blagovne znamke, ki je dostopna in namenjena vsem starostnim skupinam in profilom strank in ki si je, z dostopnimi cenami in sledenjem najnovejšim modnim trendom, zagotovila mesto ene najhitreje rastočih modnih znamk na svetu. Širjenje mreže trgovin v Sloveniji, s katerim bodo zagotovili dostopnost svojih izdelkov vsem modnim navdušencem, je eden glavnih ciljev podjetja. 

Sinsay | Avtor: Sinsay Sinsay

Tehnološki razvoj in z njim povezan prehod na spletno prodajo pri konkurenčnih podjetjih je dodaten motivator, ki Sinsay žene v razvoj in širitev mreže klasičnih trgovin, v katerih stranke najdejo vse, kar potrebujejo in želijo. Dokaz za to so mnoge trgovine Sinsay, ki se bodo v bližnji prihodnosti odprle v Evropi in tudi v Sloveniji. Sinsay s ponosom najavlja, da so za leto 2022 že potrjene otvoritve novih trgovin v Kamniku, Ljubljani in Mariboru, o vseh dodatnih otvoritvah pa bodo modne navdušence prav tako pravočasno obvestili. Ta, nekdaj najstniška blagovna znamka se sedaj predstavlja v novi preobleki. Bogata izbira izdelkov in kolekcije, ki sledijo najnovejšim modnim trendom so, oziroma bodo, skladno s hitro širitvijo mreže trgovin že zelo kmalu, po super cenah, dostopni prav vsem modnim navdušencem. Sinsay je danes trgovina, v kateri lahko vsakdo najde nekaj zase.

Sinsay | Avtor: Sinsay Sinsay

Nove trgovine bodo predvidoma zajemale površine okoli 1200 m2, v njih pa boste našli oblačila, obutev in modne dodatke za ženske, moške in otroke. Posebna pozornost je namenjena tudi manjšim kosom pohištva in dodatkom za dom, ki so pri ljubiteljih notranjega oblikovanja že zelo priljubljeni.

Trgovine so opremljene moderno, njihovo oblikovanje pa temelji na nežnih, svetlih barvah, ki predstavljajo idealno osnovo za predstavitev izdelkov in novih kolekcij, ki že čakajo vaš obisk!

Da bi se strankam še bolj približali in jim naredili trgovine še bolj dostopne, na tem mestu podjetje vabi vse morebitne lastnike trgovskih centrov, ki menijo, da imajo pravi prostor za Sinsay, da pošljejo ponudbo na office.slovenia@lppsa.com.

LPP s.a. – majhno lokalno podjetje, ki je v kratkem obdobju preraslo meje Poljske in postalo ena najhitreje rastočih mednarodnih modnih verig. V svojem bistvu kljub temu ostaja družbeno odgovorno družinsko podjetje iz Poljske, znano kot delovno okolje, v katerem sta trud in pozitiven odnos močno cenjena in v katerem ima vsakdo možnost za rast in razvoj. Skladno z načrtovanimi širitvami in odpiranjem novih trgovin, podjetje vabi vse zainteresirane kandidate, ki si želijo rasti in se razvijati, da pošljejo svoj življenjepis in prijavo na delo na job.slovenia@lppsa.com.

Sinsay | Avtor: Sinsay Sinsay