Uporabno
44 ogledov

To je novi napovednik težko pričakovanega nadaljevanja

BlitzSlovenija Blitz Slovenija
Disney & Pixar predstavljata najnovejši napovednik, plakat in like težko pričakovanega animiranega filma, ki v kina prihaja 13. junija.

Izšel je novi napovednik težko pričakovanega nadaljevanja animirane pustolovščine VRVEŽ V MOJI GLAVI (Inside Out), prav tako pa smo dobili novi plakat in plakte likov.

Vrvež v moji glavi 2, studiev Disney in Pixar, se vrača v misli najstnice Riley, ravno v trenutku, ko se začenja prenova njenega možganskega nadzornega centra, kjer se ustvarja nov prostor za nekaj povsem nepričakovanega – nova čustva!

Sreča, Cmera, Bes, Reva in Gravža, ki že dolgo uspešno vodijo čustvene operacije, niso prepričani, kako se počutijo, ko se med njimi pojavi Tesnoba, za katero pa se zdi, da ni prišla popolnoma sama, saj je s seboj pripeljala še druga, popolnoma nova čustva, kot so SramotkoPuščoba in Zavist. Vsi skupaj bodo močno razburkali Rileyin možganski nadzorni center, ustvarili pa bodo celovečerni sinhronizirani animirani film, ki bo navdušil in neizmerno zabaval tako otroke kot odrasle, saj se s čustvu lahko poistoveti prav vsak.

VRVEŽ V MOJI GLAVI 2 (Inside Out 2) v distribuciji Blitz Filma in s sinhronizacijo Studia Ritem v kina prihaja 13. junija.

Sledite nam na:

1/8
Blitz Slovenija