Uporabno
2494 ogledov

Termalni park Terme Ptuj - vodna zabava za vse!

Termalni park Terme Ptuj Terme Ptuj
Končno spet pravo poletje z vsem, kar spada zraven!

Ni pravega poletja brez zabave ob vodnih vragolijah! Poletje je hladna pijača in je sladoled. Poletje so kopalke in je popoldanski dremež v senci. Poletje je vrvež, ki se meša z zvoki narave. Poletje so brezskrbni trenutki in nepozabni spomini. Vse to in še več vas čaka v Termalnem vodnem parku v Termah Ptuj,  ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts!

Terme Ptuj | Avtor: Terme Ptuj Terme Ptuj

Zbudite se ob kulisi najstarejšega slovenskega mesta  v superiornem 4-zvezdičnem Grand Hotel Primus v Termah Ptuj, ki v sebi skriva raj za vse ljubitelje wellnessa. Grand Hotel Primus, ki leži le lučaj stran od Ptuja, je pribežališče za vse, ki si želite povrniti vitalno energijo in se obkrožiti z zdravjem, harmonijo in dobrim počutjem. Spodbujamo vas , da se z zdravo prehrano, aktivnim sproščanjem in wellness tretmaji vrnete k sebi ter znova vzpostavite notranje ravnovesje. Čas je, da si podarite nov polet za razgiban vsakdan!

Termalni park Terme Ptuj - vodna zabava za vse!

Terme Ptuj | Avtor: Terme Ptuj Terme Ptuj
Skok z vodnimi blazinami ali počitek v senci dreves? Vriskanje ob spustu po največjem sistemu toboganov v Sloveniji ali sproščanje ob osvežilni pijači? Svetujemo, da v Termalnem parku Terme Ptuj preizkusite čisto vse! Pisani tobogani ponujajo od spustov z vodnimi blazinami do skokov v osrednjem delu tobogana. Našli boste tobogan za prav vsako stopnjo poguma, navdušene plavalce pa bo razveselil olimpijski bazen s 3 ali 5-metrsko skakalnico za atraktivne skoke!

terme ptuj | Avtor: Terme Ptuj Terme Ptuj
Počasna reka vabi vse, ki se želite posončiti z eno nogo v vodi. Uležite se v napihljiv obroč in se prepustite počasnemu toku reke. Pri tem opazujte dogajanje okoli sebe.

 | Avtor:
Ko se zasliši sirena, bazen z valovi pokaže svojo moč! Navdušeni otroci in starši se podajo v boj z bolj ali manj visokimi valovi, skačejo čeznje in se pri tem nadvse zabavajo.

Terme Ptuj | Avtor: Terme Ptuj Terme Ptuj

Imperij dobrega počutja

Po obilici vodne zabave se starši lahko sprostite na masaži, medtem ko se otroci zabavajo ob igri mini golfa. V Medico-wellness centru Valens Augusta vas čakajo wellness posebnosti Rima, Orienta, Japonske in Tajske, intimen Bazen cesarjev in tematske kopeli kot je vinska kopel, ki priča o bogati vinarski tradiciji Ptuja. Razvajajte se z masažo z aroma-terapevtskim vinskim oljem, ki poskrbi za pomiritev ter sprostitev telesa in duha. Za vse tiste, ki bi se radi še pomladili, ne le prerodili, pa so naši strokovnjaki za naravno pomlajevanje združili svoja znanja in dosežke z dosežki estetske medicine in ponudili nekaj najsodobnejših programov ne-invazivnega preoblikovanja telesa. Med njimi sta Med Visage in Reviderm za pomladitev in učvrstitev kože na obrazu in Med Contour za čvrsto telo, ki ga opisujejo kot enega najbolj varnih alternativ liposukciji, s katerim zmanjšate obseg za kar do 2,5 cm! Izkoristite tudi posebne poletne popuste za »Cesarsko pedikuro« in »Zen ritual z masažo telesa.«

Ugodni paketi za pare in družine

Preverite ugodne pakete za pare in družine v Grand Hotelu Primus ****s in bungalovih za nepozabno brezskrbno poletje v Termah Ptuj.