Uporabno
2194 ogledov

To pomlad bo naš korak obarvan v čudovite barvne kombinacije!

Deichmann Deichmann
Pisana, cvetoča pomlad je prinesla tudi toplejše, lepše vreme in obilo priložnosti, da zasijemo v čudovitih modnih barvah, ki narekujejo letošnje trende.

Po hladnejšem zimskem obdobju, ki ga klasično preživimo v dolgih rokavih, toplih puloverjih in zaprtih čevljih, je končno napočil čas, da preizkusimo najnovejše trende obutve, ki nas letos razvajajo z živahnimi odtenki in elegantnim pridihom. Vrata so tudi odprli številni dogodki in komaj čakamo, da se pokažemo v najlepših stajlingih, bolj ženstvene in elegantne kot kadarkoli prej!

V Deichmannu smo poiskali nekaj čudovitih kombinacij, s katerimi boste to pomlad zagotovo zasijale in zaustavile marsikateri pogled!

Vpadljive barve in klasične oblike za popolne pomladne stajlinge

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Če sta v pretekli sezoni kraljevali večna bela in črna barva ter odtenki med eno in drugo, nas bodo letos spomladi zapeljale živahne barve! Odlične bodo tako pri izbiri za vsakodnevne stajlinge kot tudi za posebne priložnosti! Izbirajte med najrazličnejšimi kombinacijami sandal z jermenčki in blok petami, ali pa se odločite za čudovite slingback salonarje v predrznih vpadljivih barvah, s katerimi boste zagotovo zažarele.

Letošnja pomlad nas je res razveselila z razkošnimi barvnimi odtenki! Izbrane slingback salonarje s srednje visoko petko v drznejših zelenih, rumenkastih, rožnatih ali pa nežnejših lila odtenkih boste z lahkoto kombinirale z enostavnimi klasičnimi kroji, pa tudi s širšimi oblekami s cvetličnimi vzorci ali daljšim krilom. Prav tako se odlično lahko kombinirajo tudi z oprijetim jeansom ali klasičnimi hlačami, saj so prav zaradi svoje izrazite barve pika na i vsakega stajlinga!

Pridih romantike za posebne priložnosti

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Ženstveni elegantni videz je ponovno v ospredju in preplavlja modne piste po celem svetu. Osvojil je že številne vplivnice, vanj pa smo se zaljubili tudi mi, saj smo v Deichmannu našli številne modele, s katerimi boste to pomlad zasijale in zacvetele tudi ve!

Naš izbor te pomladi so prekrasne romantične sandale v pastelnih, nežnejših odtenkih, ki se jim ne boste mogle upreti. Izberite takšne s paščki, jermenčki ali pa vrvicami, ki jih zapeljivo zavežete višje ob gležnju. Visoke petke bodo celotnemu stajlingu dale pridih ženstvenosti in elegance, nežnejši rožnati ali lila odtenki pa bodo zaokrožili vaš celotni videz.

Za popolno kombinacijo izberite atraktivno miniaturno torbico v enakih odtenkih z letos zelo priljubljenimi robustnimi naramnicami z verigo. Popoln videz za romantično večerjo ali popoldanski klepet s prijateljicami v mestu!

Ustvarjalno in elegantno hkrati: Monogramski stil torbic

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Stil, ki je preplavil ves svet in ki si ga pri Deichmannu lahko privoščite v obliki večjih ali manjših torbic z naramnicami, nahrbtnikih, pa tudi športnih torbah. Monogramski stil je ena od modnih zapovedi številka ena letošnje sezone in je obvezni nakup!

Nežni odtenki in cvetlični vzorčki poskrbijo za romantični pridih, minimalistični dodatki in poudarjeni posamezni detajli pa vas bodo popolnoma prevzeli. Popolna izbira za vsako damo in za čudovit modni izgled te pomladi!

Prava torbica za vsako priložnost 

Nove trendovske torbice v letošnji kolekciji Deichmann zaobjemajo vse od ljubkih mini torbic, elegantnejših srednje velikih damskih torb, pa tudi bolj razkošnih, večjih torb velikosti XL. Dame vemo, da je torbica najpomembnejši modni dodatek vsake ženske, zato je pomembno, da imamo za vsako priložnost torbico, ki se odlično ujema z izbrano kombinacijo oblačil, pa tudi, da je praktična. Lista vseh manjših in večjih stvari, ki jih ženske vedno želimo pospraviti v torbico, namreč nima konca, saj je potrebno biti pripravljen za vse! Poleg denarnice, ključev in telefona želimo pospraviti vanje tudi manjše stvari, kot so dišava, krema za roke, robčki in podobne stvari. Zato je poleg tega, da je torbica trendna in elegantna pomembno tudi, da je dovolj velika!

Izbirajte med najrazličnejšimi modeli torbic iz nove kolekcije za pomlad, ki bodo odlični spremljevalec pri vsakodnevnih opravkih, kot je na primer nakupovanje ali pa odhod v službo, ali pa dober sopotnik pri naših izletih, rekreaciji ali športnem udejstvovanju. V Deichmannu boste našle čudovite modele torbic čisto za vsako priložnost!

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Najlepše kose za sijajne stajlinge te pomladi boste našle v novi kolekciji Deichmann, ki je že na voljo v poslovalnicah po celi Sloveniji, pokukate pa lahko tudi na spletno stran www.deichmann.com.