Uporabno
415 ogledov

Tako do letne vinjete za 70 EUR

Kovanček Kovanček
To ponudbo smo pri podjetju Petrol in Zdravstveni zavarovalnici Triglav preverili in jih kontaktirali. Za Žurnal24 so potrdili legitimnost ponudbe in dokazali, da je ta priložnost resnično sanjska.

Več kot 1,4 milijona Slovencev plačuje dopolnilno zavarovanje pri treh različnih ponudnikih. Razlike v kakovosti ni. Družba Kovanček je za vas pripravila izjemno ponudbo.

Kovanček ponuja najvišjo brezpogojno finančno ugodnost v obliki nakazila

Kaj vas čaka? Finančna ugodnost v višini 40 evrov. Ob sklenitvi jih nakažejo na vaš osebni račun. V okviru programa ugodnosti lahko stranka, ki sklene novo in veljavno zavarovalno pogodbo, izbere eno od naslednjih ugodnosti: družba Kovanček d.o.o. novi stranki na njen bančni račun nakaže denarni znesek v višini 40 evrov ali pa se odloči za bon ugodnosti v vrednosti 40 evrov.

Dopolnilno zavarovanje je dobro zamenjati takoj, ko je le mogoče, saj se to za potrošnika najbolje obnese. Vaša pravica je, da zavarovalnico zamenjate vsakih 12 mesecev.

Zakonsko določeno le eno dopolnilno zavarovanje

V Sloveniji je dopolnilno zdravstveno zavarovanje zakonsko določeno, zato vse zavarovalnice ponujajo enakega. Edina razlika, ki se kaže, je v višini premije in dodatnih ugodnostih, ki jih zavarovalnica nudi.

Stranka ob sklenitvi zavarovanja prek podjetja Kovanček d.o.o. prejme ali 40 evrov na TRR ali v obliki Petrolove darilne kartice in 40 evrov pri Zavarovalnici Triglav v obliki bona za samoplačniške zobozdravstvene storitve.

Bon ugodnosti pri Petrolu

Pri družbi Kovanček lahko torej stranka izbere možnost unovčenja bona ugodnosti. Za naše bralce smo preverili legitimnost ponudbe ter kontaktirali Petrol. Za Žurnal24 so pojasnili, da upravičeni imetnik Darilne kartice Petrol lahko koristi dobroimetje tako, da kartico predloži na prodajnem mestu Petrola kot plačilo ob nakupu blaga in/ali storitev. Upravičeni imetnik kartice dobroimetja ne more zamenjati za gotovino, kot tudi ne prejeti v gotovini izplačanega preostanka vrednosti dobroimetja.

E-vinjete bodo na voljo v prodaji od 1. decembra dalje po ceni 110 evrov. Letos ste lahko brez skrbi, saj je zavarovalni zastopnik Kovanček poskrbel, da bo letos vinjeta ugodnejša. Le-to bo lahko vsaka stranka, ki pri njih menja zavarovalnico, kupila za pičlih 70 evrov.

Kovanček | Avtor: Kovanček Kovanček

Uporabite ga lahko tako za e-vinjeto kot zobozdravstvene storitve

Prav tako smo kontaktirali Zdravstveno zavarovalnico Triglav. Potrdili so, da ponudba drži in lahko bon, ki ga prejmete ob sklenitvi zavarovanja, unovčite tudi pri njih.

Triglav, Zdravstvena zavarovalnica (TZZ) pri prodaji zdravstvenih zavarovanj pogodbeno sodeluje z različnimi partnerji, med katerimi je tudi podjetje Kovanček, zavarovalno zastopanje, d.o.o. Bon v vrednosti 40 EUR za zobozdravstvene storitve, ki ga prejmejo zavarovanci, ki na novo sklenejo zavarovanje Dopolnilno prek katerekoli prodajne poti, je del redne akcije TZZ, ki traja od 1. 9. do 30. 11. 2021. Vse ostale ugodnosti so v domeni podjetja Kovanček,” so pojasnili.

Če želite, lahko ob sklenitvi ali menjavi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja na Triglavu, Zdravstveni zavarovalnici d.d. izvedete donacijo v višini 40 evrov izbrani organizaciji. Ne zamudite enkratne ponudbe.

Ob menjavi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja na Triglav, Zdravstvena zavarovalnica d.d., prejmete 40 EUR v obliki PETROL darilne kartice + 40 EUR za samoplačniške zobozdravstvene storitve. To je preverjeno najvišja neposredna finančna ugodnost ob menjavi zavarovalnice v Sloveniji.

Več o tem, kako koristiti ugodnosti akcije “40 EUR + 40 EUR”, si lahko preberite tukaj.