Uporabno
8037 ogledov

Te superge bodo zaznamovale letošnjo pomlad

Deichmann Deichmann
Superg nimamo nikoli dovolj! Predstavljamo najlepše sezonske modele po zelo ugodnih cenah, s katerimi bomo pričakali pomlad!

Tako je, tudi to sezono se ne bomo odrekli priljubljenim modelom udobnih in stilsko tako raznolikih superg. Razlog je enostaven – nosimo jih skorajda povsod, ne glede to, ali izberemo kombinacijo jeansa in majice s kratkimi rokavi, ali pa se odločimo za daljšo obleko ali krilo s cvetličnim vzorcem. Superge so preplavile vse modne smernice in odlično funkcionirajo v najrazličnejših kombinacijah. Da pa bi lahko osvežili izbor supergic v svojih omarah, smo poiskali modele po zelo ugodnih cenah v novi kolekciji Deichmann. Predstavljamo vam najlepše modele iz našega izbora.

Večna klasika za vse priložnosti

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Deichmann je priljubljena trgovina za vse, ki obožujejo znamko Esprit, saj ima v ponudbi zelo raznoliko izbiro modelov. Nova kolekcija pa prinaša raznolikost v barvah – prevladujejo modeli v črni in beli barvi, poleg tega pa so dodali tudi zelo modne odtenke, kot so rožnata, zelena in modra. Vse ljubiteljice bolj nevtralnih tonov se bodo razveselile širokega izbora zemeljskih odtenkov, kot so rjava, peščena ali bež.

Poiščite modele v klasični „court“ obliki ali pa športne modele, ki vam omogočajo hkrati stabilnost in udobje, tudi po dolgotrajnem nošenju, ne glede na to, ali jih nosite pri športu ali čisto vsakdanjih aktivnostih. Esprit je vrhunska blagovna znamka, ki sledi najnovejšim trendom in tako smo v novi kolekciji našli veliko število superg z debelejšim podplatom, ki jih obožujejo vse modne navdušenke

Športna eleganca

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Poleg modelov superg vrhunskih blagovnih znamk, je Deichmann odličen in prvi izbor vsakogar, ki išče udobne trendne superge po ugodnih cenah. Za vse ljubiteljice športne elegance priporočamo blagovno znamko Bench, ki ima v letošnji kolekciji širok nabor športnih modelov v različnih barvah, kar pomeni, da boste zlahka izbrali svoj naslednji najljubši par! Enostaven dizajn, osredotočen na udobje in funkcionalnost je razlog, zakaj vedno bolj številni kupci radi izberejo prav superge znamke Bench, ki jih v Deichmannu lahko najdete po zelo ugodnih cenah – pa ne samo za vas, za celotno družino!

Minimalizem, ki takoj osvoji

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Ugodna cena in modne hkrati – to je zaščitni znak znamke Graceland in verjetno najhitrejši način, da zelo učinkovito prevetrite svojo omaro in ji vdahnete okus pomladi, ne da bi pri tem preveč porabili. V Deichmannu smo našli te čudovite enostavne supergice s kontrastnim učinkovitim dizajnom v črni ali kovinski barvi, ki se nam zdijo kot nalašč za prihajajoče prehodno obdobje in pomlad.

Razen modelov s tiskom so na voljo tudi številni modeli z bolj ali manj športnim dizajnom, pa tudi velik izbor superg različnih višin in debelin podplata za celo družino.

Ponudba za naše najmlajše

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Nismo pozabili tudi na naše najmlajše! Izbirajte med številnimi modeli priljubljenih risanih junakov, pa tudi pisanimi izbranimi modeli supergic za vse priložnosti. Od takšnih ki jih lahko uporabimo za učenje hoje in prve mini izlete, do čisto vsakdanjih za v vrtec ali šolo, pa tudi takšne, s katerimi se lahko začnejo privajati športu in prvim gibalnim igram.

Modne, pisano igrive in funkcionalne hkrati, supergice, s katerimi se bodo naši otroci spremenili v prave male manekene. Nekatere imajo vgrajene tako priljubljene dodatke, kot so posebne lučke, zaradi katerih jih bodo naši najmlajši še rajši nosili!

Razvajajte se v trgovinah Deichmann z najugodnejšo ponudbo modnih superg, ki jih boste z veseljem nosili ne glede na priložnost!

Celotno ponudbo si lahko ogledate na spletni strani www.deichmann.com, vabljeni pa tudi v vse poslovalnice Deichmann.