Uporabno
53 ogledov

The Grilo Memorial: se vidimo 3. aprila v Flachau Winklu

The Grilo Memorial The Grilo Memorial
V nedeljo, 3. aprila 2022, bomo v avstrijskem Flachau Winklu na smučarski destinaciji Absolut Park pripravili dogodek v spomin na preminulega slovenskega profesionalnega deskarja Marka Grilca. Pridružite se nam!

Marko Grilc "Grilo" je bil globalna deskarska legenda. Lanskega novembra se je "Grilo" med deskanjem smrtno ponesrečil, a kljub temu, da ga ni več med nami, spomin nanj še kako živi! Tako se ga bomo zopet spomnili na spominskem dogodku (The Grilo Memorial), ki bo v nedeljo, 3. aprila 2022, od 10. ure dalje, v Flachau Winklu na smučarski destinaciji Absolut Park

Dogodek bo vključeval smučanje in deskanje v spomin Marku, “banked” slalom tekmovanje in seveda prijetno druženje. Prav tako bomo slavnostno otvorili njegov personaliziran sedež na sedežnici, ki je po njem že poimenovana, ter postavili spominsko tablo ob skakalnici, ki prav tako že nosi njegovo ime.

Na druženje ste vabljeni vsi, ki bi želeli še enkrat spomniti Grilota! Tam bodo seveda tudi preostali člani druščine “The Grilos” - žena Nina in otroci Maxx, Emma ter Alaska -, ki se že veselijo snidenja.