Uporabno
2511 ogledov

Ta sanjska zaposlitev čaka na vas

Klicni center Profimedia
Če ste ravno v iskanju nove zaposlitve, imamo za vas več kot le dobro rešitev za vas.

Ste siti gostinstva? Ne želite več delovnih dni preživljati za blagajno? Morate vsak mesec spominjati na nakazilo plače? Se sprašujete, ali obstaja služba, ki v osemurnem delovniku, ob prostih vikendih in brez izpuščanja kosila prinese dober zaslužek? Sedaj imate priložnost, da v leto 2022 zakorakate z novo zaposlitvijo, ki bo korenito spremenila vašo usodo.

Zakaj ne bi svojih novoletnih zaobljub o boljši službi začeli uresničevati kar danes? Nove priložnosti za boljši jutri vas čakajo že zdaj!

Vzemite usodo v svoje roke in se prijavite na delovno mesto, kjer lahko sanje o direktorski plači spremenite v resničnost. Ponuja se vam v klicnem centru oz. bolje rečeno na delovnem mestu prodajalca. Tovrstno delo prinaša mesečni zaslužek tudi do tri tisoč evrov, delodajalec pa ne zahteva niti izkušenj niti diplome, temveč zgolj voljo, željo in pripravljenost za delo ter novo znanje.

Lahko rečemo, da ste vi tisti, ki odločate o svojih sanjah. Zaslužite dovolj zase, svojo družino pa tudi za ustvarjanje prihrankov ali investiranje, recimo za nakup stanovanja.

Pošljite svojo prošnjo na: zaposlitev@mediaorbis.si

Prav tako vam bo nova služba omogočala proste vikende, ki jih boste odslej lahko brezskrbno preživljali z družino in prijatelji, saj delo v klicnem centru poteka le med delovniki med 8. in 16. uro. V petek popoldan se boste tako pozdravili s svojimi novimi sodelavci, čez nekaj ur pa že uživali v sončnem vikendu.

Kako vem, če sem primeren/-a za delo v klicnem centru?

Veščine, ki v klicnem centru prinašajo najvišje rezultate, so komunikacijske in pogajalske sposobnosti, ki vas jih priuči delodajalec. Vsega se lahko naučite, če zgolj verjamete, da zmorete. Potrebujete, torej, vztrajnost, dobro voljo in iznajdljivost.

Klicni center | Avtor: Profimedia Profimedia

Kljub rutinskem delovniku pa v klicnem centru nikoli ni dolgčas, saj gre za dinamično okolje in delo z ljudmi, ki lahko vsak dan prinese nove izzive, še večkrat pa priložnosti.

Izobrazba ni pomembna – pomembna sta le velika želja po zaslužku in zavedanje, da ga lahko dosežete z vztrajnostjo, zavzetostjo, zagnanostjo in z veseljem. Zaslužek se giba med 1.200 in 3.000 evrov na mesec!

Za vas pa bo poskrbljeno tudi s toplim kosilom, saj veste, kako pravijo: "Lačn si čist drugačn!"

"V delovnem procesu si želimo zadovoljnih ljudi, zato spodbujamo in omogočamo učenje, finančno napredovanje do direktorske plače, pogosto se tkejo tudi močne prijateljske vezi. Vsi smo pri delu bolj motivirani, če se dobro razumemo, zato ne pozabimo niti na organizacijo teambuildingov in druženj," vabijo v podjetju Digital Mediaorbis d.o.o.

Ste pravkar našli sanjsko službo? Prijavite se!

Pošljite svoj življenjepis na: zaposlitev@mediaorbis.si in se na novo delovno mesto prijavite čim prej.