Uporabno
56 ogledov

Tako je videti ikoničen italijanski dizajn počivalnikov

počivalnik Natuzzi
Linija počivalnikov Natuzzi Re-vive se podpisuje pod prvi, visoko zmogljiv počivalnik na svetu, ki je poleg tega, da je očarljiv in udoben tudi popolnoma prilagodljiv gibanju vašega telesa.

Re-Vive počivalniki predstavljajo inovativne rešitve za majhne prostore s poudarkom na kakovosti materialov, izrednega udobja in vrhunskega dizajna. Minimalno zasnovan sistem sedala in naslona spominja na lahkotnost enega najbolj značilnih elementov apulijske pokrajine: oljčnega lista.

počivalnik | Avtor: Natuzzi Natuzzi

Počivalniki Re-vive s svojimi raznovrstnimi oblikami in dvema dimenzijama vas sprejmejo v svoj objem, sledijo gibom vašega telesa in vam omogočajo novo raven sprostitve in udobja.

Počivalnik Re-vive je opremljen s posebnim mehanizmom »Responsive Recliner«, ki samodejno zazna spremembe v položaju in premikanju vašega telesa. Za popolno funkcionalnost ergonomsko oblikovanega počivalnika Re-vive, svetujemo različico počivalnika z nastavljivo vzglavno blazino in dodatno podporo za noge.

počivalnik | Avtor: Natuzzi Natuzzi

Re-vive je kos pohištva, ki bo poleg svoje neverjetne uporabnosti, vaši dnevni sobi dal »piko na i« tudi z vidika estetike vašega bivalnega prostora in ustvaril kotiček v katerega se boste z veseljem umaknili. 

Več o legendarnem počivalniku Re-vive izveste TUKAJ.

počivalnik | Avtor: Natuzzi Natuzzi
Podporna tehnologija, ki jo je razvil Natuzzi, gre z roko v roki z modernim italijanskim dizajnom. Visoko kakovostno usnje, sodobne in tehnološko dovršene tkanine, filigranski šivi, udobno oblazinjenje in inovativen počivalni mehanizem fotleja Re-vive, vas vabijo, da se usedete, pretegnete in sprostite. Prepričajte se sami, da boljšega udobja in počitka še niste doživeli.  Počivalnik Re-vive namreč združuje popolno udobje in vrhunski italijanski dizajn.

Prepričajte se sami in obiščite salona Natuzzi v Celeia parku Celju in na Šmartinski c. 53 v Ljubljani. Ko se boste zleknili v počivalnik Re-vive, se boste v prijetnem objemu udobnega počivalnika, v salonu Natuzzi zadržali dlje kot ste mislili. Prijazno osebje pa vas bo pogostilo s kavico.

Znano je, da je italijanski dizajn estetsko in funkcionalno brez konkurence. Če iščete  pohištvo in dodatke za dom italijanskega dizajna, ni boljšega ponudnika v Sloveniji kot so saloni pohištva Natuzzi in Maros. V toplem in elegantnem ambientu salonov Maros in Natuzzi vam nudijo brezplačno svetovanje arhitekta in vso strokovno in logistično podporo pri izbiri in dobavi pohištva. Pohištveni saloni so odprti vsak delovni dan od 09:00 do 19:00 ter tudi ob sobotah od 09:00 do 14:00.

Ob prijavi na naše e-novice pa boste mesečno obveščeni o posebnih akcijah in dodatnih ugodnostih.