Uporabno
2481 ogledov

Ta vikend: brezplačni koncerti

scena14.05.09..grega skocir..krizanke..koncert..bfm..big foot mama...foto: anze Anže Petkovšek
Bliža se največji in najlepši dogodek, ki povezuje Goriško.

Družili se bomo v soboto, 8. septembra, na delno pokritem travniku pred mestno hišo v Novi Gorici.

Ob 24-letnici Radia Robin in prazniku Mestne občine Nova Gorica boste lahko uživali na že tradicionalni 14. ROBINOVI ZABAVI 2018.

Čaka vas pestro dogajanje, tako za najmlajše kot starejše. Zvečer pa še zabava pozno v noč z Leo Sirk, Vladom Kreslinom & Malimi bogovi, skupino Big Foot Mama, poslušali bomo tudi združene primorske glasbene nastope s Primavera & Polona Furlan, DBO & Ketrin Nera in No Agenda & Jurij Egzi Čotar.

Robinova zabava | Avtor: Radio Robin Radio Robin

PROGRAM:

15.00 - 18.00 Radio v mestu (radijski prenos v živo iz prizorišča)
15.00 Testne vožnje BMW in Toyota
17.45 prihod kolesarjev in zaključek etape dobrodelne kolesarske akcije po severni Primorski

18.00 Družinski program:
 - Čebelar in čebelica Maja (otroška predstava in ustvarjalne delavnice)
 - Kolesarim, da pomagam (dobrodelna akcija za pomoč slepim in slabovidnim - zaključek etape dobrodelne kolesarske akcije po severni Primorski v organizaciji Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Nova Gorica v sodelovanju z Lions klubi severne Primorske in Mestno občino Nova Gorica)

Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo SLEPI (ali SLEPI5) na številko 1919 in prispevali boste 1 (ali 5) EUR za izvajanje programov rehabilitacije slepih in slabovidnih oseb v lokalnem in širšem okolju.

 - Festival Mladi glas Goriške
 - Adi Smolar

20.00 Koncerti:
 - Lea Sirk
 - Vlado Kreslin & Mali bogovi
 - Big Foot Mama

Združeni primorski glasbeni nastopi:
 - Primavera & Polona Furlan
 - DBO & Ketrin Nera
 - No Agenda & Jurij Egzi Čotar


Vstop bo prost
Veseli pa bomo vašega SMS sporočila s ključno besedo SLEPI5 na 1919.

Zgodba o Tonetu in čebelici

Otroci si bodo lahko ogledali čudovito zgodbo o Tonetu in čebelici. Čebelar Tone, vsako jutro, na svojo harmoniko zaigra nežno melodijo, da prebudi svoje čebelice in jih pripravi na delovni dan. Čebelice si veselo pomenejo oči, zasehajo in pozdravijo čebelarja. Le nagajiva čebelica Maja noče in noče iz svoje postelje. Čebelar in otroci bodo skupaj ugotovili kaj je z njo narobe in zakaj noče nabirati medu. Spoznali bodo, da je med zdrav in da so čebelice zelo pomembna bitjeca, ki skrbijo za naravo ter se skupaj zavrteli v ritmu najlepših slovenskih pesmic. Zgodba govori, da je potrebno za naše živalice in naravo lepo poskrbeti. Pridite, otroci bodo navdušeni.

Več informacij TUKAJ.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.