Uporabno
19389 ogledov

Z Žurnal24 do vinjete za 70 EUR!

Kovanček Kovanček
To ponudbo smo pri Zdravstveni zavarovalnici Triglav preverili in jih kontaktirali. Za Žurnal24 so potrdili legitimnost ponudbe in dokazali, da je ta ponudba resnično sanjska.
 
 
Za naše zveste bralce so na voljo letne vinjete za 70 EUR, to pomeni da ob menjavi dopolnilnega zavarovanja prejmete 30 + 10 EUR na vaš osebni račun ali kot darilno kartico s katero lahko vinjeto kupite za samo 70 EUR!

 

Novosti pri nakupu e-vinjete

Stare vinjete v obliki nalepka veljajo od 1. decembra do 31. januarja prihodnjega leta, medtem ko bo e-vinjeta veljala 12 mesecev od dneva nakupa. Če jo kupite 1. decembra, bo veljala do prvega decembra 2022, če pa jo kupite 1. februarja, bo veljala do 1. februarja leta 2023. Kar se ni spremenilo, pa je cena, ki še vedno znaša 110 EUR za letno vinjeto!

S prejeto ugodnostjo ob menjavi zavarovanja lahko vinjeto kupite tudi komaj s koncem januarja 2022, ko vam vaša obstoječa vinjeta poteče, saj e-vinjete veljajo 12 mesecev od datuma nakupa, tako da jo je smiselno kupiti čim kasneje.

Kovanček ponuja ob sklenitvi/menjavi dopolnilnega zavarovanja najvišjo brezpogojno direktno finančno ugodnost

Stranka ob sklenitvi zavarovanja prek podjetja Kovanček d.o.o., TUKAJ prejme 30 evrov od Kovančka na TRR ali v obliki darilne kartice in 10 evrov za povabilo prijatelja k sklenitvi. Ravno december je pravi čas za obdarovanje, tako lahko razveselite svoje najbližje in jim omogočite nižjo ceno vinjete pa še nagrajeni ste za to.

Kovanček | Avtor: Kovanček Kovanček

5 razlogov zakaj zamenjati zavarovalnico

1. Ni razlike v kakovosti
Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je zakonsko regulirano in razlike v kakovosti med tremi zavarovalnicami ni. Torej je popolnoma vseeno kateri zavarovalnici plačujete, kritja so popolnoma enaka.

2. Samo 12 mesečna vezava
Ob menjavi zavarovalnice, ste pri novi vezani samo 12 mesecev. Vaša pravica je, da zamenjate zavarovalnico vsakih polnih 12 mesecev, vsaka zavarovalnica se pa mora potruditi, da obstoječe stranke zadrži, kot to naredijo pri Kovančku z akcijo POVEJ NAPREJ!

3. Minimalne razlike v ceni
Razlike v ceni so minimalne in se lahko spremenijo kadarkoli. Analiza gibanja premij je pokazala, da je najbolj ekonomično menjati zavarovalnico, vsakič ko je to mogoče! Aktualne redne cene: Vzajemna d.v.z. (35,67), Triglav, Zdravstvena zavarovalnica d.d. (35,55), Generali d.d. (34,50). 

4. Enostavna menjava
Zavarovalnico menjate z nekaj kliki, BREZ da vstanete s kavča. Celotni postopek menjave zavarovalnice uredi za vas nova zavarovalnica (prekinitev obstoječega zavarovanja in vzpostavitev novega, vzpostavitev direktne bremenitve na banki itd.), tako da nikoli ne ostanete brez zavarovanja.

5. Najvišja ugodnost
Ob menjavi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja na Triglav, Zdravstveno zavarovalnico d.d. in prejmete 30 EUR na osebni račun ali v obliki darilne kartice  + 10 EUR za povabilo prijateljev. To je preverjeno najvišja direktna finančna ugodnost ob menjavi zavarovalnice v Sloveniji!

Kot smo že omenili, za naše zveste bralce so na voljo letne vinjete za 70 EUR, to pomeni da ob menjavi dopolnilnega zavarovanja prejmete 30 + 10 EUR na vaš osebni račun ali kot darilno kartico s katero lahko vinjeto kupite za samo 70 EUR!

Varno spletno sklepanje GARANTIRA Žurnal24

 
 
Za več informacij lahko pokličete na številko 080 26 88 (vsak dan med 8 in 20 uro) lahko pa si preberete POGOSTA VPRAŠANJA, SPLOŠNE POGOJE ali si ogledate VIDEO NAVODILA!