Uporabno
2130 ogledov

To morate obvezno vedeti, če kupujete rabljeno vozilo

Porsche Porsche Inter Avto
Odločili ste se za nakup rabljenega vozila, a o njem ne veste veliko? Vas skrbi, da bi se odločili narobe in naknadno odkrili kakšno pomanjkljivost na avtomobilu?

Vsa ta vprašanja glede nakupa rabljenega vozila so pri Porsche Inter Autu odveč. Poslovalnice Porsche Inter Auto namreč ponuja v Sloveniji popolno novost na področju prodaje rabljenih vozil: VIDEO predstavitev tehničnega stanja posameznega avtomobila, ki daje potencialnemu kupcu tudi v udobju domačega fotelja natančen vpogled v drobovje želenega vozila.

Porsche | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto

Tako so torej pri Porsche Inter Auto prodajo rabljenih vozil dvignili na povsem novo inovativno raven. Ker, kot sami pravijo, "igrajo z odprtimi kartami", nudijo ob predstavitvi vozila tudi video posnetek notranjosti in zunanjosti vozila ter pogled v motorni prostor in podvozje.

  • Na zaslonu računalnika si lahko svoje vozilo
  • Kot zaupanja vreden trgovec pri Porsche Inter Auto igrajo "z odprtimi kartami"
  • Video posnetki so popolna novost na trgu rabljenih vozil
  • Kupec ima pravico, da se o vozilu informira na več načinov
POTRJENA VRHUNSKA IZKUŠNJA
Sprejmete najboljšo odločitev pri nakupu vašega novega rabljenega vozila in doživite vrhunsko mobilnost, ki jo zagotavljajo dodatne ugodnosti, samo pri Porsche-ju.

Preverite vrhunsko ponudbo:

Potrebujete pomoč? Preglejte ponudbo ali jih pokličite na tel.: 041 392 204.

VIDEO PREGLED – najbolj popoln pregled v Sloveniji

Strokovnjaki pri Porsche Inter Auto pred začetkom prodaje na spletu, opravijo še popolno novost, ki kupcem še bolj nazorno pokaže dejansko stanje vozila: snemanje vseh elementov avtomobila z videokamero. S tem si kupec interaktivno lahko ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup.

"S toliko dodatnimi kontrolami nam res težko kaj uide, saj se te kontrole na 250 točkah tudi dejansko opravijo. A če stranka kljub vsemu po nakupu še ni povsem zadovoljna, skupaj najdemo ustrezno rešitev in po potrebi še del, ki je predmet dvoma kupca, zamenjamo. Zato lahko trdim, da pri nas ne kupujejo mačka v žaklju," dodaja Florjanc.

Posamezni korak traja od pol ure pa lahko tudi dlje, najbolj pomembna je ravno tretja kontrola, kajti tam se dejansko vse opravi od samega začetka, s tem se ukvarjata dva cenilca, ko eden pregleduje mehaniko, tudi za izgled vozila.

Porsche | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto

Vse te točke torej skrbno pregledajo, delo pa obsega tako elektriko v vozilu pa vse do podvozja. To je še toliko bolj pomembno za varno in udobno vožnjo in kupec mora dobiti v roke tehnično ustrezno in varno vozilo, kar mu pri Porsche Inter Autu tudi zagotavljamo. Strokovnjaki ne pozabijo niti na prtljažnik, kjer lahko s časom prihaja do poškodb zaradi prevoza prtljage, streha vozila in motorni pokrov pa sta večji površini, ki sta tudi izpostavljeni zunanjim dejavnikom vremena in stanja na cesti.

Motorni prostor in sam motor sta tudi pomembna dela vsakega avtomobila veliko povesta o dosedanjem vzdrževanju in uporabi vozila, oboje mora biti primerno standardom matične avtomobilske tovarne, ki veljajo za vsa vozila, pri Porsche Inter Autu pa to tudi natančno preverimo in zabeležimo vsako morebitno napako ali podrobnost.

Le tako se lahko vzpostavi in gradi medsebojno zaupanje med kupcem in prodajalcem, Porsche Inter Auto pa k ustrezni obravnavi vozila zavezujejo tudi visokokakovostna vozila naših znamk. Z zelo natančno kontrolo vseh pomembnih sklopov vozila lahko zagotovimo, da stranka ob nakupu rabljenega vozila prejme tehnično in optično odlično pripravljeno vozilo.

Porsche | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto

Ključnih 250 kontrolnih točk Das WeltAuto

Popolna novost že navdušuje kupce, saj si lahko preko video posnetkov ogledajo v kakšnem stanju je vozilo, ko strokovnjaki pri temeljitem pregledu vozila, ta obsega vsaj 250 točk na avtomobilu, od podvozja do motorja, zunanjosti in notranjosti, prav vsaka stvar na vozilu pa je tako vidno dokumentirana in predstavljena kupcem.

"Smo med prvimi v Evropi, ki ponujamo tudi to novost v sklopu programa DasWeltauto, video predstavitev vozila z vsemi podrobnostmi in komentarjem strokovnjakov, ki ocenijo stanje vozila. Na ta način se kupec lahko prepriča o želenem vozilu, in se dobro seznani z njim, še preden ga lahko tudi prvič vidi v živo. Na ta način predstavimo vozilo takšno kot je in s tem skupnim zaupanjem gradimo odličen odnos z našimi kupci. Zato smo na to novost lahko upravičeno ponosni, saj je že naletela na odličen odziv kupcev," je povedal Rok Florjanc, vodja prodaje rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto.

Porsche Inter Auto je torej prvi ponudnik vozil, ki omogoča potencialnim kupcem neposreden pogled v vozilo, ob pregledu že omenjenih 250 točk pa njihovi cenilci vse vestno dokumentirajo z video posnetki in ob tem tudi pojasnijo, v kakšnem stanju je vozilo (velja tudi za uvoz vozil). Poleg tega vozilo strokovnjaki tudi temeljito predstavijo, pojasnijo njegove značilnosti in pokažejo, da vsi sistemi na vozilu delujejo in da je vse v brezhibnem stanju. Zaupanje kupcev je za Porsche Inter Auto zelo pomembno, zato vedno pokažejo dejansko stanje vozila.

Nakup vozila je tako še lažji, odločanje pa bolj enostavno, saj si lahko pri njih kot prvemu ponudniku vozil ogledate avtomobil na zaslonu vašega računalnika ali telefona, »v živo« pa je potem odločitev še toliko lažja.

Popolna novost na trgu rabljenih vozil je torej nov kamenček v pisanem mozaiku storitev in ponudbe, kot zaupanja vreden trgovec pa se pri Porsche Inter Autu zavezujejo, da se bodo naprej trudili, da vrhunske avtomobile še bolj približajo kupcem in jim olajšajo pot do nakupa. Video posnetki vozila in njegovega stanja so zato pomembno orodje v stiku s kupci, odziv kupcev pa je odličen.

Ekskluzivne prednosti pri Porsche-ju

 

Pri Porsche Inter Auto vam omogočamo, da pri nakupu rabljenega avtomobila izkoristite dodatne ugodnosti, ki vam jih ponujamo le mi in hkrati sprejmete najboljšo odločitev pri nakupu vašega novega rabljenega vozila in doživite vrhunsko mobilnost.

Zakaj rabljeno vozilo kupiti pri Porscheju?

  1. garancija 8 dni za vračilo/zamenjavo
  2. preverjanje 250 kontrolnih točk Das WeltAuto
  3. vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus do 24 mesecev
  4. do 700 € popusta ob financiranju
  5. servisni bon do 100 €

Auto je v Sloveniji največji trgovec vozil blagovnih znamk VW, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda in Porsche, s kar petimi poslovalnicami. Pri nakupu vozil iz programa Das WeltAuto boste našli vozila z natančno tehnično kontrolo kakovosti ter profesionalno optično pripravilo. Prav tako boste na pravem mestu za servis vozil: VW servis, Škoda servis, Audi servis, SEAT servis.

Porsche | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto
Porsche | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto